Nisam znao gdje bih ovo stavio, pa evo, tu sam.
Prije par dana uguzio mi su u kuću agent koji je slobodni strijelac, ali radi za t-com. Ne bih ga ni pustio u kuću, tip je dobio tastića (punca) na fiksni telefon, pošto je on vlasnik linije. Uglavnom, obradio je starog dok ga ovaj nije pristao pustiti u kuću: "naravno, ja vam nemam pojma o tome, ali imam kćer i zeta (zet sam ja) koji sve znaju o ...".
Situacija je slijedeća: u kući smo svi na VIP-u (mobiteli, malo pretplate (žena, ja), malo bonova (tastić, punica i klinac), te imamo preko t-coma fiksnu liniju i internet.
Fiksna linija je onaj minimum koji moraš imati (zbog neta), gdje tastić (HRVI) ima još i popust 30 kn. Internet je flat, 4 Mb. Žena i ja ne koristimo fiksnu liniju, punica jedino zivka svoje babce, malo mobitele, malo druge operatere, malo fiksne brojeve. Ovo sve plaćamo (uz tih par poziva mjesečno i uspostavu poziva) 290 -300 kn.
E sad, tip (agent) nas je prvo nagovarao na magenta, ali je odustao kad je čuo da smo svi na vip-u.
Slijedeće što nudi je ovo: telefon ostaje i daje pozive neograničeno, bez uspostave poziva (mislim da tu ne ulaze mobilni opareateri, ali nema veze). Internet ostaje flat, brzina i dalje 4 Mb. Uz ovo nudi i max tv na dvije godine. Cijena, kaže prava sitnica. Nećete platiti ništa manje, plaćate i dalje 299 kn, ali dam vam max tv (prvih mjesec dana valjda puštaju svih 1000 kanala - čak i Špičkovina TV, na kraju ostanu onih klasičnih 70-ak programa).
E sad, bio bih lud kad bih odbio plaćati kao do sada i dobiti max tv (pošto sam iz Bj televiziju gledam preko b-neta, ali kao stari pretplatnik kablovske televizije imam popust 50% i još mogu koristiti televizora koliko imam), jedino me strah da se u ugovoru za koji mjesec ili kojih 6 mjeseci ne pojave nekakva sitna slova i zaračunaju mi 500-600 kn.
Ima li tko slične ponude ili tip lovi u mutnom?