PS2 ili proc

poruka: 6
|
čitano: 902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS2 ili proc

Neznam di bi stavio ovu temu pa sam ju ovde strpo. Neznam što bi rađe uzeo PS2 ili nekog novog dualca. Imam oko 400 kuna i neznam što bih. Znam da mi je komp u banani pa neznam onda ako se onda isplati uzeti neki proc za 400 kuna. PS2 mi prodaje susjed. Novi skroz.

16 godina
neaktivan
PS2 ili proc

Procesor ps2 je zastaria

PS2

Neznam šta da napišem?
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 21:28 (Cerina15).
16 godina
neaktivan
PS2 ili proc

Pitanje je dali ti matična ploča podržava socket LGA775.Ako da,kupi si dualca za oko 400Kn i možda ćeš moći pokrenuti neke novije igre na minimalnim detaljima.Ako ti matična ne podržava LGA775,kupi plejku,koja je,istina,zastarila,ali ima još kvalitetnih naslova za odigrat.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
PS2 ili proc

Ma je*o ps2 i novi proc. Sad još malo pa krizma. Pa kad rođaci donesu para onda se kupuje X360 il PS3, šta će bit bolje i miran sam.

16 godina
neaktivan
RE: PS2 ili proc
M0by kaže...

Ma je*o ps2 i novi proc. Sad još malo pa krizma. Pa kad rođaci donesu para onda se kupuje X360 il PS3, šta će bit bolje i miran sam.

ak si nemos priustit original igre uzmi xbox360 i modificiraj ga u sophoslabu (naravno ako nezelis igrat online preko livea samo singleplayer) ja bi osobno kupio premium konzolu i kupovo originale NE kod nas nego preko ebaya ili game.co.uk

ako kome treba pozivnica za lockerz salji E-mail na pm
16 godina
neaktivan
PS2 ili proc

Xbox 360 je za sada najisplativiji. Dam 15 kuna za 5 dl diskova i imam 5 igara za 15 kuna. A da imam ps3 onda bi platio oko 500 kuna za samo jednu igru. Znači gotova stvar. Ajmo lok.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice