Vjeronauk ili etika zaključana tema

poruka: 57
|
čitano: 9.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika

Pozz svima.Evo danas su krenuli upisi(al su i odmah stali zato sto su svi nahrlili) i u tehnickoj skoli moram birati vjeronauk ili etika.Sad nemam pojma sta bih odabrao

pa bi svaki vas savjet dobro dosao.Hvala.

why drink and drive when you can smoke and fly
15 godina
odjavljen
Vjeronauk ili etika

Etika, osim ako ne želiš da ti netko ispire mozak glupostima.

Sada gledaj kako oni kojima je već ispran mozak napadaju.

3, 2, 1...

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Vjeronauk ili etika

Vjeronauku nije mjesto u školama u razvijenim zemljama. Što misliš zašto?

16 godina
Vjeronauk ili etika

oba predmeta su glupa, ali ja sam izabro vjeronauk da mi dize prosjek, jer imam 5, testovi i odgovaranje ne postoje nego samo moras sjedit i slusat gluposti(naravno pricas s frendovima i boli te k). a cujem da ovi na etici moraju dosta tog ucit pa ono, biraj sto os.

14 godina
Re: Vjeronauk ili etika
ivo0 kaže...

Pozz svima.Evo danas su krenuli upisi(al su i odmah stali zato sto su svi nahrlili) i u tehnickoj skoli moram birati vjeronauk ili etika.Sad nemam pojma sta bih odabrao

Ako si praktični katolik vjerojatno ce ti vjeronauk biti blizi srcu, ako si nesto drugo onda je etika tvoja furka.

a.k.a. ukiy
13 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika

Ajmo onda 

54 ETIKA
47 VJERONAUK
15 godina
Vjeronauk ili etika

Izaberi ono gdje ćeš manje raditi, ne želiš još jedan predmet za učiti.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
ivo0 kaže...

Idi tam di ide ekipa,to su predmeti di se zajebavaš ak nema ljudi za zahebanciju onda ti je bezveze ić...

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
13 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika

Đaba to kad niko jos nezna sta ce,ova tema je pokrenuta od strane nas 10 ak.

Svako ima drugo misljenje

P.S. pozz svima od raje.

15 godina
odjavljen
Vjeronauk ili etika

To koji predmet će biti lakši ovisi o profesoru, nama je etika bila smijeh i doslovno nisi morao ništa raditi i učiti.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Vjeronauk ili etika

Odi tamo di ti je ekipa :D

#yolo
15 godina
protjeran
Vjeronauk ili etika

Odi na vjeronauk pa održavaj sotonističke rituale tijekom sata.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
15 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika

Raspitaj se kakvi su profesori u toj školi iz vjeronauka i etike i odi tamo di nećeš ništa radit. Oba predmeta su bezveze pa ti je svejedno kad nećeš ni znat šta se radi na njima.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika

Vjeronauk, zato što ćeš zasigurno morati manje učiti i raditi na satu.

15 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika

Ovisi o profesoru kojeg dobiš. 

Ja ti preporučam etiku jer je manja mogućnost da dobiš nekog zaluđenog vjernika. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina
Vjeronauk ili etika

kod nas je bil samo vjeronauk. najdosadniji i najgluplji predmet na cjeloj zemljaskoj kugli. prvi razred sam imal pet jer je stvarno profesor malo trazil i cak je bilo zanimljivo slusat pojedine teme i pricat. vise je bil predmet u kojemu se razgovaralo. no nazalost na pocetku drugog razreda je prihvatio posao u drugoj skoli i otisao. naravno mi smo dobili iskompleksiranu mladu žensku frišku s faksa. i naravno kak smo mi nastavili rituale iz prvog razreda u drugom njoj se to nije svidjelo. i tak sam provel 3godine vjeronauka u prvoj klupi s kolegicom. znaci zenska trazi od nas da se sve zna, koda da je njezin predmet ravnopravan matematici i oe-u (a strukovna skola). i naravno 2 razred zakljucno 3! 3razred zakljucno 2. a 4 razred smo se malo pobunili pred kraj. malo ju spustili na zemlju pa sam imal 4.

u prvom razredu sam sveskupa ispisao 5 stranica male biljeznice. a u ova ostala 3 mi po godini nije bila dosta ona velka biljeznica. pa mislim wtf?

Ride or die, remember?
11 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika

uzmi vjeronauk, može te naučiti samo dobrome.

Pozz, Data ;))
15 godina
Lieutenant commander Data kaže...

Može ga naučiti ako ga bude voljan prihvatiti,a ne osuđivati i ponižavati kao kolege iz 

prethodnih postova.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
17 godina

Može, ako se pripremiš i biraš samo ono što ti se sviđa, a ignoriraš kamenovanja, silovanja, inceste, ponižavanje žena, zombije... Uostalom, na taj način je i mein kampf knjiga mira i ljubavi. {#}

13 godina
Vjeronauk ili etika

Bjezi na vjeronauk, sumnjam da ce te itko tamo tlaciti sa stvarima. Etika je zanimljiva jer sam ja slusao 4 god. ali zna bit ineka nabrijana profa i onda se moras borit za 5... Ovako na vjerovanuk i boli te tuki.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Vjeronauk ili etika

To stvarno ovisi o školi, raspitaj se. Možeš iz vjeronauka dobiti i "zaluđenog vjernika", a možeš dobiti i čovjeka kod kojeg ćeš se samo prekrižiti u 9. i 6. mjesecu a ostatak vremena samo gubiti vrijeme na satu.

Isto tako možeš i iz etike dobiti nabrijanog lika kod kojeg za 5 moraš pisati referate i eseje.

Treća mogućnost je da ti kao kod mene i jedno i druge predaje isti flegma.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
13 godina
Vjeronauk ili etika

Ako si krščanin(katolik) i planiraš se krizmati, u nekim župama traži si potvrda da pohađaš vjeronauk u školi. Sad ti procijeni.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
Vjeronauk ili etika

Sta ce mu to u srednjoj skoli ? Valjda je to obavio u 8 razredu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Jakovp kaže...

Etika, osim ako ne želiš da ti netko ispire mozak glupostima.

Sada gledaj kako oni kojima je već ispran mozak napadaju.

3, 2, 1...

Jednako se pere mozak i na etici i na vjeronauku.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
16 godina
neaktivan
Vjeronauk ili etika
Išao sam na vjeronauk ali što etika uči nešto loše (pazi, zove se etika)?
Autoru teme, raspitaj se od starijih iz škole kao što su ti već rekli. Ja sam imao malo zadrtu profesoricu, svaki sat mi je majice komentirala ali nisam ni ja popuštao tako da sam i ja nju malo sprdao huehue :P
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
SimeKZ kaže...

Sta ce mu to u srednjoj skoli ? Valjda je to obavio u 8 razredu.

ovisi di živi ako je manja sredina krizmat će se kad se skupi više krizmanika

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
Vjeronauk ili etika

U večini župa u Splitu i uokolici krizma se u 2.r srednje. Nezz, ja bi kao katolik praktičar sigurno uzeo vjeronauk. Bez obzira na drušvo(koje on još ni ne poznaje).

15 godina
odjavljen

Definiraj dobro!

pandza94 kaže...

Može ga naučiti ako ga bude voljan prihvatiti,a ne osuđivati i ponižavati kao kolege iz 

prethodnih postova.

Tko ponižava?

8ax kaže...

Jednako se pere mozak i na etici i na vjeronauku.

How yes no. To je kao da kažeš da se jednako pere mozak i na biologiji...

Nadalje meni je apsolutno apsurdno da se na biologiji i fizici uče činjenice poput evolucije u fizikalnih zakona, a onda samo 45 minuta kasnije netko prosipa teorije i bajke koje se protive prethodno naučenim činjenicama. Ne bi uopće bilo problema da se to klasificira kao SF, ali nažalost to se podmeće kao istina.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
Vjeronauk ili etika

^It seems like we have Etika Elitist :P

Šta si se ti malo uzbudio. Vjeronauk uči dobrome, na tebi je hoćeš li živjeti takvim životom ili ne. Mislim da malo previše se uvlaćimo u osobna stajališta, a ovo nije mjesto. Čoviku triba savjet što da odabere, a ne što MI želimo da ON odabere.

16 godina
Vjeronauk ili etika

Ja kad sam upisivao srednju izabrao sam vjeronauk, tamo nas je većina išla i očekivao sam standardnu dosadu kao u osnovnoj. Međutim, dobio sam profesora da poželjeti boljeg nisam mogao. Ne može čovjek ništa o njemu reći, uzor svakome bi mogao biti. Nikog nije tjerao da ide u crkvu niti je zato davao više ocjene, niti je govorio da će ići u pakao i gorjeti. Smatrao je da se u crkvu ide iz svojih uvjerenja i težnji a ne zato "hej, vidio sam Boga, vjeruj i ti, idi u crkvu i bit će ti bolje". Nerijetko je znao kritizirati crkvu, govorio je kako su neki svećenici koje je susreo tijekom odrastanja totalni kreteni i da su ga time odvraćali od Boga. Inače, jako mudar i bistar čovjek, jako često smo s njim pričali po cijele sate o svakojakim temama. Netko mu je na početku sata postavio pitanje, a on je cijeli sat držao govor o tome a mi smo bili tiho ko bubice i upijali. Mnogi učenici su mu dolazili nakon sata i pitali o svojim psihičkim i drugim problemima, a on im je strpljivo odgovarao. Uglavnom, ako bi taj dan imao vjeronauk to bi mi bio dovoljan razlog da se ustanem u 6h ujutro iz kreveta. Valjda jedina stvar u školi koju sam volio - paradoksalno. Stvarno je bio čovječina, žao mi je da ga više nemam.

Eto ovo sam napisao da se vidi i da ima stvarno dobrih profesora iz vjeronauka, sad kakav će tebe pogodit stvarno ne znam. Raspitaj se u školi, pa izaberi. Oba dva predmeta imaju dobre principe, tako da ne možeš pogriješit. Izaberi koji ti je draži.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice