Gurmanska iskustva i navike

poruka: 12
|
čitano: 2.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Svi smo mi gurmani, svako voli nekaj jesti. Da vidimo koja nam je hrana naj; što smo egzotičnijega pojeli,... ? 

Ja volim sve, najviše kad je u hrani puno stastojaka, mješavina, obično to bude tekuče onda...

Kad se dobro ispada kiša, na nekoj livadi, pa uberem vrečicu onih puzeva sa kučicom i rogovima, poljskih. Očistim te kučice i puzeve iskuham 5 sati u vodi, sve dok ne dodzu onako prhki i hrapavi. To zaprzim s jajima, ma to je nešto da čovjek prste oblize. Da vam neko podvali trazili biste još. To ljudi jedu, to je prefino, zdravo meso.

Svinjski mozak onako na tavici sa začinima, ma jeo bi ga cijeli dan. Probao sam i zablje krake i nisu loši. Nema u gradu restoran sa kalifornijskim glistama, to bi volio probati. I zmija sam čuo da je dobra.

Ne vidim razliku izmedzu juhe tigrova spolovila ili kokošjeg jajeta, ma jeo bi je samo tako. Zašto bi mi se gadila ?

Što ste vi egzotičnijega pojeli ili nešto dobroga, posebnoga ??

16 godina

Ako nisi troll, tartufe.

AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
16 godina
neaktivan
Odlična tema !

Ja sam u nedjelju pripremao peku, znaći klasika : vratina + Licki krumpir + rajcica + luk + par tajnih zacina , za prste pojest :)
I'm from Hollywood
14 godina
protjeran

ma nisam troll, pitam.

ima puno nesvakidašnje i neobične hrane, svatko e jeo nešto što netko nije.

tartufe nisam probao, ali volim sve gljive. tako da bi mi bili vjerojatno dobri

još mogu preporučiti divljeg zeca na roštilju ali ne s rešetkom. samo ih je teško ulovit, a nazalost i teško naći danas

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 12:53 (nick_01).
16 godina
neaktivan
Re: Gurmanska iskustva i navike
nick_01 kaže...

ma nisam troll, pitam.

ima puno nesvakidašnje i neobične hrane, svatko e jeo nešto što netko nije.

tartufe nisam probao, ali volim sve gljive. tako da bi mi bili vjerojatno dobri

Jesi li kada jeo gljive po imenu Blagve ? 

Inaće meni su to najbolje gljive, ali su jako rijetke. 

Inaće uz blagve su šitake i bukovaće NO1 gljive ! 

I'm from Hollywood
14 godina
protjeran

Nisam jeo ni blagve ni šitake, bukovče jesam i dobre su mi. Vrganji su mi naj od onih koje sam jeo. Imaju i neki, ne znam kako se zovu, rastu uz panjeve onako na hrpi, mali sa dugim stabljikama. to se iskuha onako sa kozama od slanine, bude predobro. 

Svaka mi je gljiva bila dobra, čak i šampinjon i oni okrugli šta imaju prah kad se pokvare. Obozavam glive

16 godina
neaktivan

Cool tema , ja sam nedavno postao vegetarijanac , jednostavno prekipjelo mi je jesti meso ujutro , popodne i navečer , sve si pripremam sam nekako mi je postala navika.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
16 godina
neaktivan
nick_01 kaže...

Nisam jeo ni blagve ni šitake, bukovče jesam i dobre su mi. Vrganji su mi naj od onih koje sam jeo. Imaju i neki, ne znam kako se zovu, rastu uz panjeve onako na hrpi, mali sa dugim stabljikama. to se iskuha onako sa kozama od slanine, bude predobro. 

Svaka mi je gljiva bila dobra, čak i šampinjon i oni okrugli šta imaju prah kad se pokvare. Obozavam glive

Onda pod obavezno moras probat sitake , slične su bukovacama ali jos kud i kamo bolje, inace kod nas imas i lisicarki, dosta ih se nadje u sumi i fakat su odlicne, ono sto kazes da zna rast oko panjeva se zovu grmacice, ili zec gljive.

Inace fine su mi i pohane suncanice , njam .

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan

Najveseliji sam nakon muhara.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

I made this , moje umijeće kotlovine :)

kotlovina kotlovina

kotlovina 2 kotlovina 2

I'm from Hollywood
14 godina
protjeran

bravo wood, kotlovina je vrhunska ali je treba znati napravit kaj meni i nejde. u tvom slučju slika govori tisuće okusa

kaj tak slabo ljudi vole jesti ?

.. probajte ( ko nije ) iskuhati domače kobasice pa omotati sirom, zatim kupljenom slaninom, probosti čačkalicama da drzi pa na roštilj dok se sir ne istopi

njam njam

16 godina
neaktivan
nick_01 kaže...

bravo wood, kotlovina je vrhunska ali je treba znati napravit kaj meni i nejde. u tvom slučju slika govori tisuće okusa

kaj tak slabo ljudi vole jesti ?

.. probajte ( ko nije ) iskuhati domače kobasice pa omotati sirom, zatim kupljenom slaninom, probosti čačkalicama da drzi pa na roštilj dok se sir ne istopi

njam njam

OffTopic :

Zato što ovo nije dovoljno cool tema za super cool likove , jer super cool likovi ne jedu oni se hrane sami sobom. 

OnTopic:

Ne znam kako vi , ali ja mrzim fish ( fiš ) . 

I'm from Hollywood
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice