Evo pošto smo danas i ja i bratic nekako bolesni da idemo nekud. Odlučili smo pogledati neki horrorac, ja sam ih osobno dosta pogeldao ali još nisam naišao na onoga pravoga..do sad mi je najbolji bio "drag me to hell"
Evo pošto smo danas i ja i bratic nekako bolesni da idemo nekud. Odlučili smo pogledati neki horrorac, ja sam ih osobno dosta pogeldao ali još nisam naišao na onoga pravoga..do sad mi je najbolji bio "drag me to hell"
human centipede 
Egzorcist,Shining,The Ring,Silence of the Lambs,M, Citizen X, Hills Have Eyes..
EDIT: Alien 1 , From Hell
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
Zoru zivih mrvtaca sam pogledao vise od 10 puta i nije mi neki hororac vise se nasmijes nego useres..skini su drag me to hell stavi ga po mogucnosti na 107-micu i pojačaj liniju do kraja pa da vidis kaj je hororac, makar nije to jos ono kaj trazim
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
Pogledaj par epizoda ovih sapunica što idu na televiziji u udarnim terminima , zagarantiran brain damage , mind fu?k i kulturni horor.
Slažem se s tobom
Men behind the sun.
Pogledaj "feast" trilogiju, slasher parodija.