Problemi sa susjedom... :/ zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 33.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Problemi sa susjedom... :/
Ma daj ja sam djete od 14 god.
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
14 godina
neaktivan
Problemi sa susjedom... :/

Vidim piješ puno vina.. da nije možda ljubomoran?

Ponudi mu čašicu drugi put kad dođe {#}

www.key-storm.com
14 godina

Ostavljam post samo da bi mi tema bila u rubrici tema u kojim sudjelujem za lakše praćenje, lol.

Force of satan's might
13 godina
protjeran
Marko :D kaže...
Ma daj ja sam djete od 14 god.

Šalim se ,što se odmah ljutiš...

Cogito ergo sum
14 godina
neaktivan
Ma ne ljutim se ;)
15 godina

brate imam ti ja argentinsku dogu, posudim ti je na par sati.. neka nju udari.. R.I.P susjed..

inox
14 godina
neaktivan
Kad ti pozvoni upali snimanje zvuka na mobu i u džep pa možda to bude neki dokazni materijal

To sam i napravio,prije kad je cura išla platit vodu rekao sam joj da snima na mobitel (šta je i napravila) ali nesretnik trenutno nije bio doma,tako da je to završilo sa pozivom na kolače.

PS. da nebi netko mislio da sam kukavica jer sam poslao curu da to obavi,nego se bojim sam sebe i mislim da bi napravio sranje čim bi on otvorio vrata.

Sad upravo navijam mjuzu u stanu (provociram budalu) da mi dođe na vrata pa da vidi na koliko mhz mi radi šaka,ali bezuspješno,nitko ne dolazi,šta je u neku ruku i dobro jer imam koji promil u sebi. 

13 godina
protjeran

Jel jedino meni jasno da mu cura moze posluzit kao svjedok? I onda ti vise nije njegova rjec protic tvoje nego njegova protiv vase i amen.

13 godina
neaktivan

Imao sam sličnih problema , pa znam kako ti je . 

Idiot se vjerovatno neće smiriti jer očito ga nešto pati . Najbolje bi bilo prseliti se , ali naravno šteta je to raditi ako si već dao lovu za stan a i tu ti je sad dom jbg  .

Ako bude problema policiju nazovi i neka riješe . 

14 godina
TriP kaže...

Sad upravo navijam mjuzu u stanu (provociram budalu) da mi dođe na vrata pa da vidi na koliko mhz mi radi šaka,ali bezuspješno,nitko ne dolazi,šta je u neku ruku i dobro jer imam koji promil u sebi.

Samo predlažem...

Ili ovo

Force of satan's might
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:23 (Ranko Kukumar).
14 godina
neaktivan
Joj da,cura za svjedoka i nemoj snimat da nebi on nesto napravio tebi,tvojoj curi i psu
17 godina
TriP kaže...
Kad ti pozvoni upali snimanje zvuka na mobu i u džep pa možda to bude neki dokazni materijal

To sam i napravio,prije kad je cura išla platit vodu rekao sam joj da snima na mobitel (šta je i napravila) ali nesretnik trenutno nije bio doma,tako da je to završilo sa pozivom na kolače.

PS. da nebi netko mislio da sam kukavica jer sam poslao curu da to obavi,nego se bojim sam sebe i mislim da bi napravio sranje čim bi on otvorio vrata.

sinula mi ideja.. otrijezni se, pozovi jednog dobrog prijatelja neka bude kod tebe po danu vise sati nesto radite nemam pojma i kada budala dode, neka ti frend bude svjedok..

+ napravi takvu buku da ostali susjedi izlete van i vide sta taj debil hoce

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Samo predlažem...

Sjano,ja mu rokam malo blažu mjuzu,Metallica,ali razmišljam da prijeđem na narodnjake (iako ih ne volim) pa možda to upali. {#}

15 godina
Ranko Kukumar kaže...
TriP kaže...

Samo predlažem...

Ili ovo

Zbog ovog bi ga odmah izbacili na ulicu.. haha

inox
17 godina
TriP kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Samo predlažem...

Sjano,ja mu rokam malo blažu mjuzu,Metallica,ali razmišljam da prijeđem na narodnjake (iako ih ne volim) pa možda to upali. {#}

E al nemoj provocirat jer ce tada ostali susjedi reci da stvarno radis buku jbte..

Cekaj velim ti da opet dode neka bude jos svjedoka osim tebe i cure i opla na policiju odmah

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
14 godina
neaktivan
Probaj sa kineskim narodnjakom na you tubeu
16 godina
neaktivan
TriP kaže...

i onda se čudiš kad se tip pali na tebe......

@ranko - nice {#}

kod mene normalno radi.....
13 godina
protjeran
TriP kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Samo predlažem...

Još kad ispadne da taj lik sluša cajke. 

Susjed iz pakla.

Cogito ergo sum
14 godina
neaktivan
Nemoj ništa radit samo neka tvoj frend bude uz tebe da ako dodje na vrata da imas svjedoka
15 godina
neaktivan

Prošao sam osobno jako puno sličnih situacija jer sam se često selio u podstanarstvo.

Vrlo jednostavno, rješi stvar s tipom u četri oka di nema nikakvih svjedoka.

Na tebi je što želiš reći/napraviti.

Nemoj nikad dati nikome da gazi po tebi i tvojima, po tvojoj privatnosti i obitelji.

Kako si opisao, zvuči mi na idiota bez života koji živi s mamom a

umislio si je da je nešto. S takvima je bar lako izać na kraj.

Napiši kako bude.

No matter where you go, there you are.
14 godina
neaktivan
Sretno ti bilo :)
13 godina
protjeran

Držim ti fige{#} Da si se vratio živ i sa punim izvještajem!

Cogito ergo sum
14 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:44 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
cekpi kaže...
TriP kaže...

i onda se čudiš kad se tip pali na tebe......

@ranko - nice {#}

Inače ne navijam mjuzu,zbog njega smo osuđeni i ja i moja cura na korištenje slušalica i skuplanje voska u ušima tako da to nebi smjeo bit problem. Jednostavno lik nije zadovoljan sa svojim životom i jako mu smeta dok nama škripi krevet pod raznim radnjama,iako mi to često radimo i u kuhiniji (baš zbog njega) ali nam i dalje škripi krevet,kako nam je njegova mama jednom napomenua.

17 godina

Koliko ja znam, teško je naći veću zgradu gdje neće biti barem jadan takav.
Ili jedan gdje će pak oni praviti buku međusobnim svađama, razbijanjem ili glasnim narodnjacima.

Tako da je vjerojatno dobro ignorirati lika, i ne nasjedati a provokacije. Priprijetiš policijom i dobro.

OK kako ste podstanari, možda je ok da si stalno provjeravate ima li gdje bolja ponuda glede cijene/namještenosti/lokacije,

ali nema vjerojatno nikakvog načina da unaprijed znate u kakvo susjedstvo dolazite :/ Moožda da kuću iznajmite:)

13 godina
protjeran
TriP kaže...
cekpi kaže...

Ma bitno je da škripi. 

EDIT:ovo je bio sarkazam.

Cogito ergo sum
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:43 (Roćka).
17 godina
TriP kaže...

Inače,ja i cura smo odlučili potražit novi stan jer ne želimo nikakve probleme. Ali mislio sam mu se osvetiti nakon šta nađemo novi stan i zaboravi na nas. Auto ću mu išarati,probušiti gume itd..i to ću svakih par mjeseci ponavljati. 

TriP kaže...

Od tri odluke, jedina pametna ti je bila ova kad si curu pustio da ne bi bilo sranja...

TriP kaže...

razmišljam da prijeđem na narodnjake (iako ih ne volim) pa možda to upali.

A možda si postanete i frendaći ;)

Nemam pojma zašto bi zbog toliko sitnog incidenta išao mijenjati stan (ako ti se inače tamo sviđa). Nadam se da ti to neće postati životni obrazac.

Po meni, imaš dvije opcije - ili se sprijatelji s njim (da, može se, čak i s kretenom) ili se pofajtaj. Ovo zadnje nije nužno fizički, iako ne treba prezati ni od toga, ako situacija zahtijeva. Pritom mislim na eventualni šamar, ništa više od toga, čisto zbog psihologije. U svakom slučaju ga pitaj otvoreno i direktno u čemu je problem, pročitaj kućni red i drži ga se. Prije tuluma obavijesti sustanare i policiju da ćeš imati tulum.

Ako je tip stvarno idiot, budi mu spreman stisnuti šamar, ako procijeniš da će se usrati i povući. Ako misliš da bi to isprovociralo tučnjavu, radije nemoj. A ako on isprovocira tučnjavu, prijavi sve. Naravno, u toj situaciji budi spreman na pitanje zašto nemaš ugovor o unajmljivanju stana.

Ali najbolje bi ti bilo da se sprijateljiš s njegovom mamom - razmjenjujte si recepte i donosite kolači, pomogni joj ako joj nešto treba. Ako uspiješ, ženska će mu ispiti mozak bolje nego što bi ga ti ikad išamarao. Ova varijanta ide i u slučaju da ga želiš isprovocirati na fajt - reci mu da ti je njegova mama seksi i da ju prašiš gore, pa mu namiguj u prolazu, dok mamu držiš oko struka. U tom pak slučaju budi spreman da te cura ostavi, osim ako se baš ne dogovorite ili je cura kinky pa ju pale takve stvari  ;)

Gledam te!
14 godina
neaktivan

Takvih kretena uvijek ima, ali nemoj se previše nervirat. Takav je život u zgradi, a prilagodbe treba. Živim u zgradi oko 12 godina i znam kakvi su bili počeci. Uvijek smo imali problema sa babama točnije s dvije. Mora proči neko vrijeme, a pronalazak novog stana neće pomoć. Takvi tipovi su večinom iskompleksirani i jadni i neće ti naudit. Najbolji način je da mu pozoveš policiju sljedeći puta kad te pipne. Nemoj se prijetit uopće jer to on želi da te zajeb*e. Prijetnje dotičnom ne znače ništa, a čeka ih da ti napravi sranje. Uglavnom živi svoj život i ne obraćaj pažnju na njega. Znam puno gore slučajeve, a u nekima sam sudjelovao.

EDIT: nemoj ići sam na policiju nego kad napravi lik sranje zoveš ih i kažeš da ti narušava privatnost...cura to potvrdi i onda ga ispitaju. Netreba se desit ništa, a i može sve ovisi od tebe, ali dovoljno mu je dat do znanja da je prevršio mjeru.

15 godina
neaktivan

Pričekaj još malo dok taj tvoj susjed ne ubije mamu pa ga odvedu u zatvor i sve cool :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:47 (alexspalato).
13 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...
TriP kaže...

TriP kaže...

TriP kaže...

Ali najbolje bi ti bilo da se sprijateljiš s njegovom mamom - razmjenjujte si recepte i donosite kolači, pomogni joj ako joj nešto treba. Ako uspiješ, ženska će mu ispiti mozak bolje nego što bi ga ti ikad išamarao. Ova varijanta ide i u slučaju da ga želiš isprovocirati na fajt - reci mu da ti je njegova mama seksi i da ju prašiš gore, pa mu namiguj u prolazu, dok mamu držiš oko struka. U tom pak slučaju budi spreman da te cura ostavi, osim ako se baš ne dogovorite ili je cura kinky pa ju pale takve stvari  ;)

Još nedostaje da počnu gledat Večeru za 5 skupa. Ozbiljn,iz njegovog posta se da naslutiti da taj susjed ima samo jedan cilj: provociranje .Kao što je netko rekao,valjda je isfrustriran privatnim problemima. Teško da bi mu ta taktika upalila.

EDIT: Nemam ništa protiv gornjeg posta,samo kažem što mislim.

Cogito ergo sum
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:50 (Roćka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice