Program za rastavljanje .iso formata te przenje...

poruka: 10
|
čitano: 5.662
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Prije par mjeseci sam procitao na forumu, da nekom treba pogram koji bi razdvojio iso file od 6GB u dva dijela da moze sprzit na DVD.

I neko mu je dao link za download....  Program treba da razdvoji .iso file i da to mogu sprziti na DVD. A poslije s tim programom to sve spojim

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Program za rastavljanje .iso formata te przenj
damircazin kaže...

Prije par mjeseci sam procitao na forumu, da nekom treba pogram koji bi razdvojio iso file od 6GB u dva dijela da moze sprzit na DVD.

I neko mu je dao link za download....  Program treba da razdvoji .iso file i da to mogu sprziti na DVD. A poslije s tim programom to sve spojim

Pa ako nije iso veći od 8.5GB sprži ga na DVD-DL , a za program će ti netko drugi odgovorit .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
17 godina
neaktivan

Imaš u WinRAR-u opciju za dijeljenje arhiva na dijelove, samo odredi koliko da ti pojedini dio zauzima.

Od dva netočna mišljenja uvijek pobjeđuje najbučnije!
15 godina

kao što reče kolega gore, winrar. Imaš i hjsplit koji služi samo tome, a vjerujem i još masu programčića.

14 godina
neaktivan

ok ja mislim da e najbolji winrar

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E i ja imam slično /isto pitanje.Znam za djeljenje sa Winrarom ali on napravi dva rar fajla ,a ne dva ISO fajla.Mene zanima kako ovo drugo uradit , zato što pri instalaciji hoću da odma uradim mount image ,a ne kopirat u kompjuter , pa extraktovat pa tek onda instalirat...

17 godina
neaktivan

Ti želiš napraviti od jednog velikog .iso fajla dva ili više manjih i da radi instalacija od toga? Neće ići!

Sir Lord Baron Von Vaderham
16 godina
teoretski bi mogao.

Program bi nakon nekog vremena javio gresku u kopiranju nekog fajla a ti onda mountas drugi iso i kliknes retry.
KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
15 godina
neaktivan
neznam dal bi takva instalacija uspjela ali za rastaviti .iso-a u dva .iso-a mogao bi napraviti program PowerISO. googlaj za njega
17 godina
neaktivan
HJ SPLIT ti je program namijenjen točno za to što trebaš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice