Što mačke sanjaju? :P

poruka: 14
|
čitano: 4.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

zna li tko možda što mačke sanjaju? ja sad imam 2 mačka i zna se desit da npr. kad spavaju onak se trzaju ili onak gunđaju i to...baš me zanima što mačke sanjaju i jel one uopće znaju razliku od sna i pravog života? :D

nemoj biti EMo,da te nebi lemo!
15 godina
protjeran

Mijau...

WP
16 godina
neaktivan
Re: Što mačke sanjaju? :P
macan321 kaže...

zna li tko možda što mačke sanjaju? ja sad imam 2 mačka i zna se desit da npr. kad spavaju onak se trzaju ili onak gunđaju i to...baš me zanima što mačke sanjaju i jel one uopće znaju razliku od sna i pravog života? :D

To me podsjeca na mene. :P Ujutro mi sestra dođe i kaže:

ONA: Kaj si me ti pital po noci?

JA: Kaj? Pa spal sam.

ONA: Dosla sam u sobu da ti iPad vratim a ti se se samo zdigel i pocel nekaj mrljati, rekla sam ti da ponovis i ona si rekel nekaj kao "Dali odrasli covijek može glinenog čovjeka..asdakjsdbalksbdkja". I onda kad ti nisam odgovoeila jer nisam znala kaj reci si se naljutil, mahnul rukom i otisel natrag spat.

:P Mislim da sam malo lud.

16 godina

Bijele miševe... :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan

mene.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan

Ribe :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan

:)
{#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina

Možda sanjaju kako bi svijet izgledao bez debilnih tema na Bugovom Forumu... Možda, tko zna {#}

14 godina
neaktivan

evo ti link pa si čitaj x)

Don't ye know who I am? I'm the Juggernaut, bitch! Little bitches your game is through, cos' now you've got to answer too...
14 godina
protjeran
Bichanich kaže...

Možda sanjaju kako bi svijet izgledao bez debilnih tema na Bugovom Forumu... Možda, tko zna {#}

nooooot {#}

nemoj biti EMo,da te nebi lemo!
15 godina
neaktivan

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
15 godina
neaktivan

ne znam. ali pogledajte kak izgledaju kad se nadrogiraju:

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
15 godina
neaktivan

glupa ti je tema.... toliko glupa da je cool

Igor
17 godina

Znam da "macan" sanja jedan žuti od strane modova :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice