Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.323
|
čitano: 2.963.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
XXX kaže...

77 stupnjeva i joše delidan, nije loše.

To je odlicno pogotovo kad bi znao zasto je bilo 77 zato sto ventovi na manual rade low speed doduse radio sam handbrake ripao neki video od 40gb radio ga je 2h aj reko da vidim jel zavrsio da ga stavim na upload kad ono temperture udaraj u crveno pa reko da ga malo navrnem na full speed.Inace kad je na full speed onda su oko 70-72°C

AMD AntiBoy
12 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

to je katastrofa, jesi ti stavljao pastu ili tekuci metal ispod ihs-a? ja s 1.5v i 5.2ghz u cinebenchu nisam mogao nabiti 70°c s 8600k i freezer-om 120mm a ti se s 1.4v@4.6ghz przis na prakticki 80°c, Noctua se ocigledno muci iznad 1.3v...mozda i delid nije dobro napravljen.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 23:55 (Stjepanj).
8 godina
Stjepanj kaže...

...mozda i delid nije dobro napravljen.lp

mozda ostalo ono crno lipilo od ihs-a xD

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Pa dobro, netko nema fizičke predispozicije za mp, slabiji refleksi, loš vid, nema ni volje ponavljati jedno te isto da bi se uvježbao... drugi pak nemaju psihičke predispozicije za sp, kao u svemu u životu - jedni nabijaju loptu cijeli život i pleskaju se po guzicama u svlačionicama kao oblik zabave, drugi mozgom zarađuju za život

Za igranje SP igara ne moras imati nikakve pa niti psihicke predispozicije... Vrhunac sto moras napraviti je instalirat igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 0:13 (war3_tft).
14 godina
Stjepanj kaže...

to je katastrofa, jesi ti stavljao pastu ili tekuci metal ispod ihs-a? ja s 1.5v i 5.2ghz u cinebenchu nisam mogao nabiti 70°c s 8600k i freezer-om 120mm a ti se s 1.4v@4.6ghz przis na prakticki 80°c, Noctua se ocigledno muci iznad 1.3v...mozda i delid nije dobro napravljen.lp

Gluposti pises stjepko rekao sam ti bezveze se trpas a nemas pojma tebi covjek nista netreba objasnjavati.Tebi se treba crtati ocito ali eto ako cemo tako idemo i na taj nacin jer stobom drugacije nemoze, bit ce uplodano za 15 min pa ako imas volje izdvoji svojih dragocijenih 5 min i vidi video zasto su temperature na 78°C. Noctua se uopce ne muci jer kod mene su ventovi nonstop na najnizem okretaju osim ako ih sam ne postavim da vrte na najvise sto znaci da moram kliknuti do tad se pc moze i zapaliti. 

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 0:15 (dreadmoore).
12 godina
protjeran

ajde da vidimo i to, stavi cinebench u loop nek se vrti, 4.6ghz@1.4v da vidimo temperature nakon cca 10min...stavi tu rugobu na koliko god okretaja zelis. Nisi odgovorio na pitanje sta si stavio ispod ihs-a inace netrebas snimati nikakav video, samo napisi rezultat..lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 0:18 (Stjepanj).
14 godina
Stjepanj kaže...

ajde da vidimo i to, stavi cinebench u loop nek se vrti, 4.6ghz@1.4v da vidimo temperature nakon cca 10min...stavi tu rugobu na koliko god okretaja zelis. Nisi odgovorio na pitanje sta si stavio ispod ihs-alp

Mx-2 pastu ispod IHS

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 0:29 (dreadmoore).
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

ajde da vidimo i to, stavi cinebench u loop nek se vrti, 4.6ghz@1.4v da vidimo temperature nakon cca 10min...stavi tu rugobu na koliko god okretaja zelis. Nisi odgovorio na pitanje sta si stavio ispod ihs-alp

Javio se covjek ciji cooler lici na tumor u kucistu jbt. 

12 godina
protjeran

ajde manje psovki i vise rada... da vidimo hladnu ekipu iz team blue-alp

8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

ajde manje psovki i vise rada... da vidimo hladnu ekipu iz team blue-alp

Mogao si covjeku ponuditi svoje usluge delidanja za 100 eura, jos dobije i 10god. garanciju, a ne ti tu trolas i toksicaris po forumu 

14 godina

Eto stjepko video traje 19 min ali sve mozes vidjeti u 5 min zato je tako i sto temperature idu na 78°C opet ponavljam stavio sam na najnize sto mogu u  biti volio bi da imam onaj potenciometar pa da im jos smanjim brzinu ali eto softwerski to je koliko moze.

vjervatno je video u obradi ali uglavnom je tu.Do 9 min radi sa low speed ventovima znaci jedna od jezgri je na 78°C onda kasnije mjenjam brzinu ventilatora sa silenta na standard, turbo ili full speed.

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 0:58 (dreadmoore).
12 godina
protjeran

samo 113w? lol, moj freezer 120mm hladi bolje 170w za min 10°c, katastrofalne temperature! mijenjaj hladenje pod hitno, no prvo probaj s tekucim metalom a ne tim krečom ispod ihs-a inace Noctua nikad nije niti bila namjenjena da hladi ista preko 1.3V kamoli 1.4!lp

11 godina
dery kaže...
war3_tft kaže...
dery kaže...

jedino sp ostaju u sjećanju i sa svim side misionima se mogu igrat duuugo duuugo

U sjecanju ostaju napete partije i dobri potezi. Igranje sa samim sobom u nijednom pogledu ne ostaje u sjecanju. 

Nisu za tebe igre.Jesi igrao npr. stalkera. gdje ima stotine side missiona i svaki potez mijenja tijek igre.Samo on vrijedi više nego sve mp igre zajedno do danas.

Stalker se još pegla, redovno izlaze razni modovi, trenutno derem Call of Chernobyl, sve 3 mape povezane u jednu i custom misije + mnogo toga. Kao kad sam kupio novu grafu pa uzeo prelazit Deus Ex iz 2000. Nove igre ne nude nikakavu atmosferu, pricu, glazbu... sve je u najboljem slucaju eye candy... Ajde Witcher 3 i Kingdom come od novijih SP igara, to valja.

Battlelog: D3lBoy-00
8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

samo 113w? lol, moj freezer 120mm hladi bolje 170w za min 10°c, katastrofalne temperature! mijenjaj hladenje pod hitno, no prvo probaj s tekucim metalom a ne tim krečom ispod ihs-a inace Noctua nikad nije niti bila namjenjena da hladi ista preko 1.3V kamoli 1.4!lp

Ajde pokazi  nam trajno opterecenje od 170w i kako ga ac120 drzi ispod 70°C 

11 godina
war3_tft kaže...
picajzla0707 kaže...
Pa dobro, netko nema fizičke predispozicije za mp, slabiji refleksi, loš vid, nema ni volje ponavljati jedno te isto da bi se uvježbao... drugi pak nemaju psihičke predispozicije za sp, kao u svemu u životu - jedni nabijaju loptu cijeli život i pleskaju se po guzicama u svlačionicama kao oblik zabave, drugi mozgom zarađuju za život

Za igranje SP igara ne moras imati nikakve pa niti psihicke predispozicije... Vrhunac sto moras napraviti je instalirat igru.

naravno da treba, pogotovo kod dobrih sp igara, treba moći pratit priču, koncentrirati se, riješiti koju glavolomku, biti strateg i taktičar... nije to uskoči, pucaj, pucaj, umri, pa iznova

razlika među igračima koji su malo ozbiljniji i sposobniji jest da bezglave pucačine i koljačine koriste kao ispušni ventil, a onda uživaju u umjetnosti, dok ovi drugi nemaju psihičkih predispozicija za sp, pa se onda iživljavaju na njubarama, kempaju satima ili jednostavno ginu ko muhe u igrama koje liče na onaj film beskrajni dan

8 godina

nema nikakvog smisla radit delid i onda opet stavit pastu za zube. bezveze si garanciju izgubia za mozda stupanj dva.

8 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
war3_tft kaže...

Kao i svaki tvoj post na forumu i ovaj pokazuje da si ekstrem i fanatik koji omaložava sve što njemu nije po volji. Ti si Željka Markić ovog foruma a sa takvima ne treba argumentirano raspravljati već se isključivo sprdati i ismijavati ih na svakom koraku.

Tko je tebi kriv sto imas taj mrljavi komad plasticurine na kojem nemos super Maria posteno igrati, pa sad tu oko SP dizes famu kao da za odigrati 50-100h neku SP igru treba 4 doktorata iz tehnickih znanosti 

7 godina
protjeran
Evo i Bujaneca.
13 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...

Kao i svaki tvoj post na forumu i ovaj pokazuje da si ekstrem i fanatik koji omaložava sve što njemu nije po volji. Ti si Željka Markić ovog foruma a sa takvima ne treba argumentirano raspravljati već se isključivo sprdati i ismijavati ih na svakom koraku.

Evo mala demonstracija fanatizma i tuge, malo tko je u stanju dati tu za ovako nesto, jasno je ko dan tko je ovdje glavni predmet ismijavanja. 

8 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
Evo i Bujaneca.

hahah pravi se našao nekoga prozivati, onaj koji podržava vrijeđanje tuđih članova obitelji u svrhu "obrane" mrljavog ekrana jeftine plastičurine, eno odi tamo malo na AOC temu pa nešto konkretno argumentiraj, kolega ti je malo zapeo, pa mu pomogni, a ne ovdje samo siriš toksičnost i netrepeljivost 

7 godina
protjeran

Prijedlog da se ode okulistu nije vrijeđanje, to bi svatko trebao odraditi, kao što se ide i kod zubara. Treba držati do zdravlja.
Nemojte se bojati doktora, ako ste daltonisti to nećete liječiti tako da izbjegavate doktora. Pregledajte se što prije, simptome imate, ali dijagnozu morate potražiti kod stručnjaka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 8:39 (Paolo Maldini).
8 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...

Prijedlog da se ode okulistu nije vrijeđanje, to bi svatko trebao odraditi, kao što se ide i kod zubara. Treba držati do zdravlja.
Nemojte se bojati doktora, ako ste daltonisti to nećete liječiti tako da izbjegavate doktora. Pregledajte se što prije, simptome imate, ali dijagnozu morate potražiti kod stručnjaka.

bojim se da se još nije rodio stručnjak koji tebi može postaviti dijagnozu 

13 godina
protjeran

Cuj ti kak se on tjesi i opravdava svoju toksicnost, takvi su najopasniji, stvarno zalosno. 

8 godina
protjeran

vidim Jačica Palčić nam se probudio, nije lako imati budilicu koja zvoni na svaki moj i warov post ovdje 

16 godina
XXX kaže...

Izgleda da ova stara drlog konzola ima dvije RTX 2080 ti

Moram priznat impresivno. Nije da nisam vidio svakave lijepe grafike itd... pogotovo jer imam "immersive monitor" i još doma dodatno 4k HDR sve je to što imam doma lijepo krasno, no ova igra me "pocepala"

+

htio sam dodati onog samuraja ono je jos nesto extra... XXX pls zakaci i ono ovdje.. jucer sam gledao onaj video i ostao puff...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 8:57 (toxic).
16 godina
Paolo Maldini kaže...

Aha sad kužim zašt je onaj AOC tak "dobar"..

16 godina
odjavljen

Nebum niš više kačio jer neki sa skupim kompovima će izgubiti volju za igranjem, nije fer tuči nkoga na podu. Izgubili smo ne bitku nego rat, postali smo PC seljačine koje to još i plaćaju troduplo više. Žalosna smo skupina amatera.

7 godina
protjeran
toxic kaže...

Nemaš šta kužiti cijeli internet je pun recenzija, nisu sve u superlativima ali još moram nać neku da ga pljuje kao vas par. Ali riječ par forumaša je goli ku**c za recenziju. Evo čekamo i Bug da objavi recenziju, Davor je obećao da će nabaviti obje verzije.

13 godina
protjeran

Dok je postenog MP-a i herca ne moze nikakava poluigra tome konkurirati. 

Paolo Maldini kaže...
Evo čekamo i Bug da objavi recenziju, Davor je obećao da će nabaviti obje verzije.

To ce biti jos jedna u nizu "relevantnih" recenzija. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 9:10 (war3_tft).
16 godina
Paolo Maldini kaže...
toxic kaže...

Nemaš šta kužiti cijeli internet je pun recenzija, nisu sve u superlativima ali još moram nać neku da ga pljuje kao vas par. Ali riječ par forumaša je goli ku**c za recenziju. Evo čekamo i Bug da objavi recenziju, Davor je obećao da će nabaviti obje verzije.

Odlično. Zadovljavati se nižim je ok, reći da je za tu cijenu super je OK ali to je daleko od OK. O tome bruje recenzije govori se slijedeće .. Za ovu lovu to je ogroman dobitak i to je tako ali samo ako to tako sebi posložiš u glavi ili ako nisi vidio nikad u životu ništa bolje.... Imao sam svoj vratio ga natrag... Mene taj kriterij ne zadovoljava, 100 ljudi 100 cudi..

ionako imam visa ocekivanje i vecu kolicinu realnosti od vecine forumasa..

Mogu citirat do mile volje kako se Hvala proizvodi koji se posjeduju... rijetko tko ce navesti da nevalja nesto sto se kupilo a da trenutno posjeduju, takoder mogu onda povuci citate kada se taj isti prozvod proda dalje kako odjednom pocnu kenjat po tom proizvodu itd....

Taj AOC za mene nema osnove po kojima bih ga koristio za mene kao korisnika je cisti promasaj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice