PSC isplata

poruka: 7
|
čitano: 3.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
PSC isplata
Ovako, imam 2x PaysafeCard-a od 100 kuna svaki. Htjeo bih si to isplatiti u kladionici, ali ne znam postupak. Moze li itko objasniti? Hvala!
16 godina
Re: PSC isplata
Ljoketa kaže...
Ovako, imam 2x PaysafeCard-a od 100 kuna svaki. Htjeo bih si to isplatiti u kladionici, ali ne znam postupak. Moze li itko objasniti? Hvala!

Bolje ih meni pokloni ako već misliš dati kladionici.

Hvala unaprijed 

8 godina
neaktivan
Frende mislio sam nesto da uplatim na kladionicu i neke novce si dignem a neke ostavim (70% da dignem a ovo odigram) jel to moguce i kako? :D pozz
16 godina
Ljoketa kaže...
Frende mislio sam nesto da uplatim na kladionicu i neke novce si dignem a neke ostavim (70% da dignem a ovo odigram) jel to moguce i kako? :D pozz

Doslovno minuta preko googla:

Koliko traje refundiranje raspoloživog iznosa s paysafecarda?

Možemo vam refundirati raspoloživi iznos na paysafecardu. Držite sljedeće podatke i dokumente za online-refundaciju pri ruci.

• Svoje bankovne podatke (naziv banke, IBAN, BIC)
  • Kopiju/e dotičnog paysafecard PIN koda/kodova

Ostale dokumente koji još eventualno mogu biti potrebni:

• Kopiju važeće osobne isprave s fotografijom (npr. putovnica, vozačka dozvola ili osobna iskaznica – prednja i stražnja strana).
  • Dokaz o mjestu stanovanja (npr. račun za struju, potvrda o prebivalištu, porezno rješenje itd.)

Imajte na umu da se za refundiranje obračunava i skida pristojba za obradu u visini od 35 HRK. Obrada vašeg zahtjeva za refundiranjem može trajati do 11 radnih dana.

8 godina
neaktivan
Hvala, ali to nije to. Napisao sam 'kladionicu' ako vec nisi vidio, znam da kladionice uzmu 25% ali da moze isplata odmah, samo me zanima taj postupak (koji ne mogu naci na netu, a frend mi je bio nesta objasnjavao ali nisam zapamtio) tako da moje pitanje i dalje stoji :)
16 godina
Ljoketa kaže...
Hvala, ali to nije to. Napisao sam 'kladionicu' ako vec nisi vidio, znam da kladionice uzmu 25% ali da moze isplata odmah, samo me zanima taj postupak (koji ne mogu naci na netu, a frend mi je bio nesta objasnjavao ali nisam zapamtio) tako da moje pitanje i dalje stoji :)

Pa onda otvoriš račun u kojoj kladionici se već misliš kladit i provjeriš kak ide isplata. Mislim da li ti je ovo prvi dan na Internetu? Pa sve ti živo piše. Obično ide isplata ili na karticu ili možeš u njihovim poslovnicama podić novce. Tako je bilo prije par godina kad sam ja bio u tom sranju, a vjerojatno je tako i danas. 

13 godina
neaktivan

Nije vise ni to kak je nekada bilo, SS ti uzima proviziju 6% na uplatu preko psc, a drugi problem je sto nisam ziher ali 70% ili tako nesto od te uplate moras odigrati da bi je uopce uspio isplatit ... da se zastite od pranja para ...

Bolje probaj naci tu na forumu ak nekome treba psc i to je to ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 17:36 (brijalec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice