Trgovanje binarnim opcija- BinaryOptionRobot.

poruka: 5
|
čitano: 4.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Zanima me dal se itko bavi ovim poslom u kojem se trguje takozvanim binarnim sustavom.Ulozis npr 20 dolara dobijes 35 ako pogodis rast ili pad određene stvari.

Ima također BinaryOptionRobot koji vam automatski raspodijeli novce na određene dijelove koje on smatra najsigurnijima vi zapravo morate samo uložit 250 dolara.Naravno to je sve lijepo divno krasno,dali netko ima ikakvih informacija o tome.Evo i link na stranicu.

https://binaryoptionrobot.com/

Hvala LP

11 godina
protjeran
Re: Trgovanje binarnim opcija- BinaryOptionRobot.
probao nekoliko mjeseci i izgubio nekoliko stotina dolara. A nisam išao kao budala u to - informirao sam se o raznim signalima i načinima na koji se čitaju grafovi. Bezuspješno. Uglavnom - nema nikakve šanse da ćeš biti u plusu, ovo nije ništa drugo nego običan rulet zapakiran u "vidi me ja sam inteligentni broker i znam što radim". A ti "roboti" ne rade ništa drugo nego koriste martingale sistem koji dokazano ne funkcionira. Ako je brza i laka zarada onda je scam. Ponavljam, ako je brza i laka zarada onda je scam.
13 godina
neaktivan

Znaci ništa od toga.Uredu hvala ti na ovome.Neću se upuštat onda u ta sra.a :D

8 godina
neaktivan

Binarne opcije i svi ti brokeri bi trebali imati disclaimer da se radi o rizičnom ulaganju, a većina njih i ima. Čak i ova stranica koja nije broker ima u zaglavlju opisano da se traži savjet stručne osobe, i da rezultati u prošlosti nisu garancija da će se isti scenarij ponoviti u budućnosti. Samo, rijetko tko čita sitna slova. Ako se mene pita - prerisky za moj ukus, ali sigurno ima ljudi koji dobiju pravu informaciju u pravo vrijeme i uspiju profitirati. Frend me nagovarao da probam, kaže da je njemu super, ali nekako mi se ne igra s lovom koja mi ionako uvijek fali :D 

8 godina
neaktivan

naletila sam na poznato ime pa da se referiram kad se vec pise o tome. naime, trgujem sa binary options robot-om vec neko vrijeme i bila sam istog misljenja kao i ti spin doktore, ali ubrzo nakon prvog profita sam promjenila razmisljanje o ovoj cudnoj vrsti ulaganja. sto se tice rsk disclaimer, roboti i neregulirani brokeri ne podlijezu financijskim regulaciji trzsta i stoga tu jos uvijek vlada mali kaos. ali, ako odaberes dobar software ili kvalitetnog brokera, mozes nesto  zaraditi. jako je bitno da se nakon prvih par dobitaka ne postane pohlepan jer sav ulog moze pasti u vodu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice