Najbolji programi

poruka: 14
|
čitano: 5.154
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Najbolji programi

E gledajte,ja i moji frendovi bi napravili igru,pa možete li mi navesti najbolje,napominjem NAJBOLJE i SVE potrebne programe za izradu igara.

Molim vas. Ma koliko god teški bili za upravljati samo ih stavite. Dakle treba mi baš sve : audio,grafika,AI,...

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Najbolji programi
TheGh0st kaže...

E gledajte,ja i moji frendovi bi napravili igru,pa možete li mi navesti najbolje,napominjem NAJBOLJE i SVE potrebne programe za izradu igara.

Molim vas. Ma koliko god teški bili za upravljati samo ih stavite. Dakle treba mi baš sve : audio,grafika,AI,...

Unaprijed hvala!

Programiranje: ovisi o programskom jeziku

Audio: Steinberg Nuendo ili Cubase

Modeliranje: 3D Studio Max

Teksturiranje: Photoshop

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
14 godina
neaktivan
Najbolji programi

E sad,programiranje,mozes lupit onaj za kojeg ima najvise tutorijala. To bi reko da je C++ ili C+ ili samo obican C. Nisam 100% siguran,samo lupi onaj za kojeg ima najviše tutorijala.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbolji programi

C+ ne postoji, samo C++ i C :)

Za svaki poznatiji ima otprilike podjednako, ali ja preporucujem C++.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbolji programi

Moze onda taj,mislim ono da mogu napravit da su mi neprijatelji pametni xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji programi

Najjednostavnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji programi

Puno tutorijala imas i za  Unity engine na youtubu, skripte se pisu u c# ili Jscriptu

http://unity3d.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Moze onda taj,mislim ono da mogu napravit da su mi neprijatelji pametni xD

Onda mozes koristiti CodeBlocks

14 godina
neaktivan
Najbolji programi

E,a onda kad to sve napravim,kako onda,koji je finalizacijski dio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji programi

Finalizacijski dio je najjednostavniji onda, sve što trebaš je cca 5-6 godina slobodnog vremena.

Ok, šalu na stranu. Rad na igri zahtijeva zaista puno strpljenja, vremena i znanja, u svakom slučaju - sretno! Mene osobno uvijek nasmiju te "ajmo radit igru" šeme. Možda da počnete sa modanjem, ili još bolje, da krenete sa osnovama pa vidite dali vas to uopće zanima. Nekako mi se čini da ćete odustati kada shvatite opseg potrebnog znanja i iskustva.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 10:25 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbolji programi

Gledajte,gledao sam negdje oko stotinjak tutorijala za Dreamweaver i preko toga napravio stranicu,a i ima nas koji želimo raditi na novom projektu - igri.

E sada,3Ds Max ima tutorijale,Code Blocks ima,Photshop ima,samo to za zvuk,da li ima kojih već napravljenih zvukova oružja i možeš li mi dati link samo od oružja (glasove i popratnu glazbu koju sviramo nas 1-2 na gitarama ćemo preko cubase-a)

Samo nam još trebaju zvukovi oružja.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbolji programi

Jeli moze netko napisati ime nekog programa s kojim cu pobrisati instalirani program (preko windowsa nece ,niti preko cc cleanera)?

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najbolji programi

Potrebna pomoć hitno! Kako da snimim nešto uradjeno u programu Electronics Workbench-u u kojoj ekstenziji?... Nova sam u ovom programu, a do sutra trebam da predam rad, please help!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Jeli moze netko napisati ime nekog programa s kojim cu pobrisati instalirani program (preko windowsa nece ,niti preko cc cleanera)?

Revo Uninstaller.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice