Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 174.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Zarada na BubbleWs
harrothar kaže...

Koliko vremena ti treba da lajkaš i suvislo komentiraš postove od svojih npr. 100 kontakata? Zatim koliko ti treba da ti napišeš jedan suvisli post sa svojim slikama, i ako ti tvojih 100 kontakata to lajka i komentira (i na twiteru i fejsu), koliko možeš od toga zaraditi, ili koliko ti vremena treba i koliko možeš realno zaraditi dnevno (u recimo 8 sati rada) ?

Baš me zanimaju neke odokativne ali realne procjene, odnosno neka isplativost ovoga.

pa racunaj da sa svaki lajk komentar i pogled dobijes 0,01$, a smijes 10 postova dnevno objaviti

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina

pa nije da trebaš lajkati i komentirati svaki post, dovoljan je i samo lajk jel?

14 godina
MasterG kaže...

pa nije da trebaš lajkati i komentirati svaki post, dovoljan je i samo lajk jel?

ma ne, nego 1 lajk=0,01$, 1 komentar=0,01$ itd, razumijes? 

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina

kužim

ja ti mogu reći ovo...evo registrirao sam se prije nekih 2h i malo sam išao po netu i tak surfao gluposti, napisao 2 posta i "zaradio" 2$ + 1$ (početni) dakle za 2h posla po meni nije tako loše, a u biti najgore je početi, jer skupljaš konekcije i to, sad će ići sve lakše a sa time da sam napisao samo 2 posta od 10 dozvoljenih smatram da bih došao u jednom danu sa 10 postova barem do 10$ a da ništa previše ne radim tj da napišem post i postam ga svakih 2h ajmo reći...a uupno provedem na tome još 2h. Po meni nije uopće teško niti loše, niti nešto previše vremena trošiš na to, a imam feeling da što dulje si na tome to više konekcija imaš (normalno) i to više dobivaš lajkova i komentara, a da sve manje vremena provedeš na tome

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 22:11 (MasterG).
10 godina
protjeran
harrothar kaže...

Koliko vremena ti treba da lajkaš i suvislo komentiraš postove od svojih npr. 100 kontakata? Zatim koliko ti treba da ti napišeš jedan suvisli post sa svojim slikama, i ako ti tvojih 100 kontakata to lajka i komentira (i na twiteru i fejsu), koliko možeš od toga zaraditi, ili koliko ti vremena treba i koliko možeš realno zaraditi dnevno (u recimo 8 sati rada) ?

Baš me zanimaju neke odokativne ali realne procjene, odnosno neka isplativost ovoga.

Trebaš računat da ti neče svih sto lajkat i da neće svih 100 bit aktivno.

Da napišem jedan post 500-600 slova mi treba oko 5 minuta i to je najlakši dio. Ja imam skoro 5000 konekcija, ali s obzirom da sam tamo več duže vrijeme večina njih nije aktivno, odustali su, nisu pratili pravila ili neki drugi razlozi. Također ima gamadi koji samo žele da ti njima lajkaš al oni tebi nebi pomogli ni da si na samrti, mrzim ih. Stranica "Notifications" pokazuje zadnjih 200 notifikacija/obavijesti,a da čekiram/pregledam/lajkam svih 200 postova mi treba 15-20min, a prije toga submitam jedan post pa kad lajkam te notifikacije i oni uzvrate pa je 2u1.

Uvezi slika to je lagano. Najbolje je napravit neku "default" sliku koju budeš koristil u svim postovima. Naprimjer ja imam nekoliko slika, ista tematika ali su drugačije boje, a i lijepo izgledaju. Također usput negdje slikaš nekj bezveze i eto ti slike, ali moraš dodat copyright na kraj posta ili još bolje dodat copyright na tu sliku i na kraj posta.

E sad najbitnije, zarada. Svi bi mi da to samo teče. Okvirno u 8 sati možeš zaradit, s obzirom da možeš objavit 10 postova, oko $20-$25, ali sve ovisi o tebi i koliko si aktivan i koliko su aktivne tvoje konekcije.

A sad o ovome dali se isplati "trošiti" vrijeme na to, ja kažem da. Bolje je da pišeš gluposti i zarađuješ neke pare nego da samo zujiš u kompjuter i trošiš struju i internet {#}. Eto sad razmisli, na tebi je.

Prije nego se regate na bubblews kontaktirajte me na PP
12 godina
Zarada na BubbleWs

Jel je i vama trenutno spora stranica jer mi nemre uopce otvorit all news

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 23:03 (johnsteR).
10 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

10 postova = jedva 4 dolara,krvarim {#}

14 godina
FiCoO kaže...

pa racunaj da sa svaki lajk komentar i pogled dobijes 0,01$, a smijes 10 postova dnevno objaviti

Nije točno. Količina koju ćeš dobiti ovisi iz koje zemlje dolazi pogled/like/komentar. Ja sam po jednom lakju znao i do 8 centa dobiti.

Također da se osvrnema na redeem. One visa gift i buy me this stvari  rade samo za USA. Ostatak mora PayPal imati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 2:05 (dj_renny).
10 godina
protjeran
dj_renny kaže...
FiCoO kaže...

Nije točno. Količina koju ćeš dobiti ovisi iz koje zemlje dolazi pogled/like/komentar. Ja sam po jednom lakju znao i do 8 centa dobiti.

Također da se osvrnema na redeem. One visa gift i buy me this stvari  rade samo za USA. Ostatak mora PayPal imati.

To ti opce neradi :)

Nema veze otkud pogled i od koga lajk dolazi. Svi vrijede 1 cent

10 godina
neaktivan
matija410 kaže...
kole2689 kaže...

evo jos jedan novi clan. pa moze admin u prvi post stavit. 

http://www.bubblews.com/account/241461-doda2801 

Jel s foruma?

Pozdrav kolege, eto o meni je rijec pa da Vam se pridruzim :) 

http://www.bubblews.com/account/241461-doda2801

14 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Kelam kaže...

Instalirao paint.NET jako jednostavan

Sad samo trebam ideje o cemu pisati da se ljudima svidi

Lajkali ti budu da pišeš o bilo čemu jer ipak su tam svi ko i ti da zarade pa i m nije bitno, meni nije bitno o cemu pisu moje konekcije.. ali ak oces da imas vise komentara pise o necemu neznam...nemrem objasnit..

UPDATE

Ako niste dosad skužili OVDJE možete pratit ko je obrisan i zbog čega je obrisan kad kliknete "redeem" i nedobijete isplatu. Nadam se da nebudete bili na ovim listama.

Gledao na toj listi i nema me uopće -.-. Jedino kaj fali lista od 22. pa sam možda na toj.

i btw. da mi je samo znat ko to lupa dislikeove na svaki post ovdje :D

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ma neki jadnik

{#}

Edit: na toj listi su samo oni koji su zatrazili isplatu i nisu je dobili

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 12:10 (matija410).
14 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Ma neki jadnik

{#}

Edit: na toj listi su samo oni koji su zatrazili isplatu i nisu je dobili

ah soo... Onda ništa...

A daj mi reci u vezi materijala koje sam već koristio... Znači postove koje sam stavio na prošlom profilu, pa su mi izbrisani, da li bi ih mogao ponovno koristit?

10 godina
protjeran
Mislim da nije dozvoljeno repost-anje..tak da
17 godina
Zarada na BubbleWs

I ja sam isto napravio, valjda se zovem cquencer. Probat cu doci do 50 dolara i reedemat, ako je neka mucka - pucat ce kicme i vratovi.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 13:20 (ukay1000).
10 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

I ja sam isto napravio, valjda se zovem cquencer. Probat cu doci do 50 dolara i reedemat, ako je neka mucka - pucat ce kicme i vratovi.

HAHAHA {#}

daj link

15 godina
Zarada na BubbleWs

Trenutno sam 8.11$ (aktivno pisem postove i stvaram connections od prekjucer), potrudio sam se jucer i dans ujutro te sam skupio oko 200 connections, mislim da to nije lose za 2 dana. Prestao sam pisati 4-5 postova pa stvaranje konekcija, sad napisem post i stvaram konekcije dok ne skupim 1.5-2$ s njim pa onda ide novi post itd.

http://www.facebook.com/webshop112
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 13:32 (mustang995).
17 godina
matija410 kaže...
ukay1000 kaže...

HAHAHA {#}

daj link

Evo cim skuzim kak to funkcionira i cim stranica prodise jer je netko valjda jeo puno crne cokolade pa sada tesko ide :)) 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
Zarada na BubbleWs

Bumpao sam sa 10 centi po postu na nekih pola dolara

Al moze to i bolje 

Idemo jako!!

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
10 godina
protjeran
Kelam kaže...

Bumpao sam sa 10 centi po postu na nekih pola dolara

Al moze to i bolje 

Idemo jako!!

Koristi tehniku ko mustang pa budes videl poboljšanje.. ovak je to bacanje postova u vjetar {#}

13 godina
Zarada na BubbleWs

Ma evo napisao post sad i evo vec nekih 20 min skupljam konekcije 

Skupio sam ih negdi 10

Mislim ljudi su dubrad ja tu doden na njihov profil konektam se lajkam dva posta i komentiram profil

A oni u vrh glave uzvrate konekcijom

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
10 godina
protjeran
Kelam kaže...

Ma evo napisao post sad i evo vec nekih 20 min skupljam konekcije 

Skupio sam ih negdi 10

Mislim ljudi su dubrad ja tu doden na njihov profil konektam se lajkam dva posta i komentiram profil

A oni u vrh glave uzvrate konekcijom

Najbolje je samo lajkat i ak uzvrati  i lajkom onda konektirat

13 godina
Zarada na BubbleWs

Slazem se

Connecto sam nekih 100-200 ljudi a imam ih samo 90 ja

Al tragicno je sto svima lajkam ako me nema koji sat samo dodem otvorim 20-30 tabova i svima lajakam post bar jedan

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Od juce do danas zaradio 5 dolara. Fora je da postujete oko Pola pet, pet sati ujutru po nasem vremenu, jer je vremenska razlika izmedju nas i ovih filipinaca 6 sati. Tako da ih tad najvise ima online. Kad je kod nas pet ujutru kod njih je oko jedanaest i ono tad su najaktivniji. 

14 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Od juce do danas zaradio 5 dolara. Fora je da postujete oko Pola pet, pet sati ujutru po nasem vremenu, jer je vremenska razlika izmedju nas i ovih filipinaca 6 sati. Tako da ih tad najvise ima online. Kad je kod nas pet ujutru kod njih je oko jedanaest i ono tad su najaktivniji. 

Kao da se dižeš za u ribolov, tad najbolje grizu kao XD

12 godina
neaktivan
kole2689 kaže...
animal4444 kaže...

Kao da se dižeš za u ribolov, tad najbolje grizu kao XD

Hahahaha, tako nekako. Fora je sto i ne legnem do negde pola sest ujutru pa ono kad sam vec budan bar malo da budem i produktivan :D

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ja od 8 ujutro pa nadalje

12 godina
odjavljen
matija410 kaže...
harrothar kaže...

Trebaš računat da ti neče svih sto lajkat i da neće svih 100 bit aktivno.

Da napišem jedan post 500-600 slova mi treba oko 5 minuta i to je najlakši dio. Ja imam skoro 5000 konekcija, ali s obzirom da sam tamo več duže vrijeme večina njih nije aktivno, odustali su, nisu pratili pravila ili neki drugi razlozi. Također ima gamadi koji samo žele da ti njima lajkaš al oni tebi nebi pomogli ni da si na samrti, mrzim ih. Stranica "Notifications" pokazuje zadnjih 200 notifikacija/obavijesti,a da čekiram/pregledam/lajkam svih 200 postova mi treba 15-20min, a prije toga submitam jedan post pa kad lajkam te notifikacije i oni uzvrate pa je 2u1.

Uvezi slika to je lagano. Najbolje je napravit neku "default" sliku koju budeš koristil u svim postovima. Naprimjer ja imam nekoliko slika, ista tematika ali su drugačije boje, a i lijepo izgledaju. Također usput negdje slikaš nekj bezveze i eto ti slike, ali moraš dodat copyright na kraj posta ili još bolje dodat copyright na tu sliku i na kraj posta.

E sad najbitnije, zarada. Svi bi mi da to samo teče. Okvirno u 8 sati možeš zaradit, s obzirom da možeš objavit 10 postova, oko $20-$25, ali sve ovisi o tebi i koliko si aktivan i koliko su aktivne tvoje konekcije.

A sad o ovome dali se isplati "trošiti" vrijeme na to, ja kažem da. Bolje je da pišeš gluposti i zarađuješ neke pare nego da samo zujiš u kompjuter i trošiš struju i internet {#}. Eto sad razmisli, na tebi je.

Mislim da nisi shvatio pozadinu mog pitanja, ali hvala na odgovoru. Pitam jer me interesira da li se isplati napucat lame đob sa 20kn po satu, a ne da li bi rađe besposlen igrao igricu doma ili radio ovo. Jel ak možeš zaradit približno toliko po satu na ovome, onda rađe radim ovo, fino od doma iz fotelje! Makar nisam nešto uvjeren da bi imao materijala za svaki dan pisati po 10 postova. Morao bi nekako krasti content recimo sa wikipedije ili nekih drugih stranica, ono, samo svojim riječima prepričati nešto što je već negdje napisano, jerbo bi nakon mjesec dana već zaštekao na o čemu danas napisati 10 postova.

Druga stvar koja me zanima je koja je šema u ovome? Tko to toliko novaca isplaćuje tolikom broju ljudi, i zašto? Isto tako koliko je vjerovatna dugotrajnost ovog projekta?

10 godina
protjeran
harrothar kaže...

Mislim da nisi shvatio pozadinu mog pitanja, ali hvala na odgovoru. Pitam jer me interesira da li se isplati napucat lame đob sa 20kn po satu, a ne da li bi rađe besposlen igrao igricu doma ili radio ovo. Jel ak možeš zaradit približno toliko po satu na ovome, onda rađe radim ovo, fino od doma iz fotelje! Makar nisam nešto uvjeren da bi imao materijala za svaki dan pisati po 10 postova. Morao bi nekako krasti content recimo sa wikipedije ili nekih drugih stranica, ono, samo svojim riječima prepričati nešto što je već negdje napisano, jerbo bi nakon mjesec dana već zaštekao na o čemu danas napisati 10 postova.

Druga stvar koja me zanima je koja je šema u ovome? Tko to toliko novaca isplaćuje tolikom broju ljudi, i zašto? Isto tako koliko je vjerovatna dugotrajnost ovog projekta?

Najbolje je da probaš pa da vidiš..da sam na tvojem mjestu ja nebi napustil posel..

13 godina
Zarada na BubbleWs

Preporucam svima da napravite twitter, g+ i fb

Djelite svaki post tu i to vam je otprilike dodatnih 10 centi na svaki post

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice