Pavilion DV7 recovery disk

poruka: 12
|
čitano: 4.810
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

trebala bih recovery diskove za Pavilion dv7 6002 em (LE904EA).

Naime, od kad sam kupila laptop (imao je predinstalirane Win i nisam dobila nikakve CDove uz njega),

pojavio mi se problem smrzavanja istog na nekakvim bezveznim radnjama. Ponekad mi se jednostavno

ne pokaže slika na monitoru...

Zvala sam HP službu, prošla s njima nekakva testiranja, i zadnji korak je bio system recovery.

Sad se uspostavilo da sam kod pravljenja particija, trebala napraviti i nekakve recovery diskove

kako bismo mogli vratiti laptom na tvorničke postavke. Ja to nisam ni znala da treba napraviti.

Sad sam dobila neki broj servisa gdje bih ih trebala naručiti i kupiti. A to me jako ljuti..
Žena mi je rekla da je to neki gamerski laptop i da se tamo particije ne trebaju raditi.

E sad moja pitanja:

1. Ukoliko ih netko im i pošalje mi, da li ih mogu koristiti bez obzira na garanciju i licence.
Stvarno ovaj put ozbiljno razmišljam o produljenju garancije, a nakon toga i promjenu firme kod kupnje novog laptopa.

2. Da li mogu reinstalacijom Win vratiti isto tako sve na početak?

LP i unaprijed se zahvaljujem na odgovorima i pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

probaj kada ti se boot-a win stiskati tipku f11.....hp pavilion dv7 bi triba imati particiju koja je tvornici napravljena i samo za recoery napravljena.....dakle stiskaj f11 dok ti se boot.-a win i onda ce ti doci do system recovery wizard.....javi ako je uspilo!!!

pozz

MoGy -------- packard bell ls11hr intel core i7 2630QM 17.3hd+led lcd 8GB ddr3memory amd radeon hd6650 2gb 750GB hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pavilion DV7 recovery disk

problem i jeste u tome što je naknadno rađena particija, tako da je promijenjena boot datoteka i sada kad stisnem F11 ne mogu ući u recovery manager.

13 godina
neaktivan

Mislim da bi trebala sa MS-ove stranice skinuti Windowse i instalirati i poslje ih aktivirati sa key-em koji ti piše na naljepnici ( obično je naljepnica zaljepljena na donjoj strani laptopa ).

Tigar tigru
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:24 (Valerijan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovi iz servisa su mi rekli da moram kupiti recovery diskove :-(

13 godina
neaktivan

Gle ovako ja sam uzeo novog Acer-a , nebitno to može biti bilo koja marka i istina nakon prvog pokretanja računala i dovršetka instalacije Windoza i ostalog softwera postupak te pita za spremanje slike postoječeg stanja particije / disca . E sad to je tvoja greška šta nisi ali da se kupuje RECOVERY disc to prvi puta čujem . Po meni odradi tako jer ti imaš kupljenu licencu i windowse možeš reinstalirati i sa svojim key-om ih aktivirati . 

Tigar tigru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

laptop sam kupila sa već instaliranim windowsima i sa cijelom HP podrškom, te particijom D: recovery.

onda je rađena particija F: bez da sam napravila 4 recovery diska.

Sad jednostavno ne mogu vratiti sustav na tvorničke postavke.

Sa laptopom nisam dobila nikakve instalacijske ili bilo kakve cd-ove.

Misliš da bih sa reinstalacijom vratila recovery particiju koja je rađena sa HP-ovim programom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 20:32 (delfin2304).
16 godina
neaktivan

nigdje ne vidim moj laptop dv7-6002

ima li to ikakve veze ako instaliram za dv7-6000?

16 godina
neaktivan

možete zatvoriti ovu temu...

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne slušaj ove iz servisa jer je njima očito to sve novo. ja sam imala problem jer mi je laptop harddisk riknuo nakon dva mjeseca. u servisu su mi rekli da mogu samo ugraditi disk, naravno potpuno prazan. zvala sam hp i zatražila medije koji su besplatni. danas mi je stiglo poštom iz francuske i idem u akciju ni sama ne znam kako. Broj za hp koji ti mogu pomoći je 01-6060200. Tamo izloži svoj problem i pozovi se na medije koji su ti bili na disku a ne na dvd-u. Sa tim medijima ponovo dižeš sve što ti je bilo na disku. 

16 godina
neaktivan

Hvala, riješila sam to davno.

Mužu mi je dojadilo moje kukanje te je uzeo DVD-ove i snimio iz programa Recovery diskove i podigao sustav pomoću njih.

Sad je sve super!

LP.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice