Amd athlon x2 250 3.0 ghz overclock zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Amd athlon x2 250 3.0 ghz overclock

E pozdrav, htio bi iz fore overclockati procesor i grafu na svom starom kompu.

Napajanje je od msi 550w.

Procesor amd x2 250 3.0 ghz

grafa ati radeon hd 4650.

ram 4gb ddr2 800mhz

e sad, koliko bi maximalno mogao overclockat taj procesor, dizao sam ga zasad na 3.2 bez diranja voltaze i stabilan je sa urednim temperaturama obe jezgre (33 stupnja u idle) 44 u cod2 :D

grafu sam vec maximalno clockao i stabilna je u svemu sto radim ali mislim da procesor moze i jace, e sad mi treba prijedlog do koliko maximalno da idem, probao sam jednom i na 3.6 bez dizanja voltaze, ali me izbacio blue screen error. e sad na koliko da stavim voltazu na 3.6 ako mogu taj clock podnijet, da pojacam za 50 ili 100 mv? inace maticna ploca je asus m2n68 plus pa me zanima dokle mogu ic.

i da clockam rame isto, koliko maximalno da idem? mislim sveukupno da izvucem maximalno iz sveg tog, mislim znam da su komponente prastare vec al eto sluzi mi za kucnu upotrebu 

ps ne razumijem se bas u overclock i citajuci uputstva za overclock nisam bas previse skuzio pa budite njezni :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 3:49 (Vuco69).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Amd athlon x2 250 3.0 ghz overclock

Nemoj. Jednostavno nemoj. Nema smisla to raditi ako ne razumiješ ili ne možeš prvo naučiti, jer ako ne znaš što radiš stragti ćeš nešto.

Jest da to što imaš nema veliku vrijednost, ali pretpostavljam da je tebi vrlo vrijedno (nemaš bolje) pa bi bilo šteta da si smrdaš.

Twitter: @191x7
15 godina
moderator
Amd athlon x2 250 3.0 ghz overclock
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice