Jel se na Ibanezu GRG170DX mogu svirat gunsi,ac dc i metallica i kakvi su pickupi ?????(ako neko zna ili ima iskutva neka odgovori)
Električna gitara
- poruka: 79
- |
- čitano: 42.719
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Jel se na Ibanezu GRG170DX mogu svirat gunsi,ac dc i metallica i kakvi su pickupi ?????(ako neko zna ili ima iskutva neka odgovori)

Da ne otvaram novu temu, što mislite o Yamahi RGX 121S? Čitao sam da je dobra za početnike koji žele svirati hard rock i heavy metal.
Ja sam isto počeo svirati gitaru električnom gitarom-i drago mi je zbog toga.Uglavnom kupio sam yamahin komplet za 2k kn(gitara, pojačalo, torba, žice , štimer...).I zadavoljan sam
Da ne otvaram novu temu, što mislite o Yamahi RGX 121S? Čitao sam da je dobra za početnike koji žele svirati hard rock i heavy metal.
Dosta ljudi pljuje Squier gitare. No dosta su jeftine i solidno zvuče (meni koji počinjem svirati). Što mislite o tim gitarama? Jesu li isplative?
Dosta ljudi pljuje Squier gitare. No dosta su jeftine i solidni zvuče (meni koji počinjem svirati). Što mislite o tim gitarama? Jesu li isplative?
Dosta ljudi pljuje Squier gitare. No dosta su jeftine i solidno zvuče (meni koji počinjem svirati). Što mislite o tim gitarama? Jesu li isplative?
Ta koju sam gledao je Bullet, tako da sad neznam... čitao sam da su se raspadajuće radile do 2007. kada je ljepenka zamjenjena lipinim drvom.
Ja sam totalni početnik i želio bi kupit električnu gitaru do 1700 kn nemojte mi pričat zašt ne uzmem akustičnu za početak jer oću električnu
i samo električnu.S toga ak zna neko neku el. đitru do 1700 kn ? Uglavnom bih sviro Gunse i AC DC više Gunse,znači trebam đitru za rock.
Ta koju sam gledao je Bullet, tako da sad neznam... čitao sam da su se raspadajuće radile do 2007. kada je ljepenka zamjenjena lipinim drvom.
Da li netko zna koja je razlika između Stagg S300 i S402 osim što S402 ima jedan humbucker?
da se pita mene ja bi počeo od klasične prvo jer ipak je nju najlakše naučit a onda kasnije bih otišao na električnu.
jedna moja draga prijateljica je nedavno kupila električnu + pojačalo za cirka 1700 kn. ne znam koji je to točno model ali onako, za početnike odlična gitara. budem pitao pa javim.
Kad smo vec kod gitara bio bih sretan ko malo dijete da mi ova padne u ruke cijena sitnica 25 000 dolara!!!
da se pita mene ja bi počeo od klasične prvo jer ipak je nju najlakše naučit a onda kasnije bih otišao na električnu
da se pita mene ja bi počeo od klasične prvo jer ipak je nju najlakše naučit a onda kasnije bih otišao na električnu
Kad smo vec kod gitara bio bih sretan ko malo dijete da mi ova padne u ruke cijena sitnica 25 000 dolara!!!

To je replika Frenkestein gitare koju je Eddie sklepao polovicom sedamdesetih a izradio ju je Fender u 300 primjeraka i da vraski je skupa no ne postoji ijedna druga slicna njoj gitara je posebna kak god se pogleda a koliko ce tek vrijedit za 100 godina mozes si samo mislit ko je god ima drzi legendu u rukama koja ce trajat puno puno godina!!!
Ne kužim kaj je to tak posebno kod Frankenstrata? Custom made gitara koja vrijedi max. 5000 $, a ostalih 20000 $ je samo Van Halenov potpis. Kaj nije to malo, onak, snobovski?
Ne kužim kaj je to tak posebno kod Frankenstrata? Custom made gitara koja vrijedi max. 5000 $, a ostalih 20000 $ je samo Van Halenov potpis. Kaj nije to malo, onak, snobovski?
Pa malo bogami i je normalno da ona ne vrijedi toliko naplatili su potpis no gitara je 99% kao original iz 70-tih odnosno replika a to nije lako napravit!!
Nema veze kolko je teško napraviti repliku, čak bi i 5000 $ bilo previše. Uz to, više su cijenjene gitare napravljene prije 40-50 godina, a ni one ne postižu takvu cijenu.
Evo gitare koju bi ja htio i koju ću imati ako bude para. Fender Stratocaster American Deluxe Sunburst. Aaaah.....
Nema veze kolko je teško napraviti repliku, čak bi i 5000 $ bilo previše. Uz to, više su cijenjene gitare napravljene prije 40-50 godina, a ni one ne postižu takvu cijenu.
Evo gitare koju bi ja htio i koju ću imati ako bude para. Fender Stratocaster American Deluxe Sunburst. Aaaah.....
e, ove dvije bih ja želio:
nije mi bitno dali imam gitaru vrijednu 50000i još nekoliko nula$ te da se ne usudim svirati jer je kolekcionarni primjerak. rađe bi jednu s kojom mogu uživati kada sviram te naravno, da lijepo izgleda.