Program za download

poruka: 15
|
čitano: 6.166
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Program za download

imam problem, imam internet koji svako tolko se isključi i uključi, i tako kada skidam normalno, nemogu nastavit, nego moram sve ispočetka pokušat, tako onda čim skidam neku veču datoteku skidam je po 100 puta i molim boga da se internet ne isključi...

dal ima koji program za skidanje da mogu nastaviti skidanje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za download

Svaki download manager to može.

Samo ja bi rađe probao sredit tu internetsku vezu da ne puca.

Otkrit barem zašto

C2D E8400ES,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Program za download

evo preporuka jednog besplatnog Obit downloader  imaš ga i na bugovim dvd-ima, tako da nemoraš skidat s interneta

al probaj si rješit problem pucanja veze, ko što Luxx preporuća

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Program za download

ako koristiš firefox, skini si DownThemAll! - jako pristojan manager..

17 godina
neaktivan
Program za download

da, to sa pucanjem, ja zovem ove iz te koma te neznaju ništa riješiti, nisu skužili problem...

kad sam ih zvao tek kad sam nabavio maxadsl, zvao sam ih da postavim običnu konekciju, nisu znali objasnit te su mi poklopili...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
albundi kaže...

da, to sa pucanjem, ja zovem ove iz te koma te neznaju ništa riješiti, nisu skužili problem...

kad sam ih zvao tek kad sam nabavio maxadsl, zvao sam ih da postavim običnu konekciju, nisu znali objasnit te su mi poklopili...

Dali su ti spliter jel? I sve si ispravno povezao telefonska linija u spliter--->telefon u spliter------>kabel iz splitera u modem? Da?
Imas li jos dodatnih telefona po kuci koji su izvan splitera (ili) i svi su povezani na jednu liniju.
Za pocetak otstekaj sve telefone (privremeno) i pokusaj opet se spojiti.Problem moze da nastane kad neko od ukucana podigne tel. u isto vreme ili zazvoni.
Sto se tice download managera nemas koristi od njih ako server sa kojeg skidas ne podrzava resume (nastavak downloada) 
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001100100000010011000110111101101110011001110010000000110001001110010011011100110010
17 godina
neaktivan
Program za download

Ako hoces brz dobar download manager- evo ti trenutno najbolji(ma što god drugi govorili) - IDM ili Intenet Download Manager.

Pitaj ljude koji stalno downloadaju sa rs-a i sličnih servera to ti je trenutno ALFA & OMEGA downloada, čak možeš s njim skidati i filimiće s Youtube-a i sl. stranica.

Probaj i sam se uvjeri.

http://www.internetdownloadmanager.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za download

Nakon što bi meni poklopili ja bi lijepo drugi dan mijenjao providera. Ma tko tu koga j***?!?

Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za download

Super je ovaj DownThemAll!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za download

DAP je jako dobar, čak i u free verziji.

Ja sam među onih 92 posto. Ako si i ti, kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Program za download

ja koristim bit comet i limewire s kojim možeš skidati sve što pronađeš na internetu (pjesme, programe, igre..)

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
albundi kaže...

Dali su ti spliter jel? I sve si ispravno povezao telefonska linija u spliter--->telefon u spliter------>kabel iz splitera u modem? Da?
Imas li jos dodatnih telefona po kuci koji su izvan splitera (ili) i svi su povezani na jednu liniju.
Za pocetak otstekaj sve telefone (privremeno) i pokusaj opet se spojiti.Problem moze da nastane kad neko od ukucana podigne tel. u isto vreme ili zazvoni.
Sto se tice download managera nemas koristi od njih ako server sa kojeg skidas ne podrzava resume (nastavak downloada) 
 nema veze sa zvanjem, isključuje se i kad niko ne zove...
17 godina
neaktivan
Program za download

za mene je najboji Orbit ,

ima neki svoj dodatak "get it" s kojin možeš

skidat videe sa youtube-a i sličnih stranica....

Intel Core 2 Duo E4600 @ E4700 :( 4x1GB Kingmax 800MHz @ 880MHz Seagate 250GB 16MB Gigabyte P35-DS4 ATI Radeon HD3850 512MB @ HD3870 Corsair HX520W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shady kaže...

.... i limewire s kojim možeš skidati sve što pronađeš na internetu (pjesme, programe, igre..)

limewire nije download manager Osmijeh
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
17 godina
neaktivan
Program za download

Sto se tice download managera bas neki dan sam testiro par programa (skido sam sa RapidSharea jer sam zamjetio da mi se promet trosi vise nego sta skidam) i najbolji se pokazao IDM koji je na 200MB potrosio 220MB dok mi je FlashGet skino 350MB (na moju stetu jer mi je osobno FlashGet najdrazi i najjednostavniji). Sto se tice brzine najbolji mi se pokazao IDM. Jedina stvar koja me zivcira kod IDMa je ruzno sucelje i preruzna try ikona...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 1:56 (PeroBatina).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice