Informatičar starog kova
- poruka: 1.401
- |
- čitano: 368.943
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Dok kopiran iz backupa u ovaj šugavi blog editor (koji na ovom 10" noutbukiću ima veličinu SD kartice) čitan usput postove i razmišljan: "Oću li ja ikad više uspit napisat vako dobre postove?" Ako mi Svevišnje biće odgovori, napisaću i ja vama ode na forum.
Oćeš, ne beri brigu.
Hvala Svevišnjem biću što mi nije oduzelo smisao za mlaćenje prazne slame.
Postalo je jasno o čemu se radi čim si spomenuo plaćanje na vrijeme (za ostalo još čak i postoji nekakva mogućnost da se dogodi u stvarnom životu).
Ipak...
Ja sam se najvise smijao na onaj post u kom kaze da se upisao na informatiku zato sto je bilo mnogo *icica :))))
Ipak...
Ja sam se najvise smijao na onaj post u kom kaze da se upisao na informatiku zato sto je bilo mnogo *icica :))))
He he... iskoristiću priliku pa u ozbiljnijem okruženju ovdje na forumu (nego tamo na blogu) ću još jednom reći: sve šta tamo piše je istina, uključujući i moja osobna razmišljanja.
P.S. Skužija san u wordpressu da se mogu postovima ručno promijeniti datumi objave, pa sad lagano vadim iz backupa te datume i mijenjam. Blog.hr je i dalje na razini Notepad.exe šta se tiče uređivanja teksta, a Pokreni.bat šta se tiče programiranja stranice.
P.P.S. Lazaruse, mislio si na 151 Informatički sapun.
He he... iskoristiću priliku pa u ozbiljnijem okruženju ovdje na forumu (nego tamo na blogu) ću još jednom reći: sve šta tamo piše je istina, uključujući i moja osobna razmišljanja.
P.S. Skužija san u wordpressu da se mogu postovima ručno promijeniti datumi objave, pa sad lagano vadim iz backupa te datume i mijenjam. Blog.hr je i dalje na razini Notepad.exe šta se tiče uređivanja teksta, a Pokreni.bat šta se tiče programiranja stranice.
Ma jasno, ja sam napravio slican postupak upisavsi elektrotehniku. Zbog *icica :)))
P.S. Skužija san u wordpressu da se mogu postovima ručno promijeniti datumi objave
Zar se to nece odraziti na RSS feedove kao sto se desilo pre neki dan da ostanem "iznenaden" kada su mi pristigli "friski" tekstovi na tvom blogu (:
Hvala
već 1 ipo sat čitam blog.legendaran je
već 1 ipo sat čitam blog.legendaran je
He, he, tako sam i ja kada sam prvi put došao na blog!
Samo puno puno duže ... i onda shvatio da je vani već dan...
Ja sam otkrio blog dan prije nego izleta u Veliku Britaniju, mislim da je bilo 4 ujutro kada sam prestao čitati.
A,ja si i dalje štedim postove.Tek sam na 56.
Neću ispucati sve odjedared pa onda čekati
k'o ozeb'o sunce sljedeću objavu
Danas san završija editiranje svih postova na informaticar.eu tako da svi postovi sada imaju original datum postanja.
Kupujem 3 primjerka.
@sirka Kupi ovu knjigu mudrosti i nećeš kršiti.
Šta stvarno ćeš izdat knjigu?
Vjerojatno. 90%
Hmmm ako san sve kopira otprije, oće li to bit kršenje autorskih prava?
Nema autorskih prava. U trenutku kad se nešto iz glave preseli u svijet, onda to nešto postaje svačije. Kopiraj brate :)
Hoće li biti izdanje za vjerne čitatelje?
kad bude izdavanje, hoću potpis i posvetu, za informatičkog šegrta (malovana), tj. mene
Šta stvarno ćeš izdat knjigu?
Vjerojatno. 90%
Jedva čekam! Apsolutno kupujem.
Ja vec kupio dva primjerka! :)
BUG bi trebao jednu besplatnu promociju knjige obavit u vijestima.
BUG bi trebao jednu besplatnu promociju knjige obavit u vijestima.
Ne dolaze oni na ove opskurne teme u "Ostalo" :)
BTW, izaša je 163.
Evo linkovi za quick access.
http://informaticar.eu/163-informaticka-ispovijed/
http://quark.blog.hr/2012/05/1630798283/informaticka-ispovijed.html
Samo reci da nece biti cenzurirana. To reci.....
Jer ako bude cenzurirana "automacki" prestajes da budes Informaticar starog kova
Samo reci da nece biti cenzurirana. To reci.....
Jer ako bude cenzurirana "automacki" prestajes da budes Informaticar starog kova
Lazaruse, druže stari... u tome i je problem... kao šta vidiš ti i svi koji čitate - na tapetu su apsolutno svi, počevši od mene samog pa do ljudi, države, crkve, firmi itd. Koristeći moj "junik" izrijek upotrbljavajući pritom dosta anatomije ljudskog tijela pišen o tim stvarima.
Nadan se da su moji vjerni čitatelji dosad skužili da ovo upoće nije blog o informatici već o gluposti i nepravednosti života i jednoj osobi koja pokušava jednostavno preživjeti sve to i usput odgojiti dvoje mladunčadi.
Ako neka dobra duša, koja ujedno ima i viška šuškavih zelembaća, odluči financijski pomoći izlaženje knjige onda su moji uvjeti:
1. As is - kako je na blogu tako i na papiru
2. Nelektorirano
3. Ne znan sad, valjda ću smislit nešto tipa "sva zarada ide meni" :)
1. As is - kako je na blogu tako i na papiru
2. Nelektorirano
3. Ne znan sad, valjda ću smislit nešto tipa "sva zarada ide meni" :)
Uhh..dobro je..već sam se pobojao da si se prodao...iako ti nebi ni zamjerio, teška su vremena..
Btw., super ti je prošla ova fora s gašenjem bloga. Iako sumnjam da je namjerno, digao si hajp kao što je samo pokojni Stevo znao...GJ...
I da, ako izdaš knjigu, imaš još jednog kupca, naravno.
Ova tema je dobila 4 stranice nakon gašenja bloga, odnosno 120 postova. Hype uspješan :)
danas je sve markting da mi je nekako uvalit ideju ovim iz apple-a da na govno stave zagrizenu jabuku
prodavalo bi se ko vruće kifle, hahah...
a k**c i ovakvi anatamski djelovi da se ne nalaze u knjizi, izgledalo bi kao štivo za spavajne.. dosta je bilo cenzure
Ova tema je dobila 4 stranice nakon gašenja bloga, odnosno 120 postova. Hype uspješan :)
Cijeli život sam sanjao kako ću imati svoju temu na forumu :)
Pridruzujem se pohvalama bloga tj.tekstovima.Sve pohvale autoru, svaka ti dala majstore
Mogu se kladit da kada (ako) knjiga izađe, za po sata biti će na torrentu...