Mutne vode HP expressa

poruka: 4
|
čitano: 1.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mutne vode HP expressa

Poštovani forumaši,

možda nisam usamljeni slučaj ali želim sa Vama podijeliti priču koja je još u tijeku.Naime prije dva tjedna putem oglasa na Njuškalu prodam mobitel(Nokia N8) vrijednosti 3000kn,na oglas se javila ženska osoba koja je tražila da paket ide sa otkupninom,tj.plaćanje pouzećem.Do sada nisam slala pakete na taj način,ali nemam šta izgubiti pa reko dobro.Nakon uputa dotične i dogovora,odem u poštu i pošaljem mob.Sve ok,do drugog dana kada počinju problemi,da previše ne duljim...mobitel je ukraden iz paketa i u paket je stavljen neki vodafone(cca 70kn vrijednosti)....i tu započinje opsada mene od strane HP,a danas i policije.Iako su gospoda iz HP expressa tvrdila da neće podzati kaznenu prijavu,dogodilo se suprotno.Od djelatnika naše policije doznajem da je vozač HP otuđio više od 20 mobilnih uređaja u proteklih mjesec-dva dana.....

Danas su zvali i iz HP kažu da su pronašli i moj uređaj i da li ga želim nazad?=?!! Kako da ne,sada bi oni meni vratili uređaj koji nisam vidjela dva tjedna i tko zna u kakvom je stanju, a od mene otišao ganze neue sa garancijom 24mj.

Uglavnom ostala sam pri zahtjevu za nadoknadu štete i rekli su za dan-dva....i to ćemo vidjeti...

Djelatnici krima kažu da po zakonu taj mobitel kao i svi ostali treba biti vraćen vlasniku nakon što se uvede kao dokazni materijal u spis,e ovu stranu priče nisam provjerila i to je ono što ne znam...... iako sumnjam da možeš dobiti i ovce i novce...

Ona tmurna strana priče je da svih ovih danameni HP nije ostavio niti jedan papir a potpisala sam ih ukupno četiri,danas kažu šta će to meni,ionako mi ne treba (boje se da neću u novine s time)....

Sada mi preostaje trošiti živce dok poštar ne donese lovu....i nadati se da mi neće opet za dan-dva murja na vrata ko kakvom kriminalcu

Ako ste imali sličan ili isti slučaj,čekam Vas sa odgovorima....

pozz{#}

15 godina
neaktivan
Mutne vode HP expressa

tužno je to što se takve situacije dešavaju ali znam da ni pod koju cijenu nikad ništa neću slati nikome ni dati pare a da proizvod nisam vidio

sretno sa slučajem

14 godina
neaktivan
Re: Mutne vode HP expressa

Ovaj post sam objavila više iz razloga da ljudi nauče nešto iz tuđih pogrešaka,policija je odradila svoj posao,priveli su osumnjičenog djelatnika HP-a,još trebaju ispitati supočinitelja/e i dalje ćemo vidjet...dokaza imaju...izjave imaju...njima sretno ....a ja čekam novac od HP koji mi je obećan za dan-dva....

17 godina
Mutne vode HP expressa

Sva roba je osigurana po defaultu do 3000 kn. Nek ti isplate lovu i mirna bosna. Ko da si ga prodala.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice