Iskustava s canosom

poruka: 6
|
čitano: 6.107
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Iskustava s canosom

Pozdrav kupio bih sebi ovaj aparat http://www.canosa.com.hr/canon-eos-1100d-ef-18-55-iii/can-eos-1100d-lll/product/ samo me zanima dali je ikad tko kupovao s njihove stranice da nebi bili prevaranti ?

Stipe
12 godina
neaktivan
Re: Iskustava s canosom

inače sve koje sam ja pitao za tu str su uglavnom zadovoljni, nekima je bed šta nekad malo duže treba daim dođe al ostali su svi zadovoljni, sad neznam jesi većkupio fotic ili ne ali ako si iz zga il negdje bliže ti se njima možeš javiti pa možeš doć kod njih u skladište u zgu pa samo podigneš da ti ne šalju.btv ja imam taj fotic vec dosta dugo i super zadovoljan sam snjim jedino mi nekad zna imat neki bug da ona ledica za bateriju zna blicat

i am the kid your parents warned you about
17 godina
neaktivan
stipezorica kaže...

Pozdrav kupio bih sebi ovaj aparat http://www.canosa.com.hr/canon-eos-1100d-ef-18-55-iii/can-eos-1100d-lll/product/ samo me zanima dali je ikad tko kupovao s njihove stranice da nebi bili prevaranti ?

canosa nisu prevaranti, štoviše uskoro (ako već nisu) otvaraju trgovinu u Centru Bundek u ZG

9 godina
neaktivan

Ja sam ogorčen prema njima.

Doveli me u trošak i ponizili jako.

Neljubazni,arogantni i prvenstveno je neznanje sa njihove strane u pitanju.

Prvi put kupovao i nikad više !

gaja
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 16:10 (gaja.co).
16 godina
neaktivan
gaja.co kaže...

Pa opiši malo što je bilo,da drugi znaju.

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
odjavljen
gaja.co kaže...

Napravio si račun samo da nešto bezveze napišeš? Kao što je kolega napisao, opiši što se točno dogodilo, tako da, ako će već netko s njima surađivati, dodatno pripazi na te stvari. Ovako izgleda kao da bezveze trabunjaš. Nije ti ovo facebook ta pišeš takve gluposti bez smisla.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice