Flat rate pitanje

poruka: 23
|
čitano: 5.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
flate rate:(
pitanje

ovako ljudi od 1 6 prelazim na  flat rate internet e za 99 kuna  mjesečno e sad

mene zanima da li ću plačati samo 99 kuna mjesećno ili još plus brzina lil samo 99 kuna mjesečno

jer su mi na drugim forumima pisali da se plaća još plus brzina

da napomenem da sam si promjenio korisnički paket na t-comovim stranicama i još da

napomenem da si nisam uzeo onaj paket od 178 kuna mjesečno nego flat za  99 kuna mjesečno pa

me sad zanima da li se plaća još šta na tih 99 kuna mjesečno nadam se da ste me skužili šta hoću reći:)

17 godina
neaktivan
RE: flate rate:(
amaro05 kaže...

me sad zanima da li se plaća još šta na tih 99 kuna mjesečno nadam se da ste me skužili šta hoću reći:)

Plaćaš još brzinu i to 79,00 kn (ako se radi o 4 Mbit/s).
I sve zajedno, to je 178,00 kn.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 13:08 (macak).
16 godina
neaktivan
autorov komentar

a gle stavio sam si za 99 kuna mjesećno a ne  a ne za 178 kuna mjesećno

nego samo 99 kuna zanaći svejedno još plačam 178 kuna bez obzira što sam stavio samo 99 kuna mjesećno ili??

će mi račun biti uvijek na 178 kuna ili i preko tog iznosa od 178 kuna??:(

17 godina
neaktivan

178,00 kn tj. doći će ti račun za promet (99,00 kn), a brzina je uključena u račun za telefon (79,00 kn).

Evo ti i T-comova stranica KLIK

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
neaktivan

Pa stavio si 99,00 kn mjesečno i to je cijena za flat. Brzinu posebno plaćaš.

Uostalom, sve piše u cjeniku.

16 godina
neaktivan
autorov komentar
macak kaže...

e reci cijena brzine od 79 kuna ostaje ista ili se mjenja?
za promet znam da ostaje stalno 99 kuna mjesećno:)
a brzina:( 
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 13:52 (amaro05).
17 godina
neaktivan
amaro05 kaže...
macak kaže...

e reci cijena brzine od 79 kuna ostaje ista ili se mjenje?
 Brzina ti se naplaćuje ovisno o brzini tvog ADSL-a. Ako nisi povećao brzinu (a ni ne možeš osim preko novog ugovora) onda ti se neće povećat ni njezina cijena.
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Flat rate pitanje

Kaj je tak teško za skužit??? Flat-rate s brzinom do 4 Mbit/s plaćaš 178 kn, ni više ni manje. Točka. To je najjeftiniji flat i ispod te cijene ne ide (barem ne kod T-coma).

Svaki mjesec, bez obzira šta radio, dolazit će ti račun od 178 kn.

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 21:20 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
amaro05 kaže...
macak kaže...

e reci cijena brzine od 79 kuna ostaje ista ili se mjenja?
WTF......99KN FLAT pa gdje to ima,rodjo malo bolje procitaj upute na t-com portalu
17 godina
neaktivan
evo ja ti mogu dat svoje iskustvo uzimo sam flat i to ti ide ovak, 99 kn kompletan internet i oko 70kn kosta taksa za telefonsku liniju koju uvjek plačaš imo net ili ne)
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
evo ja ti mogu dat svoje iskustvo uzimo sam flat i to ti ide ovak, 99 kn kompletan internet i oko 70kn kosta taksa za telefonsku liniju koju uvjek plačaš imo net ili ne)
 A brzinu dobijes gratis?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

da :D lol

slusaj ovako :

kod mene bilo 58kn brzina/4mgbtsa) 50kn flat=108kn +70(kn telefonska linija za internet normalna taksa koja se placa i za obicnu telefonsku liniju obavezno za svaki mjesec) JEDNAKo 178kn

danas ni zrak nije besplatanNamigiva

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 23:46 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan

i to sto kazes. ali bih ti preporucio ako se mozes maknut od t-scama sto prije. odi na optimu ili iskon ovaj novi paket sto imaju za 270 kn telefon net i tv sve u jednom. naravno ako imas dostupnosti. raspitaj se malo za to

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ovako zanima me jedna stvar     1   5   sam prešao na flat  rate     stari paket   max adsl start paket mi vrijedi  do 31  5  znaći do danas

a flat  mi  mora ići od  1  6  znaći sutra

e  sad odem ja na  t  comove stranice   kliknem ja   promijeni paket da vidim da li su mi promijenili na flat

i sad    mi piše slijedeće     zbog ugovorne obaveze  ne možete promijeniti  vaš trenutni max adsl paket on-line.

da napomenem da sam paket promjenio preko kompića  na t comovim stranicama   zahtijev mi je bio obrađen istog  dana znaći  1 5

e  sad ja neznam u čemu je problem       ako netko zna neka mi napiše  unaprijed zahvaljujem  na odgovorima

16 godina
neaktivan
Flat rate pitanje

pa odi u najblizu centralu i raspitaj se malo....tako ces najlakše saznat..

Odi na google i upiši SEARCH...:)
17 godina
neaktivan
amaro05 kaže...

ovako zanima me jedna stvar     1   5   sam prešao na flat  rate     stari paket   max adsl start paket mi vrijedi  do 31  5  znaći do danas

a flat  mi  mora ići od  1  6  znaći sutra

e  sad odem ja na  t  comove stranice   kliknem ja   promijeni paket da vidim da li su mi promijenili na flat

i sad    mi piše slijedeće     zbog ugovorne obaveze  ne možete promijeniti  vaš trenutni max adsl paket on-line.

da napomenem da sam paket promjenio preko kompića  na t comovim stranicama   zahtijev mi je bio obrađen istog  dana znaći  1 5

e  sad ja neznam u čemu je problem       ako netko zna neka mi napiše  unaprijed zahvaljujem  na odgovorima

Promjena tarifnog modela nije moguća u tekućem mjesecu, nego se vrši sa prvim danom idućeg mjeseca.
Dakle, ti si 01.05. uputio zahtjev za promjenom tarife.
Do kraja mjeseca, tj. do danas ti vrijedi trenutni paket, dakle start, a od sutra flat.
17 godina
neaktivan
Flat rate pitanje

Mislim da je najjednostavnije nazvat 0800-9000 i lijepo ces dobit odgovore na sva pitanja.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Flat rate pitanje

Flat ti dolazi sljedećeg mjeseca, a paket nećeš moći mjenjati određeno vrijeme, znači par mjeseci nećeš moći uzeti drugi paket nego ćeš morati imati flat...

EDIT: piše ti koji paket trenutno imaš na naslovnoj stranici user.t-com.hr, nakon što upišeš login i pass.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 17:09 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
RE: Flat rate pitanje
kod t coma se moze ulogirat na stranicu sa userom i pass i vidis PACKET
16 godina
neaktivan
Flat rate pitanje

treba li raditi ikakve modifikacije na modemu ili telefonskoj liniji za prelazak na Flat??a ona brzina od 4 Mb/s,to je prava brzina download-a ili maksimalna??

written by pod009
16 godina
pod009 kaže...

treba li raditi ikakve modifikacije na modemu ili telefonskoj liniji za prelazak na Flat??a ona brzina od 4 Mb/s,to je prava brzina download-a ili maksimalna??

Ne, samo promjenis paket i bok!

4 mb/s je maximum, kod svakog je drukcija veza.

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 19:30 (BORG).
17 godina
pod009 kaže...

netreba, možeš staviti flat na user.t-com.hr, 4mb/s (upload od 256kbps) je maksimalna brzina downloada postoji još paket od 10mb/s (up od 512kbps) i 20mb/s (up od 768kbps)

C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 19:30 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Flat rate pitanje

hvala obojici,ipak nisam prešao na Flat nego na onaj paket Super od 10GB mjesečno,bit će dosta

written by pod009
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice