Kreditna kartica

poruka: 21
|
čitano: 3.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Kreditna kartica

Pozdrav svima, prvo da vam poželim sretnu Novu godinu i novogodišnje praznike!! 

Sad pitanje, da li neko sa mojom kopijom kreditne kartice sa obe strane može samo tako da skida novac sa računa ili vrši neke transakcije i uplate/isplate? 

5 godina
Re: Kreditna kartica
Mega17 kaže...

Sad pitanje, da li neko sa mojom kopijom kreditne kartice sa obe strane može samo tako da skida novac sa računa ili vrši neke transakcije i uplate/isplate? 

Ako imaš mobilno bankarstvo- ne. Mene za svaku online transakciju traži m-token.

12 godina
Kreditna kartica

Ovisi gdje...dosta stranica nema 3 d secure...npr aliexpres,wikipedia,gog mi prvi padaju na pamet

Tako da moze se

7 godina
neaktivan
Kreditna kartica

A u pitanju je hotel, došlo je do nekih problema pa su tražili da kopiraju kreditnu karticu 🙄🙄

11 godina
neaktivan
Mega17 kaže...

A u pitanju je hotel, došlo je do nekih problema pa su tražili da kopiraju kreditnu karticu 🙄🙄

Nadi drugi hotel...

11 godina

Ne može, već je demolirao kompletan apartman i ima tigra u kupaoni a kokoši mu lete po boravku. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
7 godina
neaktivan

Haha, a nije to u pitanju nego je problem oko uplate. Prilikom uplate na uplatincu je upisano pogrešno ime primaoca ali je broj žiro računa uredan. Međutim u hotelu tvrde da uplata nije legla na njihov račun. Provjerili su podatke i broj računa jeste njihov ali navodno zbog pogrešnog imena primaoca banka nije pustila novac na račun jer se te stvari ne poklapaju i sad oni žele da se osiguraju u slučaju da ne dođu do prvobitno uplaćenih sredstava žele da kopiraju moju kreditnu karticu da bi mogli da ju terete za taj iznos 🙄🙄🙄

17 godina
Koji je to hotel?
Hoteli imaju mogućnost kreiranja rezervacija, slanje svih podataka tako ne dolazi u obzir.
7 godina
neaktivan

A ne bih da imenujem nikoga još uvijek, ako bude nekakvih problema nepredviđenih onda ću a to tad neka ostane anonimno. Čekamo sutra pošto ni danas nije ništa radilo pa ćemo vidjeti šta će banka reći. Navodno novac je u tzv "neraspoređenim sredstvima" ali nikako mi u glavu ne ide to da za mjesec i nešto dana niko nije pozvao nas ili radnike iz hotela da kaže nešto nije uredno sa uplatom. Broj računa je uredan tako da novac nije otišao na pogrešan nego na račun hotela i to je oke. Ali ako nije legao njima, a isto tako nije vraćen nama gdje se onda nalazi? Očigledno ga je neko stavio sebi u džep ili hotel nešto mulja. 

7 godina
neaktivan
Kreditna kartica

Ajde na stranu sve to, jel imao iko ikad iskustvo sa tim da mu prilikom uplate upišu uredan broj računa ali pogrešno ime primaoca? Na koji način se to rješava?

17 godina
Mega17 kaže...

Ajde na stranu sve to, jel imao iko ikad iskustvo sa tim da mu prilikom uplate upišu uredan broj računa ali pogrešno ime primaoca? Na koji način se to rješava?

Takve stvari se normalno rješavaju s bankom. Ili se povuče uplata ili preknjiži na pravog primatelja.

Nije to neka umjetnost. I trebale su sve strane već biti obaviještene.

Ali slanje podataka... Pa to ne dajem ni svojoj ženi da vidi, kamoli da nekom šaljem scan.

14 godina
Mega17 kaže...

Haha, a nije to u pitanju nego je problem oko uplate. Prilikom uplate na uplatincu je upisano pogrešno ime primaoca ali je broj žiro računa uredan. Međutim u hotelu tvrde da uplata nije legla na njihov račun. Provjerili su podatke i broj računa jeste njihov ali navodno zbog pogrešnog imena primaoca banka nije pustila novac na račun jer se te stvari ne poklapaju i sad oni žele da se osiguraju u slučaju da ne dođu do prvobitno uplaćenih sredstava žele da kopiraju moju kreditnu karticu da bi mogli da ju terete za taj iznos 🙄🙄🙄

kao sto su ti vec rekli, nikako ne salji slikanu kreditnu karticu.

jer i s tim imaju dovoljno informacija da ti bez problema skinu i vise nego sto treba.

hotel bi trebao imati online mogucnost unosa kreditne kartice gdje je sve sigurno.

ne znaci da su oni prljavi i da ce to napraviti ali to se tako vise ne radi niti hotel to smije imati kod sebe...

14 godina
Mega17 kaže...

Prva stranica Njuškala:

nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime!

A oni su sigurno upučeni u sve moguće načine prevara :D

Tako da, ne, to nikako nije bilo pametno, probaj ih zamoliti da obrišu iz svoje "baze". Bar stražnju stranu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
Kreditna kartica

Kontaktiraj banku blokiraj karticu i traži novu

AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
17 godina
marushin kaže...
Mega17 kaže...

Ako imaš mobilno bankarstvo- ne. Mene za svaku online transakciju traži m-token.

Na amazonu npr nikad ne trazi.

10 godina

Neki kartičari i payment procesori imaju posebne ugovore i dogovore pa je i to moguće (ne kupujem na amazonu ali što nemaju oni onaj "one click buy" ili kako već?) - recimo na autocesti većina kartica te neće tražiti PIN/potvrdu od m bankinga bez obzira na veličinu transakcije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2022 15:34 (Nuclear_Phoenix).
14 godina

ne traze pin ali su te transakcije za njih (AC) i nesigurnije. 

12 godina
Kreditna kartica

Recimo ja na revolut pokazem visu,sa 5 kn na njoj i AC je tek poslije tereti.a kako ce teretit ako nema novaca na njoj

10 godina

Ne brini, banka/Revolut će se naplatiti od tebe. Netko ti je izdao tu karticu.

14 godina
GSP kaže...

Recimo ja na revolut pokazem visu,sa 5 kn na njoj i AC je tek poslije tereti.a kako ce teretit ako nema novaca na njoj

to je problem ACa. 
ne znam kako je kod nas. radim slican posao ali za njemacko i at trziste.

i kod njih u nekim slucajevima ako vlasnik kartice nema para ovi ne mogu nista.

12 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

Ne brini, banka/Revolut će se naplatiti od tebe. Netko ti je izdao tu karticu.

Sigurno da hoce.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice