Pozdrav, evo i mene da se pridružim, sretno svima sa zaradom i poštujte pravila :)
Welcome :)
edit: dodaj copyright na kraj svakog posta!
Pozdrav, evo i mene da se pridružim, sretno svima sa zaradom i poštujte pravila :)
Welcome :)
Kako misliš?
EDIT: skužih kad sam vidio tvoje postove.
Dijeljenjem posta na twitteru dobijete 3-7 centa (viewa), također i sharanjem na facebook dobijete 1-2 centa (viewa) za svaki post.
Upozorenje: Nemojte ni slucajno pomisljat sharat post 100 puta na twitteru da bi dobili više para.
evo da i ja probam http://www.bubblews.com/account/242044-borac
evo da i ja probam http://www.bubblews.com/account/242044-borac
Welcome, pa probaj :)
Jel mogu ja svaki svoj post slobodno objavit na twitteru? bez nekih posljedica? naravno svaki post mislim objavit samo jednnom, ne vise puta.
Jel mogu ja svaki svoj post slobodno objavit na twitteru? bez nekih posljedica? naravno svaki post mislim objavit samo jednnom, ne vise puta.
Da svaki post možeš objavit. Ali jednom objavi , ne više puta. Ima takvih smradova.
Možete lajkat svoj post. Nije kršenje pravila
Jos me nesto zanima. Da li se pod views broji i ne registrirani korisnik koji cita moj clanak ili samo registrirani mjehurici?
Evo upravo sam se registrirao i napravio svoj prvi post. Nije nesto tekst extra ali sta je, tu je :)
http://www.bubblews.com/account/242068-tvzmarko
Vrijedi pokusati :)
Jos me nesto zanima. Da li se pod views broji i ne registrirani korisnik koji cita moj clanak ili samo registrirani mjehurici?
Broje se svi mjehurićasti pogledi. Sa reganih i gosta :)
Evo upravo sam se registrirao i napravio svoj prvi post. Nije nesto tekst extra ali sta je, tu je :)
Dobar je post. Sad lajkaj i skupljaj do nekog odredenog broja i onda dalje submitaj. Pisi krace postove 450-500 na pocetku da ti bude lakše :)
Broje se svi mjehurićasti pogledi. Sa reganih i gosta :)
Dobar je post. Sad lajkaj i skupljaj do nekog odredenog broja i onda dalje submitaj. Pisi krace postove 450-500 na pocetku da ti bude lakše :)
Super, hvala :))
Nema problema
Imate li kakav prijedlog gdje da radim slike
Da je nesto jednostavno ne kao photoshop
Paint.NET - ja ga koristim vec duze vrijeme i laksi je od photoshopa za nauciti
I u PS je lako kad znaš neke osnove, a i možeš radit čuda :D Ja znam nekj i tak napravim si kad mi treba :)
Jel bubbleWS zadržava sva prava na moj članak (i slike) ili ona ostaju meni? (npr. ako odustanem od bubbleWS-a dali mogu ja svoje članke prebacit na svoju stranicu)
Jel bubbleWS zadržava sva prava na moj članak (i slike) ili ona ostaju meni? (npr. ako odustanem od bubbleWS-a dali mogu ja svoje članke prebacit na svoju stranicu)
Proctaj TOU i te stranice jer ja nisam to trazil..jer znam da nebudem imal stranicu :)
Instalirao paint.NET jako jednostavan
Sad samo trebam ideje o cemu pisati da se ljudima svidi
Instalirao paint.NET jako jednostavan
Sad samo trebam ideje o cemu pisati da se ljudima svidi
Lajkali ti budu da pišeš o bilo čemu jer ipak su tam svi ko i ti da zarade pa i m nije bitno, meni nije bitno o cemu pisu moje konekcije.. ali ak oces da imas vise komentara pise o necemu neznam...nemrem objasnit..
UPDATE
Ako niste dosad skužili OVDJE možete pratit ko je obrisan i zbog čega je obrisan kad kliknete "redeem" i nedobijete isplatu. Nadam se da nebudete bili na ovim listama.
Kelam pital budeš se zakej si obrisan! Nemaš 400 slova u zadnjem postu!!
A o tome zakej samo 10 centi po postu to ti je jer moraš znat,haha, najbolja metoda ti je ona moja gore, isprobaj
Kako znati da smo na tim listama osim da ih sve pregledavamo vise puta?
Ma pisen svasta al ono stvarno 10 centi po postu.
Ali ne predajem se jos idemo skupit bar 100 konekcija!
Kako znati da smo na tim listama osim da ih sve pregledavamo vise puta?
Ma pisen svasta al ono stvarno 10 centi po postu.
Ali ne predajem se jos idemo skupit bar 100 konekcija!
Probaj onu tehniku gore i to je to
Imam 400 slova u zadnjem postu?
To je sa razmacima, a lijepo sam rekel samo slova... pogledaj desno... "characters no spaces"
Auuuuuu
Idem dodat par recenica jos nisam na ovo obracao paznju dosad
A sto kazete da osnujemo neku grupu gdje bi svatko stavio link na svoj clanak pa mu mi pomognemo lajkom i komentarom pa onda i nama netko pomogne iz grupe? Mozda to nije najpravednije ali nece znati a i nije neko krsenje pravila...
Nista, ipak je krsenje...
A sto kazete da osnujemo neku grupu gdje bi svatko stavio link na svoj clanak pa mu mi pomognemo lajkom i komentarom pa onda i nama netko pomogne iz grupe? Mozda to nije najpravednije ali nece znati a i nije neko krsenje pravila...
Je to je kršenje pravila i to veliko. To sam napisal negdje da nisu dozvoljene "exchange" grupe.. Ja neću sudjelovat u tome, a vi kak očete
ajd opet sam se registrirao :D
daj pogledaj dal sam kaj sj*** i prekršio, više ni sam ne znam :D
ajd opet sam se registrirao :D
daj pogledaj dal sam kaj sj*** i prekršio, više ni sam ne znam :D
Welcome back
Super je post nema prekršenih pravila kolko vidim.. još tak sve i to je to
Koliko vremena ti treba da lajkaš i suvislo komentiraš postove od svojih npr. 100 kontakata? Zatim koliko ti treba da ti napišeš jedan suvisli post sa svojim slikama, i ako ti tvojih 100 kontakata to lajka i komentira (i na twiteru i fejsu), koliko možeš od toga zaraditi, ili koliko ti vremena treba i koliko možeš realno zaraditi dnevno (u recimo 8 sati rada) ?
Baš me zanimaju neke odokativne ali realne procjene, odnosno neka isplativost ovoga.