Pitanje - registracija na forum

poruka: 7
|
čitano: 3.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav

Nadam se da ne krsim pravila foruma.

Samo me zanima, nemam account na forumu pcxpert ali sam zelio napraviti kako bih mogao objaviti oglas (koji sam objavio i ovdje) no nikako se ne uspjevam registrirati.

Ispunim sve podatke tocno i kad stisnem register, dobijem error koji kaze da mi ''lokacija i broj telefona'' nisu ispunjeni, ali kako da to ispunim kad formular za registraciju ne nudi broj telefona i lokciju, nema gdje da se upise.

U cemu je problem, jer taj forum tj site ima problema sa programerima koji nisu napravili dobar posao pa su onemogucili registriranje novih korisnika ili sam ja slijep, pokusao je i moj prijatelj no i on je dobio isti error.

Eto ako moze savjet, kako da se osoba registrira na taj forum.

PS. I dalje mi je ovo no1 forum, samo sam zelio da oglas prosirim na vise foruma koji posjeduju market za tehnologiju itd.

GAMER
15 godina

Sada sam se registrirao bez problema.Koji browser koristiš?Probaj očistiti cookiese

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
15 godina
Re: Pitanje - registracija na forum

Probao sam i Chrome i Operu

Cudno jer Operu nisam koristio do neki dan uopce pa da mi cookies smetaju. 

Idem probat sa IE 

GAMER
15 godina

LOL

Evo na IE imam otvorenu mogucnost - Lokacija,Broj telefona

Stvarno cudno, Opera-Chrome - nemoguce, smijesno al ok...:)

Hvala za savjet!

GAMER
16 godina
neaktivan

Meni na operi pokaze normalno {#}...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
15 godina

I ja koristim operu i registrirao sam se bez problema.Znači problem nije do browsera,već neki drugi razlog

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
17 godina

Na PC ekspert forumu neces moci objavljivati oglase dok ne ispunis kvotu,ja mislim od 50 postova,i onda ti se tek otkljucava trznica.

To je uradeno na nagovor starjesina tog foruma,jer previse je bilo kradja,laganja i muljanja oko trgovine.

I nemoj pokusati spammati,polako postaj pomozi i otkljucati ce ti se trznica.

Aprilia RS 125 Fanboy :D my xfire:matejsb22
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice