Imate kakav prijelog da li da uzmem PSP ili Nitendo DS, ili nešto drugo? Ja sam osobno više za PSP.......
Molim vas nemojte samo napisati Nitendo DS, nego i zašto, hvala.
Imate kakav prijelog da li da uzmem PSP ili Nitendo DS, ili nešto drugo? Ja sam osobno više za PSP.......
Evo ti IGNova usporedba, dobre i loše strane, pa sam procjeni što ti više odgovara.
PO meni PSP..
Nekako mi je puno materijal dostupniji na netu za PSP nego za DS pa zbog toga..
Zato i ja malo više volim PSP.
btw. Onaj link, nije loše ali mi baš i ne pomaže previše xD.
Također predlažem PSP,zato jer ima bolju ponudu igara,bolju grafiku i zvuk te stane u džep.
Zato i ja malo više volim PSP.
btw. Onaj link, nije loše ali mi baš i ne pomaže previše xD.
Govori ti osobine i mane i jednog i drugog, ako ti je prioritet gaming, a predpostavljam da je, preporučam ti PSP.
Mogu li na PSP, DS staviti mjuzu, ili neki film pa da gledam na njemu ili slušam?
Baš se i ne razumojem u konzole previše.
Mogu li na PSP, DS staviti mjuzu, ili neki film pa da gledam na njemu ili slušam?
Znam da se na PSP mogu staviti filmovi i mjuza a za DS neznam..
PSP, moj favorit xD, Znate li možda gdje je najjeftinije nabaviti novi ?
PSP, moj favorit xD, Znate li možda gdje je najjeftinije nabaviti novi ?
Probaj preko oglasa ali ja ti predlažem da skupiš 1699kn i odeš po novi PSP u dućan gdje prodaju takve stvari.
Itekako..donedavno sam imao PSP 2001 i pravo me slusao..mp4 format filmova jer nije los snimak i u punoj rezoluciji..onda .pdf knjige lagano za citat a onda muzika i igre..pravo dobra stvar..cilj mi je nabavit ovaj Go !
Nemoj Nintendo DS to nevalja, to ima moja sestra (ima 6 godina) uzmi PSP... Ako zelis smao igre igrat uzmi DS a ako hoces vise od igara (pristup netu, i tak svasta) uzmi PSP
Ja imam PSP već 3 godine, i odličan je.
Ima jako dobru bateriju.
Ako još uzmeš veliku memorijsku karticu i GO!Cam, imati ćeš sve što ti treba: slike, muziku, video, igre, internet i jos dosta aplikacija.
Zapravo to ni nepostoji... Postoji samo NINTENDO DS
ja vam kazem psp rocks!!!! DS je za malu djecu bola nidje veze ds PSP IMA puno boljih igara kao najbolja je : the army of 2 naj naj naj igrica j*** ti DS