Prije par mjeseci sam procitao na forumu, da nekom treba pogram koji bi razdvojio iso file od 6GB u dva dijela da moze sprzit na DVD.
I neko mu je dao link za download.... Program treba da razdvoji .iso file i da to mogu sprziti na DVD. A poslije s tim programom to sve spojim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije par mjeseci sam procitao na forumu, da nekom treba pogram koji bi razdvojio iso file od 6GB u dva dijela da moze sprzit na DVD.
I neko mu je dao link za download.... Program treba da razdvoji .iso file i da to mogu sprziti na DVD. A poslije s tim programom to sve spojim
Pa ako nije iso veći od 8.5GB sprži ga na DVD-DL , a za program će ti netko drugi odgovorit .
Imaš u WinRAR-u opciju za dijeljenje arhiva na dijelove, samo odredi koliko da ti pojedini dio zauzima.
kao što reče kolega gore, winrar. Imaš i hjsplit koji služi samo tome, a vjerujem i još masu programčića.
ok ja mislim da e najbolji winrar
E i ja imam slično /isto pitanje.Znam za djeljenje sa Winrarom ali on napravi dva rar fajla ,a ne dva ISO fajla.Mene zanima kako ovo drugo uradit , zato što pri instalaciji hoću da odma uradim mount image ,a ne kopirat u kompjuter , pa extraktovat pa tek onda instalirat...
Ti želiš napraviti od jednog velikog .iso fajla dva ili više manjih i da radi instalacija od toga? Neće ići!
Program bi nakon nekog vremena javio gresku u kopiranju nekog fajla a ti onda mountas drugi iso i kliknes retry.