ima li nas koliko jos sta se drzimo?
Izbrisao sam ga prije par mjeseci. Prevelika količina debilizma za moj ukus.
Ja se još držim da neodem tamo!
11 dana, a već si počeo s tim fejsbukom...
ja ga izbrisa za 500 kn :D i mogu ti rec da mi fali vec par dana..manje se cujem sa nekim curama :DD
Ja ga nikad nisam imao niti cu ga imati
ja ga izbrisa za 500 kn :D i mogu ti rec da mi fali vec par dana..manje se cujem sa nekim curama :DD
Koga boli *urac
Budite fejsbukovci sretni dok još postoji,kasnije će biti nostalgije!
Imam ga, koristim ga, uzivam.
I ne, vi sto ga nemate, niste vise cool od mene. Ja sam Mentalist, ima li netko da je vise cool od mene?
Koga boli *urac
samo cekan takve ko ti da se jave na temu
Koga boli *urac
hahah imas :*
Koga boli *urac
ja mogu uzet pišu i tuč se po čelu!!!
ne vidim čemu takva mržnja prema fejsbuku??ko jedna zajednica, slično kao forum, samo sa puno više bedastoća...možeš besplatno komunicirat(ubrzo više neće bit sms-a, nego samo facebook inbox)..vidit šta drugi rade,di su, kako izgledaju itd...ima puno više pluseva nego minusa iako mislim da oni koji ga nemaju ga silno žele imat ali ga ne žele napravit samo radi nekog samopoštovanja ili tako neš...
I ne, vi sto ga nemate, niste vise cool od mene. Ja sam Mentalist, ima li netko da je vise cool od mene?
mato???
nije stvar samopostovanja...ja znan kad ga imam da cu visit na njemu...nemogu ne doc...meni je jedini nacin bia da ga izbrisem...
ja mogu uzet pišu i tuč se po čelu!!!
Bravo za tebe!!!!
Ljudi bolje se držite teme ako neželite lock...
tipicno za tebe...od tebe nisan ni ocekiva drugaciji post...ionako si narcisoidan vec dugo
nije stvar samopostovanja...ja znan kad ga imam da cu visit na njemu...nemogu ne doc...meni je jedini nacin bia da ga izbrisem...
a to sa brisanjem ne kužim..isti ku*ac dal si ga izbriso ili si išo log out..samo moraš upisat login podatke i uć i sve je isto, čak ti ni ne napišu dobrodošao nazad...
iako mislim da oni koji ga nemaju ga silno žele imat ali ga ne žele napravit samo radi nekog samopoštovanja ili tako neš...
Ili mozda zato sto ima nas koji jos cijenimo vlastitu (a i tuđu) privatnost.
a to sa brisanjem ne kužim..isti ku*ac dal si ga izbriso ili si išo log out..samo moraš upisat login podatke i uć i sve je isto, čak ti ni ne napišu dobrodošao nazad...
ocito neznas da se moze izbrisat..stavis na brisanje i ne udes 14 dana i nema vise nazad...nema ga...nemos ga reaktivirat...
iako mislim da oni koji ga nemaju ga silno žele imat ali ga ne žele napravit samo radi nekog samopoštovanja ili tako neš...
Ili mozda zato sto ima nas koji jos cijenimo vlastitu (a i tuđu) privatnost.
koju privatnost?? ako želiš nemoraš ništa napisat o sebi, ako želiš možeš sve...a drugi valjda sami oće da se sve zna o njima tako da ne vidim problem..
tipicno za tebe...od tebe nisan ni ocekiva drugaciji post...ionako si narcisoidan vec dugo
A ti si tu cijelu vječnost, pa znaš....
ocito neznas da se moze izbrisat..stavis na brisanje i ne udes 14 dana i nema vise nazad...nema ga...nemos ga reaktivirat...
aha, to nisam znao..sorry onda...al nikad nebi to napravio:D fejs mi se duboko urezao u vene:DD
hahaha znam jer imam dva racuna...i dovoljno sam vidia njegovih postova...
hahaha znam jer imam dva racuna...i dovoljno sam vidia njegovih postova...
hh
zivot bez facebook profila?
bolji zivot.
zivot bez facebook profila?
bolji zivot.
NO WAY