Agenti raznih x-com tvrtki

poruka: 4
|
čitano: 1.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Agenti raznih x-com tvrtki i ponuda

Nisam znao gdje bih ovo stavio, pa evo, tu sam.

Prije par dana uguzio mi su u kuću agent koji je slobodni strijelac, ali radi za t-com. Ne bih ga ni pustio u kuću, tip je dobio tastića (punca) na fiksni telefon, pošto je on vlasnik linije. Uglavnom, obradio je starog dok ga ovaj nije pristao pustiti u kuću: "naravno, ja vam nemam pojma o tome, ali imam kćer i zeta (zet sam ja) koji sve znaju o ...".

Situacija je slijedeća: u kući smo svi na VIP-u (mobiteli, malo pretplate (žena, ja), malo bonova (tastić, punica i klinac), te imamo preko t-coma fiksnu liniju i internet.

Fiksna linija je onaj minimum koji moraš imati (zbog neta), gdje tastić (HRVI) ima još i popust 30 kn. Internet je flat, 4 Mb. Žena i ja ne koristimo fiksnu liniju, punica jedino zivka svoje babce, malo mobitele, malo druge operatere, malo fiksne brojeve. Ovo sve plaćamo (uz tih par poziva mjesečno i uspostavu poziva) 290 -300 kn.

E sad, tip (agent) nas je prvo nagovarao na magenta, ali je odustao kad je čuo da smo svi na vip-u.

Slijedeće što nudi je ovo: telefon ostaje i daje pozive neograničeno, bez uspostave poziva (mislim da tu ne ulaze mobilni opareateri, ali nema veze). Internet ostaje flat, brzina i dalje 4 Mb. Uz ovo nudi i max tv na dvije godine. Cijena, kaže prava sitnica. Nećete platiti ništa manje, plaćate i dalje 299 kn, ali dam vam max tv (prvih mjesec dana valjda puštaju svih 1000 kanala - čak i Špičkovina TV, na kraju ostanu onih klasičnih 70-ak programa).

E sad, bio bih lud kad bih odbio plaćati kao do sada i dobiti max tv (pošto sam iz Bj televiziju gledam preko b-neta, ali kao stari pretplatnik kablovske televizije imam popust 50% i još mogu koristiti televizora koliko imam), jedino me strah da se u ugovoru za koji mjesec ili kojih 6 mjeseci ne pojave nekakva sitna slova i zaračunaju mi 500-600 kn.

Ima li tko slične ponude ili tip lovi u mutnom?

16 godina

Lik ti nek da sve na papiru, crno na bijelo, da nebi bilo poslije kakvih naknada i slično kad počneš primat račune.

U tom slučaju ćeš moć raskinut ugovor momentalno.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 17:01 (kostolomac).
16 godina

A da uzmeš i internet od b-neta?

13 godina
Re: Agenti raznih x-com tvrtki

Kostolomac: tražio ga ja, ali on može dati samo za max tv. To mi je prvo bilo sumnjivo. Netko pokaže kukuruz, a ja skočim k'o šaran!

Diablo86: mrežu tek slažu po Bjelovar, a kako to bude izgledalo tj. koje će biti cijene ne znam. Osim toga, tastić je potpisao prije dva mjeseca dvije godine za t-com... uf...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice