Covfefe

poruka: 4
|
čitano: 974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Covfefe

Dakle, htio bih naruciti odnekud postom povoljno desetak kila kave. Otkad su promijenili pakiranje, franck jubilarna (cigla) je dosla u rang osttalih govana slicne cijene na nasem trzistu. Dakle trazim preporuku. Hvala!

9 godina
neaktivan
Re: Covfefe

Najbolje kupi sirovu kavu i peci ju sam doma.

Najbolja je 3 dana nakon kaj ju ispečeš.

A cijena bi morala biti puno manja.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2017 14:02 (fer-de-lance).
8 godina
protjeran
Covfefe

isprike zbog bumpanja teme, ali ima li netko iskustva sa krups dolce gusto 1208 aparatom i njegovim "ampulama" kave? Sam aparat je 500kn, 16kom pakiranja kave je 34kn

Salt n Pepa - Push It
17 godina
Re: Covfefe
Gorstak79 kaže...

isprike zbog bumpanja teme, ali ima li netko iskustva sa krups dolce gusto 1208 aparatom i njegovim "ampulama" kave? Sam aparat je 500kn, 16kom pakiranja kave je 34kn

Jeftini aparati, skupa kava. Bude OK, ali mi je preskupa. Po meni bolja varijanta je kupovina automatskog aparata za espresso, jest velika investicija, no možeš sam birati kavu koju ćeš koristiti, a kvalitetniji aparati trajat će ti, uz dostatno održavanje, dugo, dugo.
Second best je kuhanje u moki. Inicijalna investicija nije velika (kupiti Bialetti moku!) i možeš birati koju ćeš kavu koristiti... osobno volim Lavazza Rosa.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice