Amd phenom x4 9550 oc i temp problem

poruka: 4
|
čitano: 1.781
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

poZz ljudi znaci imam amde phenom i sve radi super i mogu ga clockat ali temperature su mi uvijek dosta visoke kada gledam je 60stupnjeva onaj cpu u eversetu a 31 su mi sve 4 jezgre pa neznam sto je od toga tocno jel mi se cini da je razlika prevelika cim ga upalim da je tako i sad zanima me dali se kako mogu otkljucati ili nesto vec da imam vise mnozitelja sad ih imam 11..??
i ako nije problem da mi neko da neki jednostavan program za provjeravanje stabilnosti i ako moze link download..:D

hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Amd phenom x4 9550 oc i temp problem
tomislavivic kaže...

poZz ljudi znaci imam amde phenom i sve radi super i mogu ga clockat ali temperature su mi uvijek dosta visoke kada gledam je 60stupnjeva onaj cpu u eversetu a 31 su mi sve 4 jezgre pa neznam sto je od toga tocno jel mi se cini da je razlika prevelika cim ga upalim da je tako i sad zanima me dali se kako mogu otkljucati ili nesto vec da imam vise mnozitelja sad ih imam 11..??
i ako nije problem da mi neko da neki jednostavan program za provjeravanje stabilnosti i ako moze link download..:D

hvala unaprijed 

Ako imaš običan hladnjak koji si dobil uz procesor, onda imaš i visoke temperature na tom procesoru kad ga klokneš to je tak da. Treba ti neki bolji poseban hladnjak za procesor, sa 12cm ventilatorom onda neče bit nikakvih problema s temperaturama sigurno.{#}

Za testiranje klokanog procesora koristi OCCT, njega imaš u ovom dole paketu Portabilnih programa sa uputama na hrvatskom normalno i nema frke.{#}

http://www.box.com/s/djipifkln80a31z7krg7

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina

ali ne clockan mi je tako isto 30 stupnjeva razlike dosad nisam imao nikakvih problema a sad cisto iz gusta malo i radi f1 clocknem ga malo i nista temp su iste ko prije i sve to ali me samo brine zasto je to tako ili je to normalno na ovom procu i jel znas dali se kako moze dobit vise od 11 mnozitelja posto nemam black edition..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Amd phenom x4 9550 oc i temp problem
tomislavivic kaže...

ali ne clockan mi je tako isto 30 stupnjeva razlike dosad nisam imao nikakvih problema a sad cisto iz gusta malo i radi f1 clocknem ga malo i nista temp su iste ko prije i sve to ali me samo brine zasto je to tako ili je to normalno na ovom procu i jel znas dali se kako moze dobit vise od 11 mnozitelja posto nemam black edition..??

Ak nemaš AMD Black Edition proc, onda i ne moš dič CPU množitelj više od 11 nikako no ionak nebitno jer ga klokneš ga na klasičan način. Samo moraš pazit na memoriju jel, pa recimo ak digneš proc za 300mhz prema gore u tom slučaju če ddr2 memorija od 800mhz ako je tak podešena u u Bios radit na 880mhz.{#}

To je još uvjek ok i nije previsoko, normalna memorija ddr2 800mhz ko recimo Kingmax ili KIngston obično radi bez frke ta toj frekvenciji pa i malo više.Nekad ide i do 920mhz ovisi kako koji primjerak, neki idu više a neki manje zato se i testira pa kak ispadne na kraju. {#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice