Vas nacin za zaradu novaca?
- poruka: 1.094
- |
- čitano: 320.242
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Od profila na bubblews
Od profila na bubblews
Nemogu se ulogirati. Stranica je glupo posložena i to na svakom browseru i mobitelu.
To im je slaba tocka..zapravo server im je slaba tocka,ali to budu promijenili uskoro pa idemo po $10-15 na dan..
Lajkaj ko lud i postas.. svaki sat 1 post..ili brze.. evo danas dobio jos $50
Sad mozes sigurno,sad radi super stranica uz koji error i daj mi link bubblews profila da te conenctam
Takoder daj link profila da se konektujem ;)
Sad mozes sigurno,sad radi super stranica uz koji error i daj mi link bubblews profila da te conenctam
Postovi moraju imat minimalno 400 slova bez znakova i razmaka, takoder moraju bit tvoji original,unique! :)
Imam jednog hrvata, isto isplacen par puta, takoder jos pun k filipinca,SAD,Indije itd. koji su bili placeni, al ima i pun k ovih koji nisu placeni, zassto? Nisu postovali pravila. Vidim ove nove usere, kopiraju post ili je prekratak ili su uezli sliku sa neta (nesmiju koristit slike s neta), ili nisu stavili copyright na kraj post itd.
Pa svoje vlastite.
Svoje,koje uslikam bezveze i napravil sam u photoshopu par default slika koje su za postove..i moras stavi copyright na kraj posta da se zna da je tvoje
Pa svoje vlastite.
+1
Idem probat sa Bublews, vidim da ne trebam imat paypal za isplatu već mi mogu i Visa Gift card poslati. Good enough for me.
Idem probat sa Bublews, vidim da ne trebam imat paypal za isplatu već mi mogu i Visa Gift card poslati. Good enough for me.
Samo paypal..ovo drugo ne koriste tak da se ne sjebš
Samo paypal..ovo drugo ne koriste tak da se ne sjebš
Ne koriste a stoji im na stranici? Ček tko je tu lud?
Evo oni su ;)
edit: kolko sam cital te kartice su smece, pola ih paypal neprima i kad oces pare natrag trebas platit vise nego kaj kartica vrijedi.. preko čeka nemozes jer to vrijedi samo za USA,najbolje ti je paypal,najjednostavnije i točka
Evo oni su ;)
edit: kolko sam cital te kartice su smece, pola ih paypal neprima i kad oces pare natrag trebas platit vise nego kaj kartica vrijedi.. preko čeka nemozes jer to vrijedi samo za USA,najbolje ti je paypal,najjednostavnije i točka
Visa gift kartice ne moram nužno kroz PP koristiti. Kolega u njemačkoj ih koristi za plaćanje na Steamu i to mi je primarna namjena.
Evo oni su ;)
Visa gift kartice ne moram nužno kroz PP koristiti. Kolega u njemačkoj ih koristi za plaćanje na Steamu i to mi je primarna namjena.
Bezveze je to..
rade napravi PayPal kak spada i to je to, mozes radit kaj oces,al to je na tebi,uzivaj
Evo idem se i ja regat na bubblews
Nemogu nista izgubit
Inace koliko otprilike treba da se zaradi neznam 10 dolara?
Evo oni su ;)
Bezveze je to..
rade napravi PayPal kak spada i to je to, mozes radit kaj oces,al to je na tebi,uzivaj
Jel još ono na Paypal da nemoš raspolagat novcima neko vrijeme? Meni treba odmah novac za druge stranice..
Evo idem se i ja regat na bubblews
Nemogu nista izgubit
Inace koliko otprilike treba da se zaradi neznam 10 dolara
Sve ovisi o tebi i o tvojim konekcijama..nema nekog broja..naravno na pocetku ide sporo
Evo oni su ;)
Bezveze je to..
Jel još ono na Paypal da nemoš raspolagat novcima neko vrijeme? Meni treba odmah novac za druge stranice..
Ja sam napravil PayPal i Visu elecrtron u PBZ-u prije mjesec dana i poslane su mi pare na PP i odma su bile raspolozive pare
Jel moguće regati PP preko Neteller Mastercard-a??
Jel moguće regati PP preko Neteller Mastercard-a??
Nebi znal..proguglaj il pitaj tu na bugu