- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se dogadja kada ekipu iz "Fast and furious" posaljes u
mornaricu http://www.funvideoworld.com/funnypic/?p=473
Evo jedna pjesma ( vjerujte mi ovo nie za slušaonu )
Ako se ne nasmijete tijekom slušanja svaka vam čast.
Evo jedna pjesma ( vjerujte mi ovo nie za slušaonu )
Ako se ne nasmijete tijekom slušanja svaka vam čast.
a die pjesma....??????????
znate koja je razlika izmedu padobrana i kondoma?
Kad padobran pukne jedan život manje,a kad kondom pukne jedan život više
Neki dan sam se osjecao potisteno, pa sam nazvao telefon za psiholosku
pomoc.
Sve lokalne linije su bile zauzete, pa su me spojili u svoju afganistansku
podruznicu.
Rekao sam im da sam depresivan i da pomisljam na samoubojstvo.
Oni su se odusevili i pitali su me znam li voziti kamion.
hahhahahahahahahaha
Nije ovo kviz.
Napiši kompletan vic, u ovakvom slučaju prvo pitanje, pa ispod odgovor.
došo papa u medugorje i dode malom ivici
mali di je siroki brijeg
dode ivica daj 10KM
dode njemu papa sinko tako nikad neces doc u raj
a njemu ivica ni ti u siroki
takve retard pjesme mi posebno dizu zuvac, pogotovo kad se ocekuje da budu nesto smjesno....
Napravljeno je najsuvremenije računalo. Posljednja riječ tehnike. Da bi ga isprobali, Bugovci su doveli Luxx-a, Naxeema i DrNasty-a da svaki od njih postavi po jedno pitanje. Dolazi prvo Naxeema i pita:
- Koliko zrnaca pijeska ima u Kipu slobode?
Računalo melje, melje i izbaci neku cifru. Izumitelji pogledaju u bug magazin i vidi da je račun točan. Dolazi DrNasty i pita:
- Koliko šarafa ima u Aifelovom tornju?
Računalo melje, melje i izbaci neku cifru. Izumitelji pogledaju u bug magazin i vidi da je račun točan. Došao Luxx i razmišlja što će pitati, ali mu ništa ne pada na um. Dosadilo bugovcima čekati i oni odoše na cevape dok on smisli pitanje. Vraćaju se oni s cevapa, kad se računalo se dimi i pregorijeva. Pitaju oni Luxx-a:
- Luxx, pa što si mu radio?
- Ništa, majke mi, samo sam ga pitao što ima novog!
Napravljeno je najsuvremenije računalo. Posljednja riječ tehnike. Da bi ga isprobali, Bugovci su doveli Luxx-a, Naxeema i DrNasty-a da svaki od njih postavi po jedno pitanje. Dolazi prvo Naxeema i pita:
Računalo melje, melje i izbaci neku cifru. Izumitelji pogledaju u bug magazin i vidi da je račun točan. Dolazi DrNasty i pita:
Računalo melje, melje i izbaci neku cifru. Izumitelji pogledaju u bug magazin i vidi da je račun točan. Došao Luxx i razmišlja što će pitati, ali mu ništa ne pada na um. Dosadilo bugovcima čekati i oni odoše na cevape dok on smisli pitanje. Vraćaju se oni s cevapa, kad se računalo se dimi i pregorijeva. Pitaju oni Luxx-a:
LOL, odličan vic.
LOL, odličan vic.
hvala,
naci cemo bi nesto i za borga i ekipu...
@ Camerman: To si izmislio vic ili editirao neki strani?? ne mislim niš loše. vic je prejak.
Stvarno si odlično ubacia njih u vic, svaka čas i thumb up.
covjece ekipa je poznata deljem galaksije, samo upisi jedno ime od ove trojice u google, pa ces vidjet da ti dim izlazi iz monitora, a drugi dan ces vidjet u vijestima atomska eksplozija u americi da je otispa pola kalifornije u vjecna pocivalista
What's so good about an Ethiopian blow job?
You just KNOW she'll swallow.
neznam ako je ovo bilo ako je najte zameriti
Zasto roda ima noge?
Cemu sluzi kifla s okusom banane?......
Kako znate da je krastavac s kojim se sluzite u intimne svrhe ispravan?......
Dali noga moze hodati i bez tijela?....
Zasto postojimo?.....
Zasto jabuka raste na grani?.....
Zasto invalid nemoze oprati ruke?.....
Sve su to pitanja koja postavljaju najveci umovi Republike Srpske.
Naguzila se krava. Gleda nju Amerikanac i kaze:
- "E sto to nije Pamela Anderson Lee..."
Gleda nju Englez i kaze:
- "Sto to nije Lady Di..."
Gleda nju Mujo i kaze:
- "E, sto nije mrak."
ovaj je možda bio stvarno neznam...
Jedna četa partizana zauzela neku isturenu čuku. Stiglo naređenje da se čuka sačuva po svaku cijenu. Ali, Švabo navalio, okružio čuku sa tri strane, a nestalo municije i provijanta, nije bilo načina da se opstane više tako.
Kapetan odlučio da četa napravi proboj kroz usko grlo koje Švabo još nije zauzeo, da se dočepa municije, pa da se nekako vrate i zadrže čuku do daljnjeg.
Ali, neko mora ostati...
- "Cigo!"
- "Izvoli, gos'n kapetane!"
- "Ja sa četom idem po municiju i hranu, a tvoj zadatak je da sačuvaš čuku kako znaš i umiješ. Evo ti šljem i tri bombe, nema više, pa gledaj šta ćeš."
- "JOJ, GOS'N KAPETANE, KAKO ĆU JA..."
- "Tišina! To je sve što je ostalo, evo tri bombe, evo ti šljem..."
- "Aj' pa gos'n kapetane, ako je već tako, bolje da mi ostaviš jednu bombu i tri šljema!"
- "Jes' ti poludio, Cigo? Šta ti pada na pamet?!!"
- "Il' tako il' nikako!"
- "...Pa dobro, budalo jedna, evo ti, pa se snađi."
I krene četa u proboj kroz koridor švapske vatre....
... Tri dana kasnije, vraća se ostatak čete na čuku. Kad, imaju šta za vidjeti: na jednoj strani gomila oružja, nabacana na hrpu. Pored, hrpa njemačkih uniformi i čizama. Na drugoj strani, gomila švapskih vojnika cvokoće bosa i u gaćama. U sredini, sjedi Cigo, pred njim tri šljema:
- "Ajmo, braćo Njemci, posljednji pokušaj: pod kojim šljemom je bomba?"
Dosao Edip u crnacku cetvrt i crnac ga upita:
- What`s up, mother fucker ?
Zasto slonica okrece ocima kada vodi ljubav sa slonom ? - broji litre !
Mlada dama dosla kod ginekologa: - Doktore pomagajte, otpale su mi 2 stidne dlake.
- kolko cesto imate seks ? pita doktor
kaze ona - 3 do 4 puta dnevno.
na to ce doktor-ne sekirajte se, ni na autoputu ne raste trava.
Koji kralj,svaka cast.Dobro si ga opelo u glavi joj al sam se nasmijao hahaaha lol...Evo zaradio si 3 puta klik thumb up
meni je bila dobra ona sala : da me neka dobra zenska oce silovat ja se nebi opirao.hahahahhahaah -.- -.- -.- xD