ja se bavim sviranjem klasične gitare več 5 godine i dobro mi ide.
no zanima me jedna stvar dali postoji koji program za gitariste i dali gdje na internetu mugu nać pjesme pisane u notnom obliku????
unaprijed hvala
ja se bavim sviranjem klasične gitare več 5 godine i dobro mi ide.
no zanima me jedna stvar dali postoji koji program za gitariste i dali gdje na internetu mugu nać pjesme pisane u notnom obliku????
unaprijed hvala
Imaš program Guitar Pro koji je dosta zastupljen u svijetu. Prilično je jednostavan za laike a zbog toga vjerojatno i popularan. Također je moguće naći veći broj (stranih) pjesama (sa notama) u tom formatu pa si malo proguglaj.
Guitar Pro za otvaranje GP fajlova. -- program je shareware, ali zna se gdje se može nabaviti besplatno...
911tabs.com za pronalaženje GP fajlova.
To je sve što ti treba. Ima i mnoštvo klasičnih radova na 911tabs.
meni trebaju pjesme pisane u notama
Guitar Pro je specijaliziran za gitariste (ima i tablature i note)
znam, nego dali di na internetu postoje pjesme pisane u notama
Pa nije ti vald tako teško naučit čitat tabove - note sam učio tjedan dana,a tabove pola dana... eto kolko su jednostavni
Gle, skineš GP fajl s 911tabs. Otvoriš ga u Guitar Prou i imaš i tablature i note. Zašto ti to ne paše??? Uostalom, što ti nije lakše čitati tablature, pošto sviraš gitaru?
Jel si ti probao uopće Guitar Pro pa ti se on ne sviđa ili pretpostavljaš da program nije dobar jer uz notni prikaz daje i prikaz tablatura?
Jel si ti probao uopće Guitar Pro pa ti se on ne sviđa ili pretpostavljaš da program nije dobar jer uz notni prikaz daje i prikaz tablatura?
jesam imam ga instaliranog na kompu
Gle, skineš GP fajl s 911tabs. Otvoriš ga u Guitar Prou i imaš i tablature i note. Zašto ti to ne paše??? Uostalom, što ti nije lakše čitati tablature, pošto sviraš gitaru?
meni je lakše čitat note nego tablature
meni je lakše čitat note nego tablature
Pa imaš i note u GP-u!!! Daj nemoj nas zaj*bavat više. Imaš i tablature i note, u čem je toliki problem. Na internetu pronađeš GP radove i učitaš ih u Guitar Pro. Imaš i note i tablature. Ako sam hoćeš raditi GP radove, možeš raditi upisujući note ili tablature...