Zarada na BubbleWs
- poruka: 2.760
- |
- čitano: 174.962
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Di si procital to? o.O
Nebi napravil temu i daval vama da nisam isprobal...
..imam preko 300 postova vec napisanih,ili tek :)

Ja jesam nako 2 neisplacene nastavil...
...nakon te dvije sam skuzil da sam zajeb :D
Evo ja sam jucer prvi put stisno redeem, a blizu sam i drugom tak da cu vam uskoro javit kaj ce bit. A prilicno sam siguran da sam slijedio sva pravila.
Prvo sam ih tamo proucio pa sam vidio kaj se ovdje pisalo.
Jucer mi je bio fantastican dan. Mozda i najbolji od kad sam na Bubblewsu. U 5 postova sam zaradio 12,5$.
Ako nije instant isplata, ne isplati se sa tim zezati.
Isplata je u roku od 2 tjedna.
Vidio sam sad da je to napisano. Nikako mi se ne sviđa.
Isplata nemoze bit instant ni u ovom ni u nekom drugom zivotu...jednostavno nije moguce..jer 70 posto ljudi krsi pravila

@matija410 kada se upisuju podaci od paypala, nakon sto se klikne reedem gumb? sutra cu doci 50$ pa cu vidjeti jel ce sve biti ok, postovao sam sva pravila, nadam se da me nece zeznut
@matija410 kada se upisuju podaci od paypala, nakon sto se klikne reedem gumb? sutra cu doci 50$ pa cu vidjeti jel ce sve biti ok, postovao sam sva pravila, nadam se da me nece zeznut
Prvo upises ima, jesi stariji od 18, mail za kontakt i onda iz padajuceg izbornika izaberes paypal i napises paypal adresu 2 puta i kliknes redeen

Vidio sam sad da je to napisano. Nikako mi se ne sviđa.
Pa viđam ljude sa 1000 postova, sigurno se isplaćuje novac kada ljudi idalje pišu.
sad sam baš išao gledati ove conekcije koje imam, od 240 konekcija rekao bih da je 40 konekcija samo i isključivo submitanje psotova, pa se konektira sa tobom da ti dobivaš njegove postove i lajkaš a on ne mrdne prstom. nevjerojatno je zapravo koliko takvih ljudi ima i koliko zapravooni lajkova po postu dobivaju. Od sad provjeravam prvo activity i onda ak vidim da ne lajkaš ili komentiraš, ajd bok, momentalno te brišem
sad sam baš išao gledati ove conekcije koje imam, od 240 konekcija rekao bih da je 40 konekcija samo i isključivo submitanje psotova, pa se konektira sa tobom da ti dobivaš njegove postove i lajkaš a on ne mrdne prstom. nevjerojatno je zapravo koliko takvih ljudi ima i koliko zapravooni lajkova po postu dobivaju. Od sad provjeravam prvo activity i onda ak vidim da ne lajkaš ili komentiraš, ajd bok, momentalno te brišem
oni mi se najvise gade, vise nikome od tih azijata ne uzvracam ako se oni ne konektiraju i budu aktivni sa mojim clancima jer ovako to je samo uludo trosenje vremena na njihove clanke koji su vecinom sranje
Prvo upises ima, jesi stariji od 18, mail za kontakt i onda iz padajuceg izbornika izaberes paypal i napises paypal adresu 2 puta i kliknes redeen
Hvala, ali to sve ide nakon sto kliknem redeem u Bank?

Hvala, ali to sve ide nakon sto kliknem redeem u Bank?
Da..to ti je samo link do redemption stranice

oni mi se najvise gade, vise nikome od tih azijata ne uzvracam ako se oni ne konektiraju i budu aktivni sa mojim clancima jer ovako to je samo uludo trosenje vremena na njihove clanke koji su vecinom sranje
Goni ih sve u krasni azijski ku*ac. Em su im postovi ku*ac am su im komentari ku*ac em su stoka sitnog zuba. Tko god je meni od domaćih udjelio like,dobio je like i connect nazad. Nisam nešto aktivan ovih dana zbog nekog poslića ali kad se vratim uzvraćam konekcije i kemente svima koji su u zadnjih par dana conectali samnom.
Ja mislim da sam sve sa foruma connecto i lajkam redovno
Moda propustim koji post jer nisam stalno na pc a onda mi je tesko kad imam oko 200-300 notifa sve lajkat
Inace evo
19 postova
13,00$
307 likes
0 dislikes
839 views
54 comments
znam da nije vezano bas za temu, ali koliko je potrebno da napravim paypal racun? U utorak najkasnije cu doci do brojke od 50$ i zatrazit cu redeem pa me zanima jer si nisam otvarao niti paypal niti racun jer mi nije trebalo...
@ficoo, par sati ako imaš internet bankarstvo. Ako nemaš, onda kad ti stigne izvod od ovog mjeseca ili moraš do banke vidjet broj test uplate na PayPal.
Oj, zanima me je li po pravilima moguće ovako:
Pod 1, 2, 3 sam naveo par prijašnjih članaka vezanih uz temu, pa me čisto interesira.
@ficoo, par sati ako imaš internet bankarstvo. Ako nemaš, onda kad ti stigne izvod od ovog mjeseca ili moraš do banke vidjet broj test uplate na PayPal.
Možeš stavljat linkove svojih mjehurića u post..makni link posta molim te
oke hvala, a sto se tice opcenito otvaranja racuna to nebi trebalo trajat duze od tjedan dana?
ja mislim da ću to držat cijelo vrijeme na paypalu, neću ni skidat sa njega u banku. Ionako kaj ću zaradit nekih 75$ (ako) u mjesec dana taman za neke gluposti sa ebaya i steam-a i tako to :D
- Articles Posted 16
- Comments 201
- Views 862
- 657 likes
- 274 Connections
- 201 comments
- 18.2 $
Ali morate imat linkanu karticu da bi mogli primit pare
Ova vručina ubija mene i moj laptop...i zelju za "mjehuranjem"

Automatski 1. u mjesecu, a ak ne prebacuje moraš kontaktirat support da ti aktivira to ili manualno prebacivat pare (-$5 po transakciji)
Automatski 1. u mjesecu, a ak ne prebacuje moraš kontaktirat support da ti aktivira to ili manualno prebacivat pare (-$5 po transakciji)
Znaci ak tebe oni isplate recimo 2.7. ti ces te pare dobit tek 1.8.? Ili ako oces trosit 5 dolara pa dobit odmah?
Znaci ak tebe oni isplate recimo 2.7. ti ces te pare dobit tek 1.8.? Ili ako oces trosit 5 dolara pa dobit odmah?
Da.
+ ja mislim da prvo idu u Pending balance na 20 dana pa onda u Available (onda su raspoložive).
Pf...a ovo je sve dugo.. bas se dugo ceka za dobit te novce, al ajde dodu kad tad valjda pa je ok
Jel se moze nekako sve konekcije izbrisat? Konektao sam milijun ljudi, a vecina njih mene nije, sada imam 400 konekcija, par od njih lajka. katastrofa.
sad malo vise pazim kako biram konekcije...ja lajkam ko budala, na 100 mojih lajkova ja ih natrag dobijem 10-15...gubim volju odmah kad su takvi ljudi..ili cak ja njega konektiram i lajkam max dakle 5 postova, a on konekta natrag i lajka sam 1..kako jadno ajme