Problematika trzista u Hrvatskoj i BiH

poruka: 7
|
čitano: 1.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Neznam dali sam bas pogodio naslov i podforum ali tema se svodi na to zasto su cijene tehnike i vecine stvari opcenito u Hrvatskoj i BiH toliko vece od Europe i SAD-a?Dali se tu radi o tecaju kune(kn),dolara($), eura(E) o razlicitim nabavljacima ili jednostavno zato jer nismo u EU i nismo se prilagodili?

Dakle ovo bi trebala biti tema za razgovor i osobna misljenja u kojoj nebi trebalo dolaziti do sukoba razlicitih stajalista.U suprotnom modovi ce imati pune ruke posla.Namigiva

For gamers by gamers
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 11:45 (Gman).
17 godina
neaktivan

nemojte me uzet za rijec al mislim da pdv igra veliku uloguNeodlučan

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
RE: Problematika trzista u Hrvatskoj i BiH
Jebasu123 kaže...

nemojte me uzet za rijec al mislim da pdv igra veliku uloguNeodlučan

Da,moze biti.Jer su se cijene dosta povecale sa dolaskom PDV-a.

For gamers by gamers
17 godina
neaktivan
Za razliku od drugih država u europi , u hrvatskoj se isporučuju manje plaće, a cijene su veće.Dok u EU se isplaćuju veće plaće , a cijene su manje.
18 godina
Gman kaže...

Neznam dali sam bas pogodio naslov i podforum ali tema se svodi na to zasto su cijene tehnike i vecine stvari opcenito u Hrvatskoj i BiH toliko vece od Europe i SAD-a?Dali se tu radi o tecaju kune(kn),dolara($), eura(E) o razlicitim nabavljacima ili jednostavno zato jer nismo u EU i nismo se prilagodili?

Dakle ovo bi trebala biti tema za razgovor i osobna misljenja u kojoj nebi trebalo dolaziti do sukoba razlicitih stajalista.U suprotnom modovi ce imati pune ruke posla.Namigiva

Malo tržište, potreba testiranja / prilagodbe svakog proizvoda, problemi s rezervnim dijelovima i svim postupcima oko istog, marketingom, itd.

Stvar je puno kompleksnija nego izgleda na prvi pogled.

16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
Za razliku od drugih država u europi , u hrvatskoj se isporučuju manje plaće, a cijene su veće.Dok u EU se isplaćuju veće plaće , a cijene su manje.

Zelis reci drugi zivotni standard?Istina!

Old Iggy kaže...
Gman kaže...

Malo tržište, potreba testiranja / prilagodbe svakog proizvoda, problemi s rezervnim dijelovima i svim postupcima oko istog, marketingom, itd.

Stvar je puno kompleksnija nego izgleda na prvi pogled.

Da,vidis nisam toliko siroko razmisljao.

For gamers by gamers
17 godina
neaktivan
Dakako je drugačije živjeti u jednjoj npr.Njemačkoj gdje sa 2190 eura jedva možeš prehraniti obitelj.Dok kod nas ima slučajeva i plaće od 1800 kn.Kod nas je prosječna plaća oko 5000 kn , i s tim novcem se jedva krpa kraj s krajem.Npr.s 5000 kn ne mozes prehraniti četveročlanu obitelj.Dakle mora biti više izvora zarade u obitelji...Druge nema...Idemo se svi zajedno obrazovati i dignuti ovu zemlju , i onako smo u banani.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice