EOS Matrix - Pomoc

poruka: 1
|
čitano: 1.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
EOS Matrix - Pomoc

Pozdrav svima i uz put se ispricavam ako ova tema nije za ovo mjesto ili nesto.
Naime imam 22 godine i nazalost kao svaki 3. Hrvat sam bio glup ili ´ gladan ´ vise para, ali eto... podigao sam par mobitela na predplatu i normalno sjele su mi ovrhe i neke je preuzeo EOS Matrix.. Tele2 mi je sjeo za 8xxx kn uz blokiran racun naravno.. eh sad ja bih to sve platio posto sam vani i vratio bih se u HR radi moje drage , nebitno.. upravo se dopisujem sa live chatom tcoma i kazu kako je po mom oibu vidljivo kako vise nemam nista u TComu sto znaci da je to eos odkupio sto mi je gospodin i potvrdio... zanima me da li mi je pametnije da stupim u kontakt sa eosom pa da to pocnem odplacivat u nekakvim ratama posto sam cuo da su bas davez, ali da se i da sa njima nekako dogovoriti na mjesecnu odplatu....ili da cekam da me i oni ovrse pa da to tako platim.... Ispricavam se na predugom postu.....

Edit: Evo upravo su mi poslali cjelokupno dugovanje koje glasi ovako:

Iznos otvorenih dugovanja je 3.440,14kn. Takoder postoje i dugovanja koja vise nisu u ovlasti HTelekoma, a iznose 4,426,86kn. Navedena dugovanja nalaze se kod agencije za potrazivanje Eos Matrix i ljubazno vas molimo za sva potrazivanja obratite navedenoj agenciji..

Iako sam uzeo iPhone 8 plus i Samsung galaxy s8 uz tarife, normalno, kojima je tad vrijednost bila oko 14,000kuna, a izgleda moram platiti samo 7,8xx,00 kn to znaci da se to ipak ´ isplatilo ´
Nemojte me krivo shvatit. Svaki komentar je dobro dosao, nadam se da necu naici na osude. Hvala vam puno svima i podjelite svoja misljenja i iskustva.....

Roki
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2018 17:05 (Uhljeb22).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice