Odijelo za mlade

poruka: 41
|
čitano: 13.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Odijelo za mlade
bobica257 kaže...
marky55 kaže...
firma kao sakrament -.-

a jel mogu kupit odijelo negdje u west gateu ili city one-u ili king crossu ili areni?
da se ne mučim po trgovima i to kad nepoznam grad :/

ima u city centru onem jeda trgovina ali moraš ići dalje od benetona pa skreneš lijevo. Tamo su ti mala siva vrata. Pozvoni i otvorti ći ti...

Ak ne radi zvono, kucaj!

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
15 godina
1domagoj1 kaže...
tpg kaže...

Inače djeca od 14-15 godina rade u firmi              djete drago ti još neznas obrisati guzicu sam a da radis u firmi .

O Bog moj, nadam se da se šališ...

Firma == krizma.

Negde se to govori krizma, negde firma...

Sta ja znam ja sam muslim ,i znam sta je krizma ,ali firma je nesto drugo.

Izvinjavam se autoru onda na moja krivlja al stvarno nisam znao da je Firma krizma ,nigdje veze al kako vi ocete .

Ucis dok si ziv stara izreka.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 23:29 (tpg).
15 godina
neaktivan
pozvoni?
o.O
15 godina
odjavljen
Odijelo za mlade

Da malo sivo zvonce imaju na tipku, da im neupadajuljudi bezveze nutra. Jer ono samo šiju za probranu publiku.

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
17 godina
neaktivan
tpg kaže...

Sta ja znam ja sam muslim ,i znam sta je krizma ,ali firma je nesto drugo.

Izvinjavam se autoru onda na moja krivlja al stvarno nisam znao da je Firma krizma ,nigdje veze al kako vi ocete .

Ucis dok si ziv stara izreka.

A eto, sad si onda nekaj naučil :D. Nego, daj pomogni čovjeku odabrat trgovinu... pih XD

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
17 godina
tpg kaže...
marky55 kaže...

Zanima me gdje bih mogao kupiti odijelo za firmu... znači 14-15 godina starost....hvala unaprijed :)

Inače djeca od 14-15 godina rade u firmi              djete drago ti još neznas obrisati guzicu sam a da radis u firmi .

Ajme, pa ovo je LOL. Ugl. u nekim djelovima Hrvatkse "firma" znači krizma.

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan
dajte pomozire ljudi...nemojte me navlačit za nos :/
15 godina
ParaNO1d kaže...
tpg kaže...
marky55 kaže...

Zanima me gdje bih mogao kupiti odijelo za firmu... znači 14-15 godina starost....hvala unaprijed :)

Ajme, pa ovo je LOL. Ugl. u nekim djelovima Hrvatkse "firma" znači krizma.

Pa nemogu ja to znati nisam iz BIH mogu i ja vama neka narječja govoriti ali bice vam cudna ,ali ko je znao da je FIRMA _ ustvari krizma gdje nema veze s vezom.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
neaktivan
marky55 kaže...
dajte pomozire ljudi...nemojte me navlačit za nos :/

Ajd XD. Ja sam svoje nabavio u Varteksu, na Trgu. Nemreš fulat, trgovina praktički gleda konju u dupe, mislim s te je strane...

16 godina
Odijelo za mlade

City Center One imas u Peek-Cloppenburg-u ( velik izbor a cesto imas dobra snizenja tak da se za male pare da nac fino )  

Ak oces jedan prijedlog mislim iz osobnog iskustva ti govorim :) 
Kupi si rađe tamne traperice bijelu košulju i izgldat ces fino gospodski a kasnije ces moc to nosit za sklolu ili za van ;)  

- odjelo ces obuc par puta jer ces ga prerast i slicno ;)  

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
15 godina
neaktivan
Odijelo za mlade
evo to je pomoć :D
hvala :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice