Programiranje Robota - Virtualizacija

poruka: 11
|
čitano: 8.288
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

U Školi smo počeli raditi s robotikom, i sada programiramo robota. E sada bih ja htio i doma programirati robota (ali virtualnog) jer pravog nemam. Inače programiram u JAVI koristeći RoboJDE. Sad me zanima ima li koji program koji bi emulirao virtualnog robota,tako da ja npr isprogramiram u RoboJDE,da se to izvrši na virtualnom robotu. Inače radim na Intel iBrain platformi.

Unaprijed hvala na odgovorima.

xZero-Hacking is life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Programiranje Robota - Virtualizacija
xZero kaže...

U Školi smo počeli raditi s robotikom, i sada programiramo robota. E sada bih ja htio i doma programirati robota (ali virtualnog) jer pravog nemam. Inače programiram u JAVI koristeći RoboJDE. Sad me zanima ima li koji program koji bi emulirao virtualnog robota,tako da ja npr isprogramiram u RoboJDE,da se to izvrši na virtualnom robotu. Inače radim na Intel iBrain platformi.

Može li mi itko POMOĆI?!?! Izlanuo se

xZero-Hacking is life!
16 godina
neaktivan
xZero kaže...
xZero kaže...

Može li mi itko POMOĆI?!?! Izlanuo se

LJudi molim vas hitno mi je!!! Htio bi se pripremati za natjecanje a nemam robota pa mi treba ovako nešto! Hitno! Molim vas Plač

xZero-Hacking is life!
16 godina
protjeran

konkurencija :D

Only I need is my computer!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:25 (h_rca777).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta si se onda uopće javio na temu ?

Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
h_rca777 kaže...

ja bi ti pomogo i znam kako... ali i moja skola isto tako ima robotiku i isto ja idem na natjecanje tako da si mi konkurencija!!!

Hahahaha,nebrini,natjecanje je u Rijeci,izmedju mog i još jednog razreda,a ne državno natjecanje!

xZero-Hacking is life!
16 godina
neaktivan

Oće li mi tko pomoći??? Neodlučan

xZero-Hacking is life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozz,

ja idem u 8. razred i imam odgovore na tvoja pitanja....

imam doma robote, 12 vrsta.... prvi sam programer u međimurju i 17 u Hrvatskoj (generacija 1995)...

nadam se da imam dovoljno znanja i da ti mogu pomoći.... kao 1. takav program je lako nabaviti (pogledaš u googleo)... 2. ako ideš na neka natjecanja iz robotike, a želiš postići neki rezultat moraš imati barem jedan robot i jedno sučelje (kod kuće, NE kod škole) da možeš raditi progame.... ja ti imam 12 vrsta robota, 1 programator, 3 sučelja i 2 daljanska upravljača(koje sam napravio sam, pomoću radio prijamnika)... znam jedan program koji bi ti mogao pomoći zove se simbat robotsimulator, pogledaj na stranici simbad.sourceforge.net .

ako imaš još koja pitanja ili ako trebaš neko pomoć.... možeš mi se javiti...

Bogd@n
16 godina
neaktivan
Bogdanus kaže...

pozz,

ja idem u 8. razred i imam odgovore na tvoja pitanja....

imam doma robote, 12 vrsta.... prvi sam programer u međimurju i 17 u Hrvatskoj (generacija 1995)...

nadam se da imam dovoljno znanja i da ti mogu pomoći.... kao 1. takav program je lako nabaviti (pogledaš u googleo)... 2. ako ideš na neka natjecanja iz robotike, a želiš postići neki rezultat moraš imati barem jedan robot i jedno sučelje (kod kuće, NE kod škole) da možeš raditi progame.... ja ti imam 12 vrsta robota, 1 programator, 3 sučelja i 2 daljanska upravljača(koje sam napravio sam, pomoću radio prijamnika)... znam jedan program koji bi ti mogao pomoći zove se simbat robotsimulator, pogledaj na stranici simbad.sourceforge.net .

ako imaš još koja pitanja ili ako trebaš neko pomoć.... možeš mi se javiti...

Napokon pravi čovjek da mi odgoori!!! HVALA!

Jeli taj program kompatibilan s RoboJDE?

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan

mislim da radi sa RoboJDE, ali ako ti neće tako raditi možeš si nabaviti drugi prevoditelj... i onda će ti raditi...

Bogd@n
14 godina
neaktivan

Potrebna mi je pomoc i nadam se da mi mozete pomoci !Ja sam Ivan imam 23 god. i zanima me robotika tj. hocu da napravim robota!Jos kao klinac sam pravio igracke sa elektromotorom ali sad hocu da to bude nesto ozbiljnije.Ja sam zavrsio gimnaziju,studiram biofarming tako da nisam imao susreta sa elektronikom i slicnim stvarima.Od svog znanja imam samo lemilicu i dobru volju :D.Jasno mi je da nije jednostavno i da ce trebati mnogo truda ali nista nije nemoguce pa jel moze neko da me uputi sta da ucim,odakle da ucim i sve sto je potrebno?Zanima me programiranje robota ,od kog programa da pocnem da ucim ? iwanmilivojevic@hotmail.com ako mozete pomozite Unapred hvala :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice