Ime pjesme

poruka: 41
|
čitano: 13.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ime pjesme

Znam da postoji i verzija na hrvatskom... Jel netko zna kako se zove?

Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
neaktivan
Ime pjesme

Sada nisam siguran da li je to to, jer znam da je tomislav Ivičić je izvodio na talijanskom (ali neznam da li ju je izvodio na hrvatskom), ali mislim da je ovo ono što tražiš:

Đorđe Marjnović - Marina

VEĆ MNOGO DANA VOLIM JA MARINU
AL´ NJENI HLADNI POGLEDI ME BRINU
DA HRABROST SKUPIM NIKAD NEMAM SNAGE
DA MOGU JEDNOM DA JOJ PRIZNAM SVE
AL´ KAD MI ONA MALO BLIŽE PRIĐE
TAD SRCE ODMAH MI U PETE SIĐE
I VIŠE NE ZNAM KAKO MI JE IME
ODJEDNOM KAO DA SAM POSVE NEM
    MARINA , MARINA , MARINA
    ZAR NE ZNAŠ DA VOLIM TE JA
    MARINA , MARINA , MARINA
    UČINI DA SRCE MI SJA
       MOJA LEPA MALA , LJUBAV NIJE ŠALA
       NEMOJ SA MNOM DA SE ŠALIŠ
       O NE , NE , NE , NE , NE

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
RE: Ime pjesme
Mislim da je čak to to. Ima li kakav link na netu da to preslušam jer ja nemrem naći
Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
Ime pjesme

lime wire je tvoj prijatelj ;)

P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
17 godina
neaktivan
Ime pjesme

Pošto je to dosta stara pjesma i pjevač je srbin mogla bi naći na stanicama od kuda se skidaju ili slušaju narodnjaci i pjesme s balkana.

Pošto ne slušam narodnjake nemam pojma odkuda, ali mi je frend pričao o nekoj folkoteci i yucafeu (ili tako neš), pa probaj.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pošto je to dosta stara pjesma i pjevač je srbin mogla bi naći na stanicama od kuda se skidaju ili slušaju narodnjaci i pjesme s balkana.

Pošto ne slušam narodnjake nemam pojma odkuda, ali mi je frend pričao o nekoj folkoteci i yucafeu (ili tako neš), pa probaj.

Inače zboog frendice mi treba ta pjesma ( Očit je razlog, ne... )
Ali sad mi se pjesma zgadila... Budem bolje na talijanskom našla...
17 godina
protjeran

....Kazalište Prljavo - "Imala Je Oči Boje Dunava/Dinama"( ovisno o verziji iste).

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan
Nije to ta... 2. post, brijem da je to taj tekst. Znam samo da je neki stari deda to pjevao kad sam čula na radiu
16 godina
neaktivan

Rocco Granata: "MARINA" iz 1959-te. Pozdrav!

17 godina
neaktivan
Znam za tu :D Nego sam ja dost mlada za tu pjesmicu i zabrijala sam da je hr pjesma a ne srpska, tako da samo talijanska pjesmica dolazi u obzir :D

A kaj je najbolje mislim da sam negdje našla da je pjesma negdje početkom 20. st nastala isto neki tal. tako da je Granata 2. koji je obradio pjesmu...

Hvala!
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...
Paolo2612 kaže...

Inače zboog frendice mi treba ta pjesma ( Očit je razlog, ne... )
Ali sad mi se pjesma zgadila... Budem bolje na talijanskom našla...
U originalu pjesmu je izveo Rocco Granata

Postoji i hrvatska verzija, ali neznam ko ju je pjevao. A što se tiče ovog gore - ne brini se nije to neki cajkan, on je pjevao prije 30 godina on je pjevao šlagere i šansone, tipa Ivo Robić.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2008 0:31 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Jel možda Tomislav Ivčić pjevao hr verziju ( ma nešto mi je govorilo da ima i naša verzija :D )?

Ak ikak znate di bi na HR mogla nać pjesmu pomozite i recite, naravno, samo za slušanje nebi niš ilegalno skidala ;)
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...
Jel možda Tomislav Ivčić pjevao hr verziju ( ma nešto mi je govorilo da ima i naša verzija :D )?

Ak ikak znate di bi na HR mogla nać pjesmu pomozite i recite, naravno, samo za slušanje nebi niš ilegalno skidala ;)
 To, jes, mwhahahaha (evil laugh)Smijeh razotkrio sam te (pogledaj sliku)

haha haha
17 godina
Ime pjesme

Marina od grupe Pro Arte je druga pjesma.

Tih godina u Jugoslaviji uglavnom su prepjevavane pjesme s talijanskoga ili engleskoga jezika, tako da je često jednu te istu pjesmu izvodilo više različitih izvođača. Tek sedamdesetih godina pjevači i grupe su počeli izvoditi pjesme većinom domaćih autora.

Osim Đorđa Marjanovića, ovu Marinu je pjevao i Duško Jakšić, a mislim da je Tomislav Ivčić pjesmu izvodio,ali na talijanskome .

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
cozmika kaže...

Ummm. Oke... Tak i tak mi je Cozmika nick i tam... Ali nisu mi baš pomogli, nikak da nađem tu pjesmu
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2008 9:59 (cozmika).
17 godina
neaktivan
Ime pjesme

Ja imam hrv verziju, ali na kazeti.. a za komp moram provjerit... samo ručno, jer mi srč ne radi...

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
cozmika kaže...

Hahahahaha, svaka čast kak ti se dalo tražit. ne vjeruj ljudima nego pronađi njihove accounte na drugim forumima
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Paolo2612 kaže...
cozmika kaže...

Hahahahaha, svaka čast kak ti se dalo tražit. ne vjeruj ljudima nego pronađi njihove accounte na drugim forumima

Stvarno ne vidim poantu u tome ali ajde, ak vas to veseli....
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...
Jel možda Tomislav Ivčić pjevao hr verziju ...
 Možda "Latino"? Željko Krušlin Kruška?
17 godina
neaktivan
Nije to ta ali fora je pjesma ;)
17 godina
neaktivan
Ime pjesme

https://www.youtube.com/watch?v=eN58yd_J0JI&NR=1

zanima me ome ove pjesmem, nemrem je nigdje nac nit sjetit se....

90% sam siguran da pjeva Robbie Williams

imam hrpu njeogivh stvari al tu nemrem nac, ak je njegova (ziher sam da je) Osmijeh

Prey you see another sunrise!
16 godina
neaktivan

registriro sam se samo da odgovorim na ovu zadnju pjesmu XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 12:15 (VIP).
15 godina
neaktivan
Ime pjesme

molio bih ime pjesme ciji tekst ide ovako

kupi mi babo motor kawasaki
jer moja cura luda je za njim
odvest će je odrpanac svaki
koji ima motor motor kawasakiiii

prijatelj cuo na radiju ali nije cuo ime pjesme... molim sto prije... hvala

živi danas da ne umres sutra
17 godina
neaktivan
Ime pjesme

jel možete reći koje je ime pjesme na ovom videu:

1:51-2:06

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Ne znam za pjesmu..ali video je awesome.

16 godina
djdomi kaže...

Odgovor na tvoje pitanje je

Pozz

I rather like the restless nights
17 godina
neaktivan
Bladepu kaže...
djdomi kaže...

Odgovor na tvoje pitanje je

Pozz

Hvala!

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
protjeran
Ime pjesme

e ljudi da nezamjerite ovo u klipu je samo događaji iz 2009 u dnevnicima samo mene zanima koja je pjesma u pozadini

hvala unaprijed:

TT hard TT rock AJME MENI
16 godina
neaktivan
Miki Maus OD BAUHUS kaže...

e ljudi da nezamjerite ovo u klipu je samo događaji iz 2009 u dnevnicima samo mene zanima koja je pjesma u pozadini

hvala unaprijed:

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
neaktivan
Ime pjesme

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice