Do jučer sam se uspijevao logirati i dobiti 1 bod, ali od jučer se ne mogu prijaviti javlja mi kao da je pogrešna lozinka iako je memorirana (auto-fill).
Danas ću probati resetirati pass, pa ću vidjeti...
Do jučer sam se uspijevao logirati i dobiti 1 bod, ali od jučer se ne mogu prijaviti javlja mi kao da je pogrešna lozinka iako je memorirana (auto-fill).
Danas ću probati resetirati pass, pa ću vidjeti...
e tako je i meni danas i sad kad stisnem da mi pošalje lozinku da vidim možda da nisam fulala il neš ,al nisam sigurno, mi javi da neam autorizaciju za to =//
Samo da ne budu tražit Wii natrag jer je prodan
Ulogirao sam se :)
Zna li iko sta je s ovom pecalicom ???
A čovječe ništa od toga koji put se sjetim logirati pokupiti ta dva jadna boda i ništa više, pa hoće li to ili neće?
mene nece ni logirat
mene nece logirat takodje,resetirao sam lozinku i opet -.-
neko govno da nisu programeri da su entuzijasti da ce se i dalje truditi omogucavati pecanja nasim feedbackovima..bla bla bla
Prije 2 minute poslano...
Ja sam to dobio 21. veljače.
Odavno mi nije u bookmarksima.
A kad ga otvore moči ćeš uzeti majicu za 9000 bodova
Pecalica se vratila?
Slučajno otišao na njihovu stranicu, jučer bilo testno pecanje, baš čitam komentare na njihovoj facebook stranici.
Dragi PECALICAŠi... zahvaljujemo se na pomoći i testno pecanje je uspješno završilo. Bodove će te naknadno dobiti, naravno svi Vi koji ste pecali ;)
Kad bude pravo pecanje, vjerujem da će opet zakazati
Ja vise negeldam nikakve reklame do webshpa ili dok en upecam nesto da nebi dobivali apre na meni a ja frisku figu
Mozete se vi prijaviti za onaj printer samsung?? ja nemogu
Ja mislim da tek od 21:10 se moze prijaviti.
Piše da su prijave otvorene od 21:10
ma ni ja se ne mogu prijaviti za taj printer,
edit:mislio sam da je do 21:10
kad se odrzava pecanje za samsung
Pecanje proizvoda započinje 27.04.2012 u 21:20:00.
Ima li ista novoga? propali projekt? fake?