R.I.P.
otišla još jedna glazbena legenda...nekad sam ga slušao.... imao je legendarne pjesme i legendarne spotove (Thriller,Billy Jean.Bad itd.)... pridružio se Elvisu i Marleyu... nitko nikad neće uspjeti u pop glazbi kao što je on.... R.I.P Michael
Da mi je to clan obitelji i da vidim ove jadnike novinare kako ga slikaju i trpaju se dok se bori za zivot prebio bi ih sve na mrvo ime. Šljam
Evo baš je na Dnevniku HTV-a prikazan mali prilog o Michaelu.
Ugodno me iznenadil taj prilog ko i sve ostale (najednom vrlo pozitivne) izjave o njemu - sad kad je kasno...
Mnogi od tih koji mu danas govore "Počivao u miru", jučer su ga zvali pedofilom i luđakom.
http://www.fudzilla.com/content/view/14414/1/
Serveri opterećeni i crash-aju se zbog smrti michaela jacksona
Meni njegova
R.I.P.
Ala,danas cijeli dan na MTV-u i VH-1 o MJ-u,a kad je bio živ svi su mi govorili tko zna kakve ružne stvari,nije da mi smeta što su cijeli dan njegove pjesme,nego to što su ljudi dvolićni,a sad su svi njegovi "prijatelji"
RIP
Otišao je u legendu. Njegov album Thriller ostaje najprodavaniji album na svijetu (preko 100 milijuna prodanih primjeraka), a sa trona pop glazbe ga vjerojatno nikada neće skinuti neke nove zvijezde..
R.I.P. Michael!
A kad ce na reciklazu?
ma daj pio je 8 ljekova dnevno sto je mogao ocekivati spavao u nekoj komori i mijenja boju koze.....sramota sto je sebi radio...jos je bio depresivan jer su ga ljudi nazivali pedof*** i uzimao je antidepresivne tablete .....i koliko je mg ljekova u njegovo tijelo ulazilo dnevno...... ma Boze sacuvaj ...to sto je mijenjao boju koze to ga je najvise unistilo....prvo su mu govorili da je cudak gadili su ga crnci,pao je u depresiju,raspadala mu se koza......nemam rijeci....MICHAEL JACKSON R.I.P.
Za sve si je sam kriv. A optuzbe za pedofiluju, 22 miliona dolara izvansudske nagodbe. Hmmm
Tipicna pjesma od komedijasa Jon Lajoiea... u pravu je sto se tice
medija, licemjerje u punom sjaju... sve u svemu, dobra pjesma
http://www.funvideoworld.com/video/792/Michael-Jackson-is-Dead
R.I.P
Tipicna pjesma od komedijasa Jon Lajoiea... u pravu je sto se tice
medija, licemjerje u punom sjaju... sve u svemu, dobra pjesma
http://www.funvideoworld.com/video/792/Michael-Jackson-is-Dead
R.I.P
ma da savrsena pjesma...lol
To što su ljudi mislili i optužili ga da je pedofil po mom mišljenju je laž, jel je on počeo sa pjevanjem sa šest godina dok su se druga djeca u toj dobi igrali ko i svaka druga djeca a njemu su igračke bile mikrofon i pjevanje i tako je izgubio svoje djetinjstvo i onda je sagradio Neverland Valley ranch za djecu.I onda su pojedinci te djece došli na ideju da ga optuže da je pedofil da mogu izvući novac od njega(ovo što sam napisao možda nije sve točno ali je moje mišljenje)
nije me bas briga, ionako svaki dan umiru ljudi, i neznam zasto bi mi on bio posebniji od njih
nije me bas briga, ionako svaki dan umiru ljudi, i neznam zasto bi mi on bio posebniji od njih
nije ni mene briga...ja ga ionako nisam slusao tako da....
ja sam cuo da je Michael Jackson ziv i da se sakriva u planinama s Brucem Leejem. navodno da si je vratio stari skin da ga ljudi ne prepoznaju kad izađe van. onaj koncrt i cijela turneja je bila varka za nas civilne drzavljane. sve se dogovorio sa komsijama, da ga pokrivaju, da nista ne vele, da idu na "sprovod". JA SAM ZNAO DA JE ZIV
ma daj molim te ne pricaj gluposti.......al inace dobra prica netko bih to i povjerovao
Ovdje mozete procitati oporuku Jackoa. Da li je original to neznam.
nista ocu nije ostavio? (tako sam cuo na vijestima)
Ovdje mozete procitati oporuku Jackoa. Da li je original to neznam.
nista ocu nije ostavio? (tako sam cuo na vijestima)
pa ne bi ni ja da me zlostavljao
Da je mene zlostavljao ja bih ga razbio....šipku u ruke i razbio bi mu facu......
toliko je bio propao da je tezak bio samo 50 kg....
toliko je bio propao da je tezak bio samo 50 kg....
tocno to....a kad ce biti sahrana jel se zna?
R.I.P. Fakat mi ga je zao,nikad ga nisam slusao,ali ga je moja stara non stop slusala i prije nego sto je preminuo i non stop je u kuci njegova neka pjesma svirala,ali je meni najbolja ona pjesma Billy Jean i kad je bio feat eminem the real slim shady.
R.I.P. Majkl
Upravo traje posljedni ispraćaj u Staples Center-u.
Prijenos je na RTL-u.
Baš govore Magic Johnson i Kobe Bryant
Meni je zao kad bilo tko umre, ali nekako mi nije bio drag.
Mediji ga proglasavaju pedofilom, a dosta ljudi misli da je nakaza (shvacam ih).
Tvrdio je da je PROTIV rasizma, promijenio boju koze.
Oprostite ako sam neinformiran (mozda je bio bolestan).
Jednostavno mi nije "legao".
Boju kože je mijenjao zbog oca, navodno, da mu ne bude sličan niti malo. Inače, sumnjam da je bio pedofil.