Zanima me dali postoji neki taki program za win 7..Znaci program koji fizicki gasi aplikaciju i ako je nesto drugo koristi.
Program za terminaciju procesa
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.905
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sigurno da postoji. Ima ih svih vrsta, ali ja cu ti navest samo dva koja su po meni najbolja i možeš s njima sve i svašta.
Ode ti je link za download i detaljan opis programa:
1.Process Explorer - Download link
Opis programa (Process Explorer)
2.Process Hacker - Download link
Opis programa (Process Hacker)
Eto pa biraj
je hvala..ali problem jos tu..Tune up utilitis....uninstaliran je i jedino sta je ostalo od njega je u registry file i cak mi od tamo neda da izbrisem..kaze da se koristi,a meni se cini da se koristi tamo u traci dole kod sata..tamo mi je jos njegova oznaka i nikako da je izbrisem..cak ni ovaj haker to nemoze..:(
Znam za taj problem to je standarno kod tune up-a, ali nema frke rijesit cemo i to.
Onda lijepo instaliraj ovo Windows Installer CleanUp Utility s njim pronađi tune up ako ga ima i izbriši ga totalno
,a možeš i s ovim(po meni još bolje) Revo Uninstaller
Ovi programi ce ti detaljano uklonit registry ,ali ja ih obicni sam izbrišem.
Nakon ovoga pogledaj jel jos imas sve te ikonice u desnom kutu i processe, ako ih nemas super ako su jos tu onda idemo na ovo metodu:
KillProcess v1
ili još jednostavnije izgasiš ga iz servisa totalno i onda ga ugasiš u procesima
RUN/ msconfig / services / hide all microsoft services / i odznači TuneUp utilities.
nadam se da ces to rijesit napokon sa jednom od ovih metoda.
Napomena! prvo probaj rijesit lakšim metodama pa se onda zabavljaj sa skidanjem programa
I poslije toga lijepo sve pocistis sa jedinim i nezamjenjiv CCleaner-om
Ako još budeš imao problema samo "udri" ode post pa cu ti se ja javit u private.
Po meni je od ovih "zvučnih hackerskih alata" definitivno najbolji
Do detalja može gasiti procese,brisati ih ,i još puno toga..
slazem se s tobom, ali to je sve slicno(neka proba bar sada ima dosta opcija). Mislim da bi trebalo radit ovo sa gašenjem servisa pa onda procesa jel ovo je čest slucaj kod tuneup-a.
Sigurno da postoji. Ima ih svih vrsta, ali ja cu ti navest samo dva koja su po meni najbolja i možeš s njima sve i svašta.
Eto pa biraj
Process Hacker je znatno bolji program, on ima svoj poseban odličan alat pod nazivom "Terminator" za prisilno gašenje neposlušnih pa i skrivenih procesa.Process Exploer služi kao zamjena za Windows Task Manager, ali Process Explorer je prilično nepregledan i siromašan opcijama a slično je i sa Process Hacker. Kad se ta dva alata uspoređuju sa odličnim System Explorer, nije niti čudno da je taj program daleko najbolja opcija kad se radi o pregledu/skeniranju te kontroli procesa i svega ostalog na Windowsima.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/microsoft-o-task-manageru/120707.aspx?page=0&jumpto=2359766&sort=asc&view=flat
Opciju "Terminator" kod Process Hacker, treba znat pravilno koristit u praksi jer to nije gašenje procesa na Desni klik kao recimo u Windows Task Manager. Zato preporučam da skine paketič Portabilnih programa s dolnjeg linka, tamo če nač sve upute za pravilno korištenje i nema problema.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat
Svi ti razni alati/moduli za prisilno gašenje procesa, koji se mogu nač u spomenutim programima u dosta situacija ne mogu ništa napravit jer se neke procese ne može nasilno ugasit.Recimo Comodo Firewall ili Online Armor Firewall, njih ne moš ugasit prislino nikak znači ako se ti programi ili njihov procesi zablokiraju pa ih treba ugasit nema pomoči moš samo restartat Windowse i to je to.Ima još dosta drugih programa i njihovih procesa, koje ne moš prisilno ugasit ili ubit nema sad smisla sve nabrajat no poanta je jasna kaj drugo.
Eto pa biraj
Process Hacker je znatno bolji program, on ima svoj poseban odličan alat pod nazivom "Terminator" za prisilno gašenje neposlušnih pa i skrivenih procesa.Process Exploer služi kao zamjena za Windows Task Manager, ali Process Explorer je prilično nepregledan i siromašan opcijama a slično je i sa Process Hacker. Kad se ta dva alata uspoređuju sa odličnim System Explorer, nije niti čudno da je taj program daleko najbolja opcija kad se radi o pregledu/skeniranju te kontroli procesa i svega ostalog na Windowsima.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/microsoft-o-task-manageru/120707.aspx?page=0&jumpto=2359766&sort=asc&view=flat
Opciju "Terminator" kod Process Hacker, treba znat pravilno koristit u praksi jer to nije gašenje procesa na Desni klik kao recimo u Windows Task Manager. Zato preporučam da skine paketič Portabilnih programa s dolnjeg linka, tamo če nač sve upute za pravilno korištenje i nema problema.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat
Svi ti razni alati/moduli za prisilno gašenje procesa, koji se mogu nač u spomenutim programima u dosta situacija ne mogu ništa napravit jer se neke procese ne može nasilno ugasit.Recimo Comodo Firewall ili Online Armor Firewall, njih ne moš ugasit prislino nikak znači ako se ti programi ili njihov procesi zablokiraju pa ih treba ugasit nema pomoči moš samo restartat Windowse i to je to.Ima još dosta drugih programa i njihovih procesa, koje ne moš prisilno ugasit ili ubit nema sad smisla sve nabrajat no poanta je jasna kaj drugo.
Slažem se s tobom. Ali vidis nisam znao ovo za comodo i drugo...
I bacio sam oko na ove Windows Dijagnostičke Programe i to sam vec davno skinuo sa bug foruma-a.
Ali ovaj problem sta ima on se moze rijesti na ovih par nacina,a sigurno samo sa gašenjem servisa jel sam davno imao isti problem sa tuneup-om pa sam ga ovako rijesio.
Sve u svemu dosta korisnih informacija
eee hvala vam na trudu..problem je jako dobro rjesio autoruns..dobar programcic..za preporucit..