Imam ja Mac OS X 10.6.1 original DVD i jos uz to neki Applications Install DVD ... zeli li to tko besplatno??
Mac OS na PC-u?
- poruka: 1.621
- |
- čitano: 542.718
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aj daj..
al u ovom gore u virtualnoj mašini kolko vidim treba mi i dvd s mac os-x -om... to imam .. pa probat ču pa ču vidit šta ču dobit..xd
Meni nije nešto jasno .. moj procesor podržava virtualizaciju.. to znam ..piše na amd-ovim stranicama.. a i u biosima sam bio uključio virtalizaciju za procesor jer je bila ugašena .. isad opet neče..? dođe do onog apple znaka.. i onda napiše da procesor ne podržava virtalizaciju
Building PC/Mac machine tutorial:
http://tonymacx86.blogspot.com/2010/06/building-customac-three-complete-pc.html
Može ponovni upload tutoriala za instal mac osa?
(U_kandžama_Leoparda.zip)
Bi li mogao instalirati Mac OS X na moju konfu?
Raptoxx 500W Professional Series
Asus M2N68-VM
AMD Phenom 9500 BOX,2.2 GHz,socket AM2+,quad core
DDRII 4GB 800MHz
XFX ATI Radeon HD 5770 1GB
HDD WD 500GB,7200 rpm,16MB,S-ATA II PQI CL5 128*8
Jasta da bi bola :D
Može samo žeži :D
Ja ti iskreno preporučujem iPC... u samo pomalo :D
Može ponovni upload tutoriala za instal mac osa?
(U_kandžama_Leoparda.zip)
imao sam instaliran Leopard iPC metodom, a sad imam Snow Leopard pomoću iBoot + Retail DVD + MultiBeast... radi ko zmaj
Sve informacije na http://tonymacx86.blogspot.com/
Ima na blogu i nekoliko složenih konfiguracija koje će raditi kao zmaj... najvažniji je odabir matične (pogledajte podržane Gigabyte ploče za koje imate DSDT file) i grafulje
Mogu li instalirati OS X na laptop HP 6830s ? Google baš i ne otkriva puno...
evo da se ja nadovezem ako bog da da popravim danas Hp pavilion DV9730nr ima li sanse da se ubaci MAC I xP NA NJEGA i kolke particije da radim i sta da prvo instaliram, lap ima INTEL CORE 2 DUO T5550 1,6GHZ, 3gb ram,160gb hdd, 8600GT, INTEL 3945 ABG wifi ...
Laptop u moj PC :D
jel može na njega iPC
jednom samo ovo probao staviti... ali se neće pokrenuti instalacija (boota, dođe do jednog djela i samo zašteka) i onda moram reinstalirati windowse -.-'
pa jel može tu :D
ili ako ne može dat ću vam drugu konfu da vidim jel tamo može xD
Laptop u moj PC :D
jel može na njega iPC
jednom samo ovo probao staviti... ali se neće pokrenuti instalacija (boota, dođe do jednog djela i samo zašteka) i onda moram reinstalirati windowse -.-'
pa jel može tu :D
ili ako ne može dat ću vam drugu konfu da vidim jel tamo može xD
Sumnjam... nisam još nigdje vidio da netko tjera Snow Leopard na ATI 5470
oke to sam skužio... kada sam stavio na PC boota... kopira i sve ali kada se restarta da pokrene javi neke errore i ne mrda...
oke to sam skužio... kada sam stavio na PC boota... kopira i sve ali kada se restarta da pokrene javi neke errore i ne mrda...
sad pravac www.insanelymac.com i tamo ce ti na forumima ljudi pomoci... tamo sam nasao sve sto mi treba :)
aaa ok tnx puno :D postat ću danas error a ako treba slika sutra ću :D
Evo ja sam spržio iPC 10.5.6, i kada bootam dvd, pretisnem F8, i upišem -v i puknem Enter...
Ali pojavi se poruka Still waiting for root device.
Probao sam u BIOS-u pod IDE settings, umjesto SATA, staviti u ACHI mode...
To je donekle uspjelo, kada sam upisao -v, došao sam do natpisa "Welcome",zatim do "language selection screena", ali kada se pojavio natpis Select a destination, niti jedna particija nije bila ponuđena...
Što sada trebam napraviti?
Evo ja sam spržio iPC 10.5.6, i kada bootam dvd, pretisnem F8, i upišem -v i puknem Enter...
To je donekle uspjelo, kada sam upisao -v, došao sam do natpisa "Welcome",zatim do "language selection screena", ali kada se pojavio natpis Select a destination, niti jedna particija nije bila ponuđena...
Odi u Disk Utility (gore u "alatnoj traci") i formatiraj disk na Mac OS Extended (Journaled), onda će ti se pojaviti kao izbor ukoliko koristiš neku distru. Ako pak pokušavaš s retail diska instalirati, onda moraš koristiti GUID umjesto MBRa.
Samo da se pohvalim, uspješno sam instalirao OS X 10.6 na svoj PC, te je update na 10.6.4 bez problema prošao.
MSI P35 Neo (ne, nisam flashao bios :) )
Intel Dual Core E2180 @ 2.0GHz (OS koristi obe jezgre)
nVidia GF 8500 GT
Odi u Disk Utility (gore u "alatnoj traci") i formatiraj disk na Mac OS Extended (Journaled), onda će ti se pojaviti kao izbor ukoliko koristiš neku distru. Ako pak pokušavaš s retail diska instalirati, onda moraš koristiti GUID umjesto MBRa.
Samo da se pohvalim, uspješno sam instalirao OS X 10.6 na svoj PC, te je update na 10.6.4 bez problema prošao.
nVidia GF 8500 GT
Hvala ti.
Instalirao sam iPC 10.5.6, i odmah se vratio na Windows 7.
Svidio mi se OS X, ali ipak sve što radim radim na Windowsima.
nVidia GF 8500 GT
Hvala ti.
Instalirao sam iPC 10.5.6, i odmah se vratio na Windows 7.
Svidio mi se OS X, ali ipak sve što radim radim na Windowsima.
Pa da naravno, vratio sa na Win što ti se nekako i iz tvog naziva vidi(gta 4)... nije za cudit
pa dobro... nećemo čovjeka sad razapeti što se vratio Windowsima 7... ruku na srce radi se o jako kvalitetnom OSu (koliko god MS hateri to negirali)
I meni se zna desiti da rebootam nazad u Windowse kad hocu obaviti neke jednostavne stvari (npr. konverzija + sjeckanje APE cue u individualne FLAC datoteke) ili kad moram napraviti neki Powerpoint za posao (ali valjda ce bolje biti kad izadje Office 2011 - PPT iz Officea 2008 izgleda usrano u Officeu 2007 iako su navodno medjusobno kompatibilni)
Eto uspio polovično (nema zvuka) instalirat os x na drugi komp.
moram i ja na svoj laptop staviti pošto je na pc-u uspjelo :D Najbolja mi je welcome muzika... staying alive :D
Eto uspio polovično (nema zvuka) instalirat os x na drugi komp.
Nabavi si kext za zvuk. Ne znam možeš li koristiti AppleHDA.kext, ali VoodooHDA.kext bi trebao raditi sa svim. Skineš Kext Utility i pomoću njega instaliraš i pustiš da odradi (meni je radio nekoliko minuta). Ne znam konkretno oko zvuka, ja sam stavio samo VoodooHDA kext, ali ima ovdje (http://www.mackorisnik.com/forum/discussion/14189) detaljnije o zvuku.
Sredio sam:)
Trebalo je ubaciti ACLinject kext i AppleAC97Audio kext sa Kext utilityjem i to je to.
Nego jel se može premjestiti tipke za close, minimize i maximize na desnu stranu?
Sredio sam:)
Trebalo je ubaciti ACLinject kext i AppleAC97Audio kext sa Kext utilityjem i to je to.
Nego jel se može premjestiti tipke za close, minimize i maximize na desnu stranu?
Malo ti bude trebalo, ali mislim da ces se zacas priviknuti na to. Meni je bilo cudno kad sam par dana bio u OS X-u pa sam otisao u Windowse. Non- stop mi je mis odlazio u lijevu stranu. XD
Jel bi se dao instlirat MAC na Acer Aspire 3000 http://support.acer.com/acerpanam/notebook/0000/Acer/Aspire3000/Aspire3000sp2.shtml
Hvala na odgovoru :)
skinuo sam Mac os x 10.6 sa torenta (7.15 gb).
Kad sam skinuo onda sam imao 2 file-a.
Jedan file je bio "Mac osx Install DVD.dmg"....
Drugi file je bio reklama ...
Kad želim mountat sa daemon tool-om dođe mi nesto da instaliram Boot Camp, ja sam to instalirao sad neznam dalje.
A sa Power Iso sam isto probao, ali sam onda dobio drugačiji rezultat... ali nigdje nisam vidio nesto sa (.exe) ili slicno..
P.s "Please answer.... Skype: davor-posavec .... Facebook: http://www.facebook.com/GUnit.MMO.Addict ... e-mail: davor.posavec@hotmail.com ...."
Evo mene ponovno...
Probao sam sve verzije, ali kada se boota i ja "kucnem" -v i on se počne bootat i izbaci 5 linija koda i kaže "Loading file..." i samo se kompjuter resetira...
Itko imao sličnih problema?