Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.323
|
čitano: 2.963.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Braco mila takvih "igara godine" koje prodes u par dana i vise nikad ne pogledas ima more, tugo moja...

EDIT: Sta je najgore ima onih koji i novce za takve igre daju...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 18:30 (war3_tft).
16 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Današnje SP igre traju po 50 sati a ako želiš sve počistiti i stotinjak sati i to u jednom prelasku. Neke se igraju godinama ...npr. Diablo 3 i sl.

7 godina
protjeran

SP igre najviše kvalitete su umjetnost, poput vrhunskog romana. Priča, karakterizacija, atmosfera, dugotrajnost, to se traži i vrednuje. Jbga neko voli dobar roman a neko lagano štivo poput 24 sata. Nismo svi isti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 18:37 (Paolo Maldini).
13 godina
protjeran
Eto kolko je ocajno stanje SP igara kad se jedan Diablo 3 (koji niti nije SP naslov) uzima kao sinonim dugovjecnosti.

Sto se tice ovog jada o prici i karakterima i nepostojecoj dugitrajnosti onda rade procitam knjigu, al jasno mi je da postoje oni koji se boje izazova pa igraju sami protiv sebe jer su ima mehanika i fizicke predispizicije na 0.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 18:44 (war3_tft).
14 godina
war3_tft kaže...
Eto kolko je ocajno stanje SP igara kad se jedan Diablo 3 (koji niti nije SP naslov) uzima kao sinonim dugovjecnosti.

Sto se tice ovog jada o prici i karakterima i nepostojecoj dugitrajnosti onda rade procitam knjigu, al jasno mi je da postoje oni koji se boje izazova pa igraju sami protiv sebe jer su ima mehanika i fizicke predispizicije na 0.

hahahahha wtf? Od kad su videoigre postale ispit muškosti? Kaje s onima koji vole oboje?

16 godina
odjavljen

A kako da ti navedem da je nekaj dugovječno ako je izašlo nedavno? Ljudi nabe po 200+ sati u falloutu i sl. igrama. Gdje je problem? igraju to po par godina i duže, sve dok ne naprave nastavak. U witcheru sa ekspanzijama nalupaš stotinjak sati, npr. Ja sam nalupao stitinjak sati u GR wildernessu koji mi je ispao najugodnije iznenađenje iako nije bez mana. Zadnjih godina sam se potrgao u SP naslovima koliko su kvalitetni, dugački i igrivi. 

13 godina
protjeran
Ne kuzim na koju foru si ti ovo povezao sa ispitom muskosti, al dobro.

Pa dobro je igrati SP igre uz neke MP, dapace, onako usput, za odmorit mozak.
16 godina
odjavljen

Meni je obrnuto, kad želi odmoriti mozak upalim multi ali obićno izađem razočaran ljudskim glupostima i duhovno prazan.

7 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Fizičke predispozicije prsta? Guznog mišića? Oka? 

13 godina
protjeran

Mir, mir, pre kompleksno je to sve skupa za tebe. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 20:15 (war3_tft).
7 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Mir, mir, pre kompleksno je to sve skupa tebe. 

Tek si se vratio a opet buncaš. Nisi se odmorio kako treba.

12 godina
protjeran

D3 nije SP igra? lol

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
10 godina

Kaj sad jel izašao ili nije...500 eurića cepa mali rugobić 

IIII
16 godina
odjavljen

Po ovome biti će i 600 eu

15 godina
war3_tft kaže...

Nikad pa ni tad jedna SP igra nece biti igra godine. Nakon sto se prode u razocaravajce kratkom periodu bit ce zaboravljena kao i ostatak.

jedino sp ostaju u sjećanju i sa svim side misionima se mogu igrat duuugo duuugo

kradem mine iz minskog polja
16 godina

Ne rade waretu sp igre u 165 hz..  zato ni ne igra. samo cs:go...

(G)jokaCRO ingame
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
war3_tft kaže...

Pa nekome kome je vrhunac znanja o OC-u nabit napon naravno da nije bitno. 

javlja se frajer koji to NIKAD nije niti pokusao, eto toliko o jednostavnosti covjece jel ti znas napisati ista suvislo?lp

Pa da, nisam nikad bezglavo napucao napon za procesor. Zato bi svaki put namjestio da mi se frekvencija i napon sami elegantno podesavaju ovisno o potrebi. 

dery kaže...

jedino sp ostaju u sjećanju i sa svim side misionima se mogu igrat duuugo duuugo

U sjecanju ostaju napete partije i dobri potezi. Igranje sa samim sobom u nijednom pogledu ne ostaje u sjecanju. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 21:09 (war3_tft).
10 godina

Eto jedna prigodna ploča za mališu i Sp iskustvo u BO4...

IIII
15 godina
war3_tft kaže...
dery kaže...

U sjecanju ostaju napete partije i dobri potezi. Igranje sa samim sobom u nijednom pogledu ne ostaje u sjecanju. 

Nisu za tebe igre.Jesi igrao npr. stalkera. gdje ima stotine side missiona i svaki potez mijenja tijek igre.Samo on vrijedi više nego sve mp igre zajedno do danas.

kradem mine iz minskog polja
16 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Igraš se protiv čitavog tima ljudi koji su za tebe programirali ugođaj, priču, arhitekturu, AI, muziku, zadatke itd.Ti si u centru pažnje a ne hrpa kretena koji bauljau po mapi, ne paze kurca, tipkaju na mob, varaju itd.

14 godina

ja neznam kome da vjerujem svi nesto razlicito pokazuju sto vi mislite https://imgur.com/gallery/OWiXHdc

AMD AntiBoy
16 godina
odjavljen

77 stupnjeva i joše delidan, nije loše.

7 godina
protjeran

Ovaj warcraft bije bitke protiv cijelog svijeta u kojoj god temi se pojavi. U isto vrijeme ljudi za iste novce kao što košta njegov monitor (bez boje) kupe PS4 sa svim važnijim ekskluzivama i godinama konzumiraju umjetnost 

12 godina
protjeran
XXX kaže...

77 stupnjeva i joše delidan, nije loše.

79°c, deda lose vidis, noctua vristi na 100% rpm-a sramota za team blue, treba ga izbaciti iz istog kao Milinovica iz strankelp

13 godina
protjeran
XXX kaže...
war3_tft kaže...

Igraš se protiv čitavog tima ljudi koji su za tebe programirali ugođaj, priču, arhitekturu, AI, muziku, zadatke itd.Ti si u centru pažnje a ne hrpa kretena koji bauljau po mapi, ne paze kurca, tipkaju na mob, varaju itd.

I opet na kraju igras protiv mutavog AI-a koji ne predstavlja nikakav izazov, vecina side questova je zesci ocaj cisto da bi se popravila statistika "sati koje igra pruza", a da ne govorimo o tome kako vecina naslova uz to ima ocajnu pricu koju zaboravis iste sekunde nakon sto predes igru. Naravno da ima dobrih naslova, al nije to do koljena uzbudenju (i ugodaju koji se time dobiva), dugotrajnosti i izazovu koje pruzaju MP igre. 

Paolo Maldini kaže...

Ovaj warcraft bije bitke protiv cijelog svijeta u kojoj god temi se pojavi. U isto vrijeme ljudi za iste novce kao što košta njegov monitor (bez boje) kupe PS4 sa svim važnijim ekskluzivama i godinama konzumiraju umjetnost 

Za pocetak monitor je nabavljen po puno manjoj cijeni nego ova koju ti na nabavi citas, a naspram onog nezgrapnog zamrljanog AOC-a je institucija. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 21:57 (war3_tft).
10 godina

Neprocjenjivo iskustvo Mp...

IIII
16 godina
odjavljen

Meni pružaju obja moda užitak, wot igram sedam godina a brijem da ću igrati BV jer mi se svidjela beta...ali to igram gad mi se u stavri neda igrati, kad imam volje za patiju/dvije pa van iz igre, u biti kad sam razjeban nakon radnog dana. Kad želim stvarno guštati u različitim žanrovima, ne stalno ponavljati jednu te istu gameplay mehaniku iz multi igre, onda se uhvatim gamepada i guštam...zato i fale ove predivne PS4 eskluzive.

Multi je za rješavanje stresa, SP je za guštanje.

12 godina
protjeran
XXX kaže...

Meni pružaju obja moda užitak, wot igram sedam godina a brijem da ću igrati BV jer mi se svidjela beta...ali to igram gad mi se u stavri neda igrati, kad imam volje za patiju/dvije pa van iz igre, u biti kad sam razjeban nakon radnog dana. Kad želim stvarno guštati u različitim žanrovima, ne stalno ponavljati jednu te istu gameplay mehaniku iz multi igre, onda se uhvatim gamepada i guštam...zato i fale ove predivne PS4 eskluzive.

Multi je za rješavanje stresa, SP je za guštanje.

probaj igrati starcraft 2 mp pa javi jel se tamo rijesavas stresa, jbte nakon par partija se umoris psihicki, šah je goli k naspram togalp

16 godina
odjavljen

Je, tam treba raditi ko životinja

11 godina
Pa dobro, netko nema fizičke predispozicije za mp, slabiji refleksi, loš vid, nema ni volje ponavljati jedno te isto da bi se uvježbao... drugi pak nemaju psihičke predispozicije za sp, kao u svemu u životu - jedni nabijaju loptu cijeli život i pleskaju se po guzicama u svlačionicama kao oblik zabave, drugi mozgom zarađuju za život
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice