Odabir električnog roštilja

poruka: 2
|
čitano: 10.606
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Poz, 

u fazi sam nabavke električnog roštilja za stan. Imao sam Tristarov iz Konzuma za 190kn i bio je super. Budući se termostat pokvario, kupio sam novi Delimano  ali nisam zadovoljan. Fali mu snage, ako se želi ispeći odrezak na naglo, to je nemoguće jer mena toliko snage, u nekom trenu se isključi pa mu treba ponovno da se ugrije. Termostat je naravno na 5. Princip rada je isti i kod Delimana i kod Tristara i svih takvih sličnih, ali Tristar je bio osjetno jači. Nije morao ni biti na 5 da bi temperatura bila dobra. 

Promijenio bih Delimana s nečim boljim. Ima li netko preklopni iz Lidla? Ima li dovoljno snage. 

Savjet za neki drugi....

11 godina

Ja sam pred koju godinu u Kauflandu kupio preklopni Bosch i to mi je jedna od boljih kupnji za kuhinju. 

Napretek snage, možeš ga koristiti kao toster i preklopiti, biftek recimo ili šnicle za par minuta. Možeš ga rasklopiti skroz i koristit kao roštilj, pekao sam i pljeskavice i ćevape sve odradi bez problema. Jedino kaj više neću nikad je jebena piletina tj pileće batke jer se moraju peć 45 minuta sat vremena. 

Obje ploče se daju skinut i oprat, treba pazit naravno na teflon i male stopice koje drže gornju stranu uspravno hoće puknut pa treba pazit kad ga se skroz rasklapa. 

Vidim da je sad malo jeftiniji nego kad sam ga ja kupio. 

Još ti preporučam grill tavu iz IKEE. Za nabrzaka nekaj složit na vatri, rešou je savršena a brijem da je 70 ili 80kn. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2019 7:51 (gocc01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice