Jučer sam normalno ugasio komp (na strat, pa Turn Off Computer) i bio je ugašen sve da jutra. Ujutro sam ga upalio i pojavio se Big Fuckin problem. Odjednom je kompjuteru trebalo 7 minuta da se upali, otvaranje My Computera traje čak i do 30 sekundi, pokretanje programa i mozile skoro pa minutu i tako dalje, kratko rečeno komp je spor kao i internet od danas, sporiji od windows 98.
Prvo sam mislio da je virus, ma kakvi. Pretražio sam sa pet antivirusna programa i nije pronašao nikakvo smeće (sranje). Antivirusni koji s pretraživali su Avast, AVG, COMODO Firewall Pro i još neka dva. Zanimljivo je to da na kompu nije ništa pokrenuto, baš sam gledao na što točno troši toliko memorije kada je toliko spor i kad stalno na kućištu svijetli lampica i pokazuje da nešto traži. Jučer je sa svim programima i antivirusima brzo radio, a sada nevjerojatno spor. Dok sam pretraživao antivrusnim programima, svaki je išao po tri do četiri sata…LoL nevjerojatno.
Zna li netko nekakvo rješenje jer pomalo mi ovako spor komp ide na živce i mogao bi dobiti „nogom u potiljak“ ili udarac „pod rebra“.
Pomozite...