Neznam di bi stavio ovu temu pa sam ju ovde strpo. Neznam što bi rađe uzeo PS2 ili nekog novog dualca. Imam oko 400 kuna i neznam što bih. Znam da mi je komp u banani pa neznam onda ako se onda isplati uzeti neki proc za 400 kuna. PS2 mi prodaje susjed. Novi skroz.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procesor ps2 je zastaria
PS2
Pitanje je dali ti matična ploča podržava socket LGA775.Ako da,kupi si dualca za oko 400Kn i možda ćeš moći pokrenuti neke novije igre na minimalnim detaljima.Ako ti matična ne podržava LGA775,kupi plejku,koja je,istina,zastarila,ali ima još kvalitetnih naslova za odigrat.
Ma je*o ps2 i novi proc. Sad još malo pa krizma. Pa kad rođaci donesu para onda se kupuje X360 il PS3, šta će bit bolje i miran sam.
Ma je*o ps2 i novi proc. Sad još malo pa krizma. Pa kad rođaci donesu para onda se kupuje X360 il PS3, šta će bit bolje i miran sam.
ak si nemos priustit original igre uzmi xbox360 i modificiraj ga u sophoslabu (naravno ako nezelis igrat online preko livea samo singleplayer) ja bi osobno kupio premium konzolu i kupovo originale NE kod nas nego preko ebaya ili game.co.uk
Xbox 360 je za sada najisplativiji. Dam 15 kuna za 5 dl diskova i imam 5 igara za 15 kuna. A da imam ps3 onda bi platio oko 500 kuna za samo jednu igru. Znači gotova stvar. Ajmo lok.