Pozdrav,evo imam DualBoot UBUNTU i WIN 7 te kako ja sada iz WIN 7 mogu prckati po UBUNTU Dosku ko iz Ubuntu-a u Windowse (ak treba neki program samo recite koj pa da ga nabavim). . .
Hvala i lp!
Pozdrav,evo imam DualBoot UBUNTU i WIN 7 te kako ja sada iz WIN 7 mogu prckati po UBUNTU Dosku ko iz Ubuntu-a u Windowse (ak treba neki program samo recite koj pa da ga nabavim). . .
Hvala i lp!
Ja apsolutno nista razumo nisam. Sta ti u stvari zelis?
Sa Ubuntua imaš pristup svim particijama, a na Windowsu nemaš pristup particiji na kojoj je Ubuntu, vjerojatno je htio preko Windows 7 ući na particiju gdje mu je instaliran Ubuntu...
Nista od toga, i sta uopce imas kopat po linux-u iz windowsa.....................
A ona formatirana u ext3 ili kako vec koju windowsi ne kuze. A i koja je poenta.
Bolje nemoj jer ces vrlo lako da "sredis" tu linux instalaciju ;)
po ubuntu-u prckaj iz ubuntua koja ti je poenta to raditi iz winsa...
Windowsi imaju sposobnosti ucitavanja raznih IFS-a (Installable File System). Postoji IFS driver za EXT2 i EXT3 particije koji ce ti omoguciti pristup linux particijama iz windowsa. Mislim da nema podrske za EXT4 BTRFS i druge...
Ma sto imam kopati,pa imam Linux i Windows 7 (Linux koristim za surfanje i zabavu ovak a Windowse za Programe i igre!).
Ma sto imam kopati,pa imam Linux i Windows 7 (Linux koristim za surfanje i zabavu ovak a Windowse za Programe i igre!).
Ako ti trebaju podaci koje skineš sa interneta na Windowsu onda ih jednostavno spremi na NTFS particiju dok si još u Linuxu.