Krada BUGa

poruka: 31
|
čitano: 5.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Krada BUGa

Evo upravo sam dosao doma i govori mi mama kako je casopis bio u pretincu dok je isla u ducan ali kad se vracala ga vise nije bilo.

zivim u neboderu sa, ocito, jos 70 kretena i jednostavno BUG ne stane u postanski sanducic vec viri na pola van.

desilo se da sam ga vec 2 puta nasao poluotvorenog i rasparanog, posto ga postar nemoze gurnut u sanducic pa ga "siluje" a zna ga i ostavit uz letke od raznih trgovackih centara

imate kakav savjet? osim da idem od vrata do vrata i tucem jednog po jednog :p jer mi koljeno nije zdravo XD

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
RE: Krada BUGa
Hacker-ri kaže...

Evo upravo sam dosao doma i govori mi mama kako je casopis bio u pretincu dok je isla u ducan ali kad se vracala ga vise nije bilo.

zivim u neboderu sa, ocito, jos 70 kretena i jednostavno BUG ne stane u postanski sanducic vec viri na pola van.

desilo se da sam ga vec 2 puta nasao poluotvorenog i rasparanog, posto ga postar nemoze gurnut u sanducic pa ga "siluje" a zna ga i ostavit uz letke od raznih trgovackih centara

imate kakav savjet? osim da idem od vrata do vrata i tucem jednog po jednog :p jer mi koljeno nije zdravo XD

Kupiš veći sandučić, zašarafiš ga i napišeš svoje ime na njemu.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

Kupi ili napravi neki veliki sandučić!!!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

UNAJMI REKETARE! :P

amd athlon x2 4800+ @ 2.51(OC @ 3.0) 3 gb ddr2 rama 250 gb+80 gb hdd nVdia 8600 gt 256mb/ati hd4670 1 gb
17 godina
protjeran
Krada BUGa

Neka ti na pošiljci sljedeći put napišu "Antrax"

17 godina
Krada BUGa

Ne žužim te poštare koji to siluju i ubacuju tako unutra iako ne stane. KAo da je tako teško ostaviti onaj žuti papirić pa da prođem u poštu po njega.

16 godina
neaktivan
Vido kaže...

Ne žužim te poštare koji to siluju i ubacuju tako unutra iako ne stane. KAo da je tako teško ostaviti onaj žuti papirić pa da prođem u poštu po njega.

Neodlučan pa vidis da je njima tesko jadni ne mogu oni pisati....
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Krada BUGa

neka ti ga zapakiraju u vrecu zaljepe i napisu gore C4...onda ti ga sigurno niko ne mazne :D...ili jednostavno nabavi veci sanducic XD

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Vido kaže...

Pa to bi ti napravili da ti je preporučena pošiljka, ali, koliko ja znam, BUG se šalje kao obična pošta...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Nabavi stražara koji će čuvat kaslić dok ne dodje novi BUG:
xD
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
moderator
Krada BUGa

Stavi web cameru u sanducic pa vidi ko ti krade bug :P

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.
17 godina
neaktivan
Krada BUGa

Zamoli Hara'anakastafa dielef a'nker Mađuiekina da ti posudi svoj Rolce...da si ublažiš duševu bol.

Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

očito da nisi jedini obožavatelj buga u zgradi

17 godina
protjeran
Krada BUGa

Nema druge poštanski sandučić s zaštitom od bugolopova i to je to.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

Ma ne krade tebi niko to nego jednostavno imas neki bug na sanducicu...pa ti sam pojede vecu tu postu koju nemoze progurati...probaj sa nadogradnjom ili malo noviju neku instalaciju stavi:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

čuči kraj sandučića dan i noć i kad poštar naleti uzmi bug :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 22:41 (zvons).
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

imate kakav savjet?

Napiši na ulazu u zgradu molbu, onome tko je uzeo, neka ga vrati kad ga pročita.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Krada BUGa

Stavi firewall. Ako ne znaš kako, uzmi plamenobacač iz FC2 ili pozovi Pyra iz TF2 (on radi zabadava, tvoj izbor je dal će uzet Backburner il običnog), i počnite zagrijavati sandučić. Dok dođe zločesti virus, uff, opeći će se. Onda uzmeš Axtinguisher i onda CRITICAL HIT!, odmah je gotov.

"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Varanjem se smatra samo ako te uhvate!" Al Bundy
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

sljedeći put nek ti ga mama skupi ćim ga ugleda
MB-Gigabyte-EX58-EXTREME,s1366 DDR III,Core i7 965-4×3.2Ghz 1333Mhz, DDR III-Crosair,TWIN3X4096 (2×2Gb)-NVIDIJA (GF_GTX280 ×2) Power Corsair HX1000W, HDD Seagate ST31500341AS (2×1.5TB) T,T-VD4000BWS Kanddalf
16 godina
neaktivan
macak kaže...
Hacker-ri kaže...

imate kakav savjet?

Napiši na ulazu u zgradu molbu, onome tko je uzeo, neka ga vrati kad ga pročita.
  Ovo je dobar savjet... Probaj ga poslušat, ništa te ne košta...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
macak kaže...
Hacker-ri kaže...

imate kakav savjet?

Ovo je dobar savjet... Probaj ga poslušat, ništa te ne košta...
 i jedini pametni
barem je bolji od onih tipa plamenobacača i c4
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

ili mozes otkazat kupovinu bugaBelji se

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
17 godina
neaktivan
Krada BUGa

To je uglavnom razlog zašto sam se ja nakon godinu dana skinuo s pretplate.

Bilo je to još 'davne' 1999., a događalo mi se da svaki 3. broj moram kupiti dodatno i na kiosku. Neisplativo!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
macak kaže...
Hacker-ri kaže...

imate kakav savjet?

to mi je jedino preostalo XD
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
protjeran
Krada BUGa

NEMOJ se pretplaćivati

nego kupuj na kiosku

jednostavno

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

NEMOJ se pretplaćivati

nego kupuj na kiosku

jednostavno

samo sta za 70 kuna mogu popusit 2 puta XD

ovo je prvi put XD
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

Eh, da, upravo zbog ovih i sličnih avantura još nisam postala pretplatnik. Zapravo, jednom sam prilikom naručila stari broj i slali su mi ga ukupno triput (tamo još prije par godina) jer bi mi ga svaki put netko popalioViče

znam da je problem i u poštarima katkad, npr. mom frendu su časopis ostavili na zidiću kraj kuće jer kuverta nije stala u sandučić (!!?). Naravno, kada je ovaj došao s posla, časopisa nije bilo i nakon par incidenata otkazao je pretplatu...

Da se Facebook server srusi, 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sig...
16 godina
macak kaže...
Hacker-ri kaže...

imate kakav savjet?

ovo je najbolji savjet od svih;=)
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

Uzmi veći sandučić, a na njega bi mogao montirati skener otiska prsta i automatku pušku. Ako sandučić pokuša otvoriti netko tko nije iz tvoje obitelji, tj. nije registriran na skeneru sa vlastitim otiskom prsta, automatska puška ga odmah u glavu (bolje u nogu, onako bi mogao imati okapanja s policijom Belji se). SmijehNamigivaNevinašce

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
Krada BUGa

kupi bug na kiosku i drugima ti kradi poštu 

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice