USB Hub Canyon stvara problem-pomoć driveri?

poruka: 5
|
čitano: 3.068
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kupio ja HUB USB 2.0 ali kad ga ubacim Windovsi mi napisu da ga nisu prepoznali i da zamjenim ga .... da li možda negdje postoji driveri pa da ih snimim pa probam ... koristim OS 7 x64 !!!!

hvala puno

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ga napajaš samo preko usb kabela možda nema dovoljno struje, probaj ga napajat i sa AC adapterom.

Meni nije htijo radit kad sam a ušteko samo preko usb-a, a kad sam ga ušteko i na AC adapter radilo je.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB Hub Canyon stvara problem-pomoć driveri?

nece niti tako raditi, jednom je nasao usb koji sam spojio preko njega aliposlije višse nista.. neznam !! garancije vise nemam jer sam garazmetao  a i izgubio račun...

nema gaaa...
15 godina
neaktivan

Kolko ja znam driveri za usb hub ne postoje, to je ko da ukopčaš produžni usb kabel al sa više portova.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema drivera za USB hub! Sve je automatski. Radije provjeri sve utor u hub-u. Tu zna doć do problema, pogotovo kod mini-USB priključka.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice