LED plafonjera s bluetooth zvucnikom - problem s p

poruka: 3
|
čitano: 6.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LED plafonjera s bluetooth zvucnikom - problem s p
Kupio sam sinu za sobu Globo 41329 LED plafonjeru s integriranim zvucnikom.
Za upravljanje bojama i jacinom osvjetljenja koristi se inLux aplikacija koja komunicira s lampom preko bluetootha.
Lampa ima i zvucnik koji bi preko bluetooth konekcije trebao moci reproducirati glazbu s Android ili iPhone smartphonea.
Problem je sto ne radi reprodukcija zvuka. Bluetooth konekcija radi jer prilikom spajanja i zvucnika na lampi dobijem zvucnu obavijest o spajanju (zenski glas kaze nesto na kineskom) ali se glazba s mobitela ne cuje. :( Izmjena razine osvjetljenja i boja Led svjetla uredno radi preko bluetootha.
Pomislio sam da je lampa djelomicno neispravna pa sam otisao u trgovinu gdje sam kupio lampu i ponovio postupak s istim ishodom na njihovom izlozbenom primjerku. Isprobao sam preko 3 razlicita mobitela za svaki slucaj. U isto vrijeme audio reprodukcija preko bluetootha uredno funkcionira na na nekim drugim izlozbenim modelima rasvjete koji su izlozeni u trgovini i takodjer imaju integrirane bluetooth zvucnike. Pridavacu isto nije jasno i ne zna kako pomoci jer niti on ne zna sto bi mogao biti problem.
Ima li netko slicnih iskustava i kako ste ih rijesili? Pretpostavljam kako ovaj problem nije nuzno vezan uz ovaj model rasvjete nego je moguc u kombinaciji s bilo kojim eksternim bluetooth zvucnikom.
17 godina
Re: LED plafonjera s bluetooth zvucnikom - problem
Na youtubeu cak ima i video za isti model gdje audio uredno radi.
Odabare se MS-60 na listi bluetooth uredjaja i nakon spajanja pustis glazbu na mobitelu i to je to. Nema tu neke znanosti.
17 godina
Re: LED plafonjera s bluetooth zvucnikom - problem

Problem riješen zamjenom plafonjere.

Naime, na tržištu postoje dvije verzije iste plafonjere a razlika je u softveru.

Ona koju sam prvu kupio i ona koja je bila još izložena u trgovini imaju softver gdje kad se spojiš bluetoothom na nju kaže nešto na kineskom i na njima ne radi reprodukcija glazbe.

Postoji i verzija sa softverom gdje je indikacija spajanja na plafonjeru na engleskom i kaže "Bluetooth connected". Na njoj reprodukcija glazbe radi bez problema.

Eto, čisto da znate ako se odlučite kupiti dotičnu plafonjeru svom djetetu za sobu.

I svakako prije kupovine isprobajte sve funkcionalnosti!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 12:46 (passmaslom).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice