Kontroliranje brzene ineternet veze

poruka: 10
|
čitano: 2.033
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me koji mi program predlazete za download, znaci neki freewere, kojim bi mogao vidjet koliko mi je brza internet veza i koji bi mi mogao pokazivat kolika je opterecenost mreze.

Naime, u kuci imam vise od jednog racunala koji se svakodnevne spajaju na wireless network. Pa bi htio imat uvid koliko ce mi brzo radit, jer npr kad se na drugom racunalu dowloadaju neki podatci s interneta to zna ponekad znatno usporit moju vezu, sto je normalno.

Disarm you with a smile

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Kontroliranje brzene ineternet veze

Što označava ping...

meni pise za to:

ping 89 ms

Disarm you with a smile
15 godina
neaktivan

http://en.wikipedia.org/wiki/Ping

Naslov moras sredit

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 22:37 (Skizzy).

0 0 hvala 0
15 godina
diverzant kaže...

Što označava ping...

meni pise za to:

ping 89 ms

Manje ms je bolje...

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
Ping ti je brzina kojom tvoj pc salje pakete prema serveru,izrazava se u milisekundama i pozeljno je da je sto manji.
Cudno da je tebi tako velik,meni je oko 15-20.
Probaj ugasiti torrente dok mjeris,ako ih koristis.
15 godina
neaktivan

Izgleda da mi je ping onda stvarno pre velik... Ovo kad sam imao 89 ms su mi bili iskljuceni turreti i uglavnom svi programi osim antivirusa. Jos sam par puta testirao al se rezultati uvijek krecu od 80 do 100 ms otprilike.

evo i par screenshota:

Disarm you with a smile

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
diverzant kaže...

Izgleda da mi je ping onda stvarno pre velik... Ovo kad sam imao 89 ms su mi bili iskljuceni turreti i uglavnom svi programi osim antivirusa. Jos sam par puta testirao al se rezultati uvijek krecu od 80 do 100 ms otprilike.

evo i par screenshota:

Kod mene isto tako u serveru Sanski Most ping oko 100 a u Njemačkoj oko 70 kako je to moguće?

17 godina
Razor_Callahan kaže...
diverzant kaže...

evo i par screenshota:

Kod mene isto tako u serveru Sanski Most ping oko 100 a u Njemačkoj oko 70 kako je to moguće?

Cix?

Hocu reci... ako si druga mreza... npr optima i pingas nesto sto je npr na t-comovoj mrezi onda moras izaci iz zemlje i vratiti se natrag, bez obzira sto je taj neki server 2 km od tebe.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

Imam jos jedno pitanje u vezi Speedtest.net.

Na kojem serveru bi ja trebao testirat ? Sanski most, Ruse (Graz) ili neki treci ?

Disarm you with a smile

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice