Evo ovako, imam problem s drugim kompjutetom. Igra sam WoW i odjednom mi je cijeli pc bloka i nije se da resetirat na botun pa sam ga istekao i opet ustekao iz zida. I sad nikako da se upali, cijelo vrijeme pise please wait i da se pali, ali nikako da se upali. Sad je li netko zna problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Valjda nešto do windowsa
Ok, ali je li ima neki nacin da to popravim osim odnijet ga tamo u ducan da ga poprave oni ljudi?
Ako si ga probao resetirat preko gumba na kucistu, onda je vjerojatno hardverska greska... Prvo provjeri temperature sistema pa napravi repair windowsa
Nemoj nosit na servis nego nađi nekoga svoga ko zna instalirat windowse jer to nije tako a u servisu če ti puno više naplatit.
Evo ovako, imam problem s drugim kompjutetom. Igra sam WoW i odjednom mi je cijeli pc bloka i nije se da resetirat na botun pa sam ga istekao i opet ustekao iz zida. I sad nikako da se upali, cijelo vrijeme pise please wait i da se pali, ali nikako da se upali. Sad je li netko zna problem?
...ako se nije dao "resetirat na botun" onda treba držati gumb za gašenje pritisnut nekoliko sekundi...
čupati kabel iz zida nije pametno da ne bi došlo do kvara diska...probaj u Biosu detektirati hard disk...
Nemoj nosit na servis nego nađi nekoga svoga ko zna instalirat windowse jer to nije tako a u servisu če ti puno više naplatit.
ja sam odneso kučište susedu , i on mi je složil windowse, kaj buš daval pare za to XD
...ako se nije dao "resetirat na botun" onda treba držati gumb za gašenje pritisnut nekoliko sekundi...
čupati kabel iz zida nije pametno da ne bi došlo do kvara diska...probaj u Biosu detektirati hard disk...
Jesam drzao sam ali nista. Nego ja sam izgbio cd za windowse... :D
Ok znaci moram reinstalirati windowse nekako bez cd-a. Hoce li mi igre ostati na njemu?
yock, ostat ce ,ali nece radit, poskidaj save fileove